swingjoint
,
rainbird

Rainbird swing joint 1″

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


Inovativna izvedba zglobnih priključaka za 50% manje gubitke pritiska

NAMJENA
Zglobni priključak za spajanje na rasprskivače i hidrante svojom konstrukcijom smanjuje gubitke pritiska i osigurava superiornu učinkovitost Rain Bird uređaja. Namijenjeni su za spajanje Eagle™ i impulsnih rasprskivača.
ZNAČAJKE
• Superiorna protočnost i inovativni dizajn “swept elbow” reduciraju gubitak pritiska i za 50%
• Odlično riješena konstrukcija oblikom i dugotrajnošću smanjuje troškove instalacije
• Dvostruka brtva osigurava bolje brtvljenje i sprječava ulazak nečistoća u sustav
• Bojom kodirane oznake reduciraju troškove eliminirajući greške pri ugradnji te povećavaju učinkovitost pri radu bržom identifikacijom veličine
• Ulazni navoji su predimenzionirani kako bi se olakšalo ručno postavljanje čime je ujedno smanjena mogućnost oštećenja nastalih zbog prejakog stezanja ključem

326,25 kn 362,50 kn

Dostupno za 2-7 radnih dana

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

KARAKTERISTIKE
Radni pritisak: 21,7 bara na 22,8°C
Promjeri: 1” (26/34) i 1,5” (40/49)
Duljina: 12” (30,5cm) i 18” (45,7 cm)
Ulazni navoj: BSP
Izlazni navoj: BSP

SKU: SJ-12-100-22 Kategorije: ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close