ALLGRUND
, ,
Cromacolor logo

ALLGRUND BRZOSUŠIVI TEMELJ

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


Podijeli:
EAN:

Univerzalnia temeljna boja. Brzosušiva i dugotrajna antikorozivna zaštita. Jednako kvalitetno impregnira drvene i metalne površine, odlično povezuje
nanešene slojeve. Može se premazivati  vokomponentnim lakovima i emajlima.

46,90 kn1.098,43 kn
28,56 kn49,50 kn /kg

  • 0,75l
  • 5kg
  • 25kg
Očisti
Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Težina 1.155 kg
Dimenzije 100 × 100 × 117 mm
Boja

Bijela, Crvena temeljna, Siva

Brand

Pakiranje u kg

0,75l, 5kg, 25kg

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.