Prikazuje se svih 4 rezultata

 • , ,

  Ovalna žlica Bihui

  bihui
  (1)

  Ovalna žlica Bihui

  Napokon žlica koja je dizajnirana da uvelike olakša vađenje svih vrsta glet masa, žbuka i drugih građevinskih materijala iz oblih kanti bez da materijal ostaje na rubovima kante. Olakšan rad u odnosu na gletere i lopatice.

  • Zakrivljena oštrica dizajnirana za brzo uklanjanje materijala
  • Oštrica od nehrđajućeg čelika s mekom drškom
  • Dizajnirano da odgovara većini kanti za miješanje i injektiranje
  SKU: 6973702581143
 • Dijamantna kruna za keramiku turbo Bihui

  bihui
  (1)

  Dijamantna kruna za keramiku turbo Bihui

  Dijamantna kruna za bušenje rupa na kremičkim pločicama za suho bušenje. Opremljene navojem za pričvršćivanje M14 za ugradnju na kutne brusilice. Savršene za izradu rupa u materijalima kao što su: porculan, keramičke pločice, klinker, granit, mramor i ostali materijali.

  SKU: bihuiturbo
 • ,

  Šablon podesivi multifunkcijski Bihui

  bihui
  (1)

  Šablon podesivi multifunkcijski Bihui

  Šablona za brz i lak način kopiranja nezgodnih oblika pri polaganju pločica, laminata, opločnika i slično. Sustav zaključavanja uzetog šablona. Lopatice od plastike sa malim trenjem 30mm dubine. Magnetni za rad bez ruku. Mjeru u cm i inčima. Idealno za popločavanje, tapete, polaganje tepiha, vinil i laminatnih podova.

  SKU: 6970431878889
 • ,

  Gleter s izmjenjivim pločama Bihui 8 dijelova

  bihui
  (2)

  Gleter s izmjenjivim pločama Bihui 8 dijelova

  Gleter s izmjenjivim pločama s različitim razmacima zubi od 4,6,8, 10mm i  zaobljnim zubima za deblje nanose 10x20mm.Jedna drška sa šest nazubljenih ploča. Izmjenjiva drška s mekim prihvatom može se mijenjati između oštrica lopatice. Svaki pričvrstite i prebacite između ploča. Velika ušteda prostora u alatu. Kutija za pohranu kako se ploče ne bi oštetile.

  SKU: 6970431878049

Prikazuje se svih 4 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti