Poredaj po Showing 1 - 16 of 35 results
Poredaj po
Filtriraj proizvode Showing 1 - 16 of 35 results
Cijena
 • Aku škare za grane Villager VBP 7.0

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku škare za grane Villager VBP 7.0

  Akumulatorske vrtne škare Villager VBP 7.0 savršene su za rezanje grana, grmlja ili drveća promjera do 22 milimetra. Aku škare za voćke su također idealne za rezanje vinove loze, grana voćaka itd. Akumulatorske škare za rezidbu drveća i grmlja izvrstan su izbor za precizan rad u vrtovima, vinogradima i voćnjaku. Savršeno leže u ruci i prikladni su za dešnjake i ljevoruke bez potrebe za posebnim podešavanjem. Oštrice su izrađene od visokokvalitetnog čelika i imaju teflonski premaz. Na škarama se nalaze LED diode koje prikazuju trenutno stanje baterije.

  SKU: 8605032634388
 • , ,

  Villager aku pila za grane lančana VBT 0520

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Villager aku pila za grane lančana VBT 0520 punjač i baterija u kompletu!

  Villager aku mini lančana pila za rezanje je praktičan alat za podrezivanje stabala i grmova, kao i za usitnjavanje svježih rezova i manje radove na drvu. Ova kompaktna pila pripada Villager Fuse obitelji i može se kombinirati sa svim baterijama i punjačima istog sistema. Njezin motor nudi više snage i dulje vrijeme rada u usporedbi s konvencionalnim motorima.

  S dužinom mača od 155mm i kapacitetom rezanja od 13 cm, ova mala i lagana bežična električna lančana pila idealna je za fleksibilnu upotrebu u vrtu. Visoko učinkovit motor osigurava vrlo niske vibracije i brzinu lanca do 5,6 m/s. Pila dolazi s visokokvalitetnim mačem i lancem za najbolje radne rezultate. Mač i lanac se lako mijenjaju, bez upotrebe alata, što olakšava održavanje.

  Za sigurnu i fleksibilnu upotrebu, pila ima zaštitu za ruku i preklopni pokrov lanca. Ovaj praktičan vrtni alat udoban je za držanje zahvaljujući uskom ručkom, posebnim površinama za meki hvat i integriranom naslonu za dvoručnu upotrebu. U paketu se nalazi i poklopac za mač kako biste sigurno pohranili malu lančanu pilu.

  SKU: 8605032635569
 • Križni nož za cjepač Villager HLS 5T/55T

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Križni nož za cjepač Villager HLS 5T/55T

  Križni nož za cjepače Villager koji omogućuje cjepanje na još manje komade nego strandardni nož.

  SKU: 8605032609980
 • Cjepač drva vertikalni Villager LSP 12T

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Villager LSP 12T vertikalni cjepač drva

  Villager LSP 12T vertikalni cjepač drva je moćan i učinkovit stroj koji je savršen za cijepanje balvana svih veličina. Radi pomoću hidraulične pumpe i elektromotora koji osiguravaju snagu cijepanja od 12 tona. Hidraulična pumpa osigurava tlak ulja koji pokreće hidraulični cilindar. Glavni dijelovi cjepača drva su pogonska jedinica, hidraulična pumpa, cilindar, razvodni ventil i okvir. Cjepači drva Villager poznati su po visokokvalitetnim hidrauličnim sustavima koji osiguravaju veću snagu cijepanja drveta.

  Način rada

  Kada se cjepač drva uključi, elektromotor pokrene hidrauličnu pumpu. Pumpa stvara tlak u hidrauličnom ulju, koje se zatim šalje u cilindar. Cilindar pokreće hidraulični cilindar naprijed i nazad, cijepljajući pritom balvan.

  Prednosti korištenja vertikalnog cjepača drva

  Vertikalni cjepači drva su općenito lakši za korištenje od horizontalnih cjepača drva. Također imaju manju površinu, što ih čini idealnim za korištenje u ograničenim prostorima. Osim toga, vertikalni cjepači drva su manje skloni prevrtanju, što ih čini sigurnijim za korištenje.

  Za koga je namijenjen vertikalni cjepač drva Villager LSP 12T?

  Vertikalni cjepač drva Villager LSP 12T je idealan za sve koji trebaju cijepati veliku količinu drva za ogrjev, kao što su vlasnici kuća s pećima na drva ili krblicama, kao i profesionalni drvodjelci. Također je dobra izbira za tvrtke koje prodaju drvo za ogrjev, kao što su usluge sječe drveća i tvrtke za uređenje krajolika.

  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay1.401,25 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi1.438,20 

  SKU: vls8t-107-1
 • Cjepač drva vertikalni Villager VLS 8t-107

  villager
  (1)

  Cjepač drva vertikalni Villager VLS 8t-107
  Cjepač radi preko hidraulične pumpe, pomoću elektro-motora. Pritisak ulja osigurava linijsko kretanje noža koji ima svrhu cijepanja drva. Sastoji se od pogonskog agregata, hidraulične pumpe, cilindra, razvodnog ventila i okvira cjepača. Cjepači Villager posjeduju kvalitetan hidraulični sustav za veću snagu cijepanja drveta.
  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay787,55 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi846,80 

  SKU: 8605032634920
 • Set za promjenu ulja kosilice Villager 050940

  villager
  (1)

  Set za promjenu ulja kosilice Villager 050940

  Set za promjenu ulja za kosilice i druge uređaje s malim motorima omogućuje praktičnu izmjena ulja u kosilici. Izmjena ulja kosilice s ovim kitom je brz, čist i jednostavan način izmjene ulja u vašoj kosilici. Koristi se tako da se špricom izvlači ulje iz vašeg stroja, na način da se postavi gibljiva cijev koja ide u otvor za dolijevanje ulja na uređaju.

  SKU: 8605032608815
 • Villager set za malčiranje za traktorsku kosilicu

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Villager set za malčiranje za traktorsku kosilicu

  Villager set za malčiranje za traktorsku kosilicu omogućuje da jednostavno i lako malčirate vaš travnjak. Malčiranje je način košnje trave kod kojeg se pokošena trava ne skuplja s travnate površine, već se ona sjecka na manje dijelove i razbacuje po travanjaku i na taj način se vaš travnjak gnoji i održava na pravi način.

  SKU: villsetzamalc
 • Kosilica Atlas 5001B Villager B&S

  briggs logovillager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Kosilica Atlas 5001B Villager B&S 450E

  Kosilice s Briggs & stratton motorom ne treba puno predstavljati, jer to su broj jedan motori za kosilice u svijetu. Ovaj Villagerov model kosilice predviđen je za sve vrste travnjaka posebice gdje ne treba skupljati travu, i gdje se zahtjeva lako manevriranje kosilicom. Benzinski četverotaktni motor Briggs ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama.

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay270,91 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi261,35 
  SKU: 8605032613789
 • Kosilica samohodna Atlas 4111B Villager B&S

  briggs logovillager
  (1)

  Kosilica samohodna Atlas 4111B Villager B&S

  Kosilice s Briggs & stratton motorm ne treba puno predstavljati, jer to su broj jedan motori za kosilice u svijetu. Ovaj Villagerov model kosilice predviđen je za sve vrste travnjaka. Lako se upravlja zahvaljujući vrhunskom prijenosu GT transmision, pomoću kojeg samohodna kosilica savladava sve prepreke. Benzinski četverotaktni motor Briggs ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama.

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay384,78 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi369,23 
  SKU: 8605032612638
 • Kosilica Atlas 4011B Villager B&S

  briggs logovillager
  (1)

  Kosilica Atlas 4011B Villager B&S

  Kosilice s Briggs & stratton motorm ne treba puno predstavljati, jer to su broj jedan motori za kosilice u svijetu. Ovaj Villagerov model kosilice predviđen je za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor Briggs ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama.

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay348,32 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi334,69 
  SKU: 8605032612621
 • Traktorska kosilica Villager VT985 9,52ks

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Traktorska kosilica Villager VT985 9,52ks

  VT 985 je traktorska kosilica pogodna za košenje uređenih travnjaka površine 5000 m2 koje će te vrlo brzo pokositi zahvaljujući duplim noževima i širini košnje od 980mm. Ova traktorska kosilica je namijenjena održavanju svih travnatih površina te zahtjevnim terenima koje lako svaladava zahvaljujući snažnom i pouzdanom motoru te velikim kotačima. Zbog opcije bočnog izbacivanja
  pogodna je za korištenje u visokoj i gustoj travi.

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay2.507,05 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi2.375,80 


  Plaćanje prilikom preuzimanja (otkupnina) nije moguća.

  SKU: VT985
 • Traktorska kosilica Villager VT1025 HD

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Traktorska kosilica Villager VT1025 HD

  VT1025 HD je traktorska kosilica pogodna za košenje uređenih travnjaka površine 6000 m2. Traktor kosilice radne širine 98 cm pokreće snažan motor Loncin ST550 TWIN obujma 586 cm3.  Opremljena je hidrostatskim mjenjačem i sabirnom kutijom zapremine 240 l. Ova traktorska kosilica je namijenjena održavanju travnatih površina sa dugim intervalom košenja.

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay3.661,72 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi3.469,70 

  Plaćanje prilikom preuzimanja (otkupnina) nije moguća.

  SKU: 8008984857858
 • Cjepač drva vertikalni Villager VLS 8t-55

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Cjepač drva vertikalni Villager VLS 8t-55
  Cjepač radi preko hidraulične pumpe, pomoću elektro-motora. Pritisak ulja osigurava linijsko kretanje noža koji ima svrhu cijepanja drva. Sastoji se od pogonskog agregata, hidraulične pumpe, cilindra, razvodnog ventila i okvira cjepača. Cjepači Villager posjeduju kvalitetan hidraulični sustav za veću snagu cijepanja drveta.
  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay751,45 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi812,60 

  SKU: 8605032611853
 • Aku škare za travu i živicu Villager VCS 7620

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku škare za travu i živicu Villager VCS 7620

  Aku škare za travu i živicu  Fuse VCS 7620 je multifunkcionalni alat namijenjen za održavanje travnjaka i živice.

  • Napomena: Uređaj se isporučuje bez punjača i baterije.
  SKU: 8605032613024
 • Aku škare za grane Villager VBP20

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku škare za grane Villager VBP20

  Prijenosni dizajn omogućuje korisnicima da ga fleksibilno koriste u različitim uvjetima. U isto vrijeme, njegova mala težina i ergonomski protuklizni dizajn uređaja može pomoći korisnicima da rade dulje. i bez zamora ruku. Također, odličan je za osobe s artritisom ruku. Jednostavno održavanje i podmazivanje. Odlične za korištenje u vrtu, parku, farmi, voćnjacima, vinogradima i staklenicima.

  SKU: 8605032618531
 • Cjepač drva vertikalni Villager LS 7T

  villager
  (1)

  Cjepač drva vertikalni Villager LS 7T

  Cjepač drva vertikalni Villager LS 7T radi preko hidraulične pumpe, pomoću elektro-motora. Pritisak ulja osigurava linijsko kretanje noža koji ima svrhu cijepanja drva. Sastoji se od pogonskog agregata, hidraulične pumpe, cilindra, razvodnog ventila i okvira cjepača. Cjepači Villager posjeduju kvalitetan hidraulični sustav za veću snagu cijepanja drveta.
  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay578,55 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi628,80 

  SKU: 8605032612249
Poredaj po Showing 1 - 16 of 35 results
Poredaj po

Košarica

close
Close Popup

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti
Close Popup