3w cob kuka magnet
, ,

BATERIJSKA SVJETILJKA – LED LAMPA COB 3W MAGNET KUKA

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


EAN: 3858890577426

S širokim snopom svjetlosti i 200 lumena snage, je mini i energetski štedljiva magnetna LED svjetiljka 3W + 3 LEDs, idealna za aktivnosti u suhim prostorima npr. radionice ili garaže. Ima stabilno kućište koje je otporno na vibracije, prekidač za uključivanje / isključivanje i moćnu magnetsku ručku s rotirajućom kuglicom trake od 360 stupnjeva. Napajanje je moguće s alkalnim baterijama 3× 1.5 AA. Izvedbu prednjeg svjetla možete prilagoditi prema aktivnostima: Velika magnetna LED svjetiljka može se pohvaliti dugom uporabom, jer će se baterija promijeniti bez mijenjanja žarulje oko 4 sata.

25,00 kn

Dostupno za 2-7 radnih dana

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close