• Solna kiselina cca 20% 1l

  0 od mogućih 5
  (0)

  Solna kiselina cca 20% 1l

  Solna kiselina služi kao sredstvo za otklanjanje vodenog kamenca i nečistoća organskog porijekla. Sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca i anorganskih naslaga s površina kiselootpornih materijala kao što su keramika, porculan i plastika.

  SKU: 3858888110536
 • Aditiv za beton protiv smrzavanja

  0 od mogućih 5
  (0)

  Aditiv za beton protiv smrzavanja -10

  Tekući aditiv (ubrzivač) protiv smrzavanja. Omogućuje betoniranje i žbukanje te izradu morta u zimskim uvjetima na temperaturama do -10C.

  Ubrzava proces vezanja i očvršćivanja cementa pri tome ne mijenjajući bitno mehanička svojstva betona. Ne sadrži kloride niti
  druge korozivne sastojke što ga čini pogodnim za sve vrste armatura i cementa (osim za aluminatni).

  SKU: n/a
 • ,

  Laneno ulje za drvo

  0 od mogućih 5
  (0)

  Laneno ulje za drvo 1l

  Laneno ulje je najpoznatije sušeće ulje i najstarije sredstvo za površinsku zaštitu drveta.
  Laneno ulje štiti drvo od gotovo svih elementarnih nepogoda: bilo kiše, snijega, vjetra ili jakog sunca. Nisu samo vremenski uvjeti razlog zbog kojeg je dobro koristiti laneno ulje pri zaštiti drveta. Možete ga koristiti i za premazivanje kućanskih elemenata kako bi ih zaštitili od vlage.
  SKU: 3858888110413
 • Beton 1 SN veza

  0 od mogućih 5
  (0)

  Beton 1 SN veza – Pakiranje 1L

  Elastični i ljepljivi temeljni premaz koji se zbog izrazito visoke prionjivosti i ljepljivog suhog filma koristi kao vezivni sloj između starog i novog betona, morta, žbuke ili podne glazure.

  Akrilni polimerni temelj za izradu veze SN. Akrilni polimerni temelj duboko prodire u porozne strukture građevnih materijala, koje učvrsti i konsolidira i tako ostvaruje vezu starog i novog betona, žbuke i drugih građevnih materijala. Akrilni polimer mijenja karakter cemenata te se koristi za izradu polimer-cementnih žbuka raznih namjena. Polimerni temelj u graditeljstvu prije žbukanja, betoniranja, ličenja, parketiranja. Izrada polimer-cementnih žbuka, prije nastavka viših faza gradnja ili sanacije starih i trošnih zidova, prije završnih
  faza gradnje.

  SKU: 3858888110314
 • Crvotox 1l

  0 od mogućih 5
  (0)

  Crvotox 1l

  CRVOTOX je temeljni premaz za drvo namijenjen za sve vrste drvenih konstrukcija, čiji film sadrži aktivne tvari koje sprječavaju upijanje vode, zadržavanje vlage u drvetu i razvoj plijesni, gljivica, algi i bakterija na površini.

  SKU: 3858888110253

Prikazuje se svih 5 rezultata

Košarica

close