diager banner

Diager, nezavisni francuski proizvođač alata za bušenje i uvrtanje.

Diager, europski lider u proizvodnji svrdla za beton, francuski je stručnjak za alate za bušenje više od 60 godina. Njegovo industrijsko znanje i iskustvo i sposobnost za inovacije prepoznati su i cijenjeni u više od 70 zemalja. Diager, profesionalni proizvođač alata, proizvodi dvadeset milijuna artikala godišnje i nudi vrlo širok izbor profesionalnog pribora za električne alate: bušenje, zavrtanje, bušenje jezgre, dijamantno rezanje, rezanje betona, metala i drva.

Ovu obiteljsku tvrtku, kojom upravlja François Defougères, osnovali su njegovi roditelji, Pierre i Denise Defougères, 1953. godine i trenutno zapošljava 200 ljudi.

Diager je neovisni francuski proizvođač koji vodi računa o održavanju industrijske tkanine u Francuskoj i Europi i koji redovito ulaže u svoje proizvodne kapacitete, u obuku svog osoblja te u istraživanje i razvoj kako bi učinkovito zadovoljio potrebe svojih klijenata. Godine 2013. tvrtka je kupila USH, njemačkog proizvođača vrhova za navoje, jednog od rijetkih europskih proizvođača držača vrhova, čime je proširila svoj raspon vještina.
Više od 15 godina Diager, sa sjedištem u Polignyju u srcu francuske regije Jura, provodi dugogodišnju politiku praćenu materijalnim akcijama u korist održivog razvoja i zaštite okoliša.

Poredaj po Showing the single result
Poredaj po
Filtriraj proizvode Showing the single result
Cijena
Poredaj po Showing the single result
Poredaj po

Košarica

close
Close Popup

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti
Close Popup