,

Alu kutnik za zaštitu bridova


EAN:

Profil za zaštitu pozitivnih kutova pregrada i drugih konstrukcija od gipsanih ploča.

Materijal: hladno savijeni, perforirani aluminij

Primjena: postavlja se u glet masu prije postavljanja mrežice.

Vrste:  12 mm × 24 mm x 2500mm, 24 mm × 24 mm x 2500mm

5,99 kn6,99 kn

Izaberite opciju klikom:

  • 24x24mm - 2,5m
  • 24x12mm - 2,5m
Očisti

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

TežinaN/A
DimenzijeN/A
Tip

24x24mm – 2,5m, 24x12mm – 2,5m

Brand

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close