Aquawood Classic
colorit

Aquawood Classic

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

Aquawood Classic

Tankoslojni polutransparentni premaz za zaštitu i dekoraciju drveta u unutrašnjim i vanjskim uvijetima eksploatacije. Odlikuje ga laka ugradljivost i velika izdašnost. Brzo se suši. Bez neugodnih mirisa. Ekološka boja – vrlo mali sadržaj lako isparljivih organskih spojeva. Bez neugodnih mirisa.

48,00 kn
68,57 kn /l

Izaberite opciju klikom:

 • 700ml
 • Bezbojna
 • Bijela
 • Bor
 • Ebanos
 • Hrast
 • Kesten
 • Mahagonij
 • Orah
 • Palisander
 • Tik
 • Zelena
Očisti

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Aquawood Classic

PRIPREMA PODLOGE

Podloga treba biti čvrsta, suha, bez masnoća i drugih nečistoća. Prije nanošenja AQUAWOOD-a CLASSIC preporučuje se brušenje drveta kako bi se dobila glatka površina. Kako bi se što duže zadržao dobar izgled drveta, potrebno izvršiti nanošenje temeljenog premaza za drvo  koji duboku prodire u drvo i štiti ga od degradacije. Temeljni premaz ujedno predstavlja vezujući most između podloge i upotrebljenog materijala stvarajući jaču vezu i smanjujući potrošnju istog.

PRIMJENA
Prije upotrebe dobro izmiješati i dodatno promućkati kako bi se masa što bolje ujednačila. Zatim nanijeti AQUAWOOD CLASSIC u dva sloja ravnomjerno u istom smjeru kako bi se dobio ujednačen premaz. Sušenje između slojeva 4-6 sati, zavisno od temperature i relativne vlage zraka. Između slojeva preporučuje se brušenje sitnim brusnim papirom. Nanošenje vršiti četkom ili valjkom. Optimalna temperatura zraka i podloge prilikom ugradnje kao i sušenja od +10°C do +30°C, relativna vlaga zraka ispod 80%. Ne raditi na vjetru, kiši, magli ili direktnom djelovanju sunca. Odmah nakon upotrebe alat oprati vodom. Neupotrebljena boja koja se nalazi u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži može se ostaviti za naknadnu upotrebu.

POTROŠNJA
0,7l≈7-10m2 u jednom sloju, ovisno od upijanja i hrapavosti podloge

Net weight0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg, 0.7 kg
TežinaN/A
DimenzijeN/A
Pakiranje ml

700ml

Boja drva

Bezbojna, Bijela, Bor, Ebanos, Hrast, Kesten, Mahagonij, Orah, Palisander, Tik, Zelena

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close