rainbird bannaer

Prikazujemo 1–16 od 48 rezultata

 • ,

  Regulator tlaka Rainbird PSI-M

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Regulator tlaka Rainbird PSI-M

  Regulatori serije PSI-M održavaju izlazni tlak na unaprijed postavljenoj razini tlaka. Dostupni su regulirani izlazni tlakovi od 0,4 bara do 3,9 bara. Kako se ulazni tlak ili protok mijenja, izlazni tlak ostaje relativno konstantan. Preporuča se za većinu sustava navodnjava kako za kap na kap tako i za sustave s rasprskivačima. Ova serija je dizajnirana da izdrži skokove tlaka do 6,8 bara više od nazivnog izlaznog tlaka kada se visoki ulazni tlak kombinira s visokim protokom.

  SKU: regualtorpsi
 • Rainbird programator serije RC2 WiFi

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird programator serije RC2 WiFi

  Novo! Kompletno rješenje za pametno upravljanje
  S NOVIM Rain Bird RC2 pametnim rješenjem za kontrolu navodnjavanja možete pouzdano upravljati svojim sustavom s bilo kojeg mjesta. NOVA tehnologija Quick Pair za besprijekorno postavljanje WiFi pristupa za upozorenja u stvarnom vremenu i automatske vremenske prilagodbe koje mogu uštedjeti vodu i novac. Pristup kontroleru putem mobilne aplikacije Rain Bird sa ili bez WiFi-ja

  SKU: n/a
 • Rainbird ventilsko okno serije VBA

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird ventilsko okno serije VBA

  Rain Bird VBA ventilske kutije su neizostavan dio svakog sustava za automatsko navodnajvanje vrta. Zbog dobrog omjera cijene i performansi naprosto su osvojili u posljednjih nekoliko godina. Njegovo kućište i odgovarajući poklopac izrađeni su od polipropilena, tako da su vrlo stabilni.

  SKU: VBA
 • Držač za cijev ubodni ravni 100kom

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Držač za cijev ubodni ravni 100kom

  Držači za cijev koji se ubadaju u zemlju osmišljene su za učvršćivanje vodova za navodnjavanje kap na kap kako bi bile na željenom mjestu bez pomicanja uslijed rada. Idealne za  alkaten cijevi, dripline crijeva kap na kap i tkanine protiv korova i gotovo svakoj primjeni na otvorenom. Ovi su držači za višekratnu upotrebu i izrađene su od čelika debljine 2,9mm radi izdržljivosti.

  SKU: FW16-20/100FL
 • Rainbird XFS podzemna cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFS podzemna cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  Rain Bird XFS podzemni kap na kap sustav cijevi bakrene boje s tehnologijom Copper Shield najnovija je inovacija u obitelji sustava kap po kap Rain Bird Landscape. Rain Birdova patentirana tehnologija Copper Shield štiti kapljku od prodiranja korijena, stvarajući dugotrajan sustav podzemnog navodnjavanja kap na kap bez održavanja za korištenje ispod travnjaka ili grmlja i pokrivača tla. Poseban materijal za cijevi čini XFS podzemnu cijev kap na kap s bakrenim štitom najfleksibilnijom cijevi u industriji i najlakšim podzemnik kapaljkama za projektiranje i ugradnju.

  SKU: XFS-23-33-100
 • Rainbird Xeriman alat za ubadanje kapaljki

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird Xeriman alat za ubadanje kapaljki

  Alat za instalaciju Rain Bird samoprobijajućih kapaljki Xeribug  brzo je i jednostavno pomagalo u jednom koraku za primjenu kod navodnjavanja kap po kap. Olakšava ugradnju Xeri-Bug kapaljki i spojnica s bodljikavim umetkom od 1/4″ izravno u alkatan cijevi za kapanje od 1/2″ ili 3/4″. Rain Bird jamči kvalitetu, vrijednost i performanse.

  SKU: XM-TOOL
 • ,

  Rainbird DBM vodotjesni spoj

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird DBM vodotjesni spoj

  Brzi vodotjesni spoj za elektroventile u šahtu tzv. “Quick Connect”.

  • za kabelske veze u niskonaponskim instalacijama (<30V)
  • za spajanje do 3 kabela do 1,5 mm²
  • Otporan na vodu, kompaktna veličina
  SKU: DBM
 • Rainbird holdender koljeno 1″Mx1″Ž

  rainbird
  (2)

  Rainbird holdender koljeno 1″Mx1″Ž

  Rainbird holdender koljeno 1″M x 1″Ž 1″ s 1 muška i 1 ženskim navojima za proširenje holender razdjelnika za elektro magnestke ventile. Matice sadrže gumene o-prstenove (brtve): nemojte previše zatezati; zategnite samo rukom.

  SKU: RB1312-010
 • Rainbird holdender križni spoj 3″Mx1″Ž

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird holdender križni spoj 3″Mx1″Ž

  Rainbird holdender križni spoj 1″ s 3 muška i 1 ženskim navojima za proširenje holender razdjelnika za elektro magnestke ventile. Matice sadrže gumene o-prstenove (brtve): nemojte previše zatezati; zategnite samo rukom.

  SKU: RB1320-010
 • Rainbird XFF ubodna spojnica

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodna spojnica

  Rainbird XFF ubodna spojnica spajanje dvije XFF cijevi dripline u liniju. Koristi se i kao reparator u slučaju oštećenja cijevi i za produživanje postojećih linija. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-COUP
 • Rainbird XFF ubodno koljeno

  rainbird
  (1)

  Rainbird XFF ubodno koljeno

  Rainbird XFF ubodno koljeno za spajanje XFF cijevi dripline pod kutem od 90 stupnjeva. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-ELBOW
 • Rainbird XFF ubodni T komad

  rainbird
  (2)

  Rainbird XFF ubodni T komad

  Rainbird XFF ubodni T komad za spajanje 3 cijevi dripline, izradu grananja cijevi XFF kap na kap. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-TEE
 • Rainbird XFF ubodni adapter 1/2″ i 3/4″

  rainbird
  (2)

  Rainbird XFF ubodni adapter 1/2″ i 3/4″

  Priključak za spajanje XFF cijevi na glavnu dovodnu cijev na navoj (PE alkatan) na ventile i slično. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: xffnavoj
 • Rainbird XFD cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  rainbird
  (1)

  Rainbird XFD cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  Najfleksibilnija cijev kap na kap s ugrađenim kapaljkama s kompenzacijom tlaka za navodnjavanje cvijeća, povrća, voća, pokrivača tla, gustih sadnica, redova živica i više. Ekstra fleksibilna cijev za brzu i jednostavnu ugradnju. Dvoslojna cijev (smeđa preko crne ili ljubičasta preko crne) pruža neusporedivu otpornost na kemikalije, UV oštećenja i rast algi. Patentirani dizajn kapaljki osigurava povećanu pouzdanost. Dulje lateralni vodovi kap na kap od konkurencije.

  SKU: XFD-23-33-100
 • Rainbrid kapaljka Xeri-Bug kompenzirajuća

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbrid kapaljka Xeri-Bug kompenzirajuća

  Rainbrid Xeri-Bug serija samoubodnih kapaljki s regulacijom pritiska daju ujednačen protok i na kosinama. Kapaljke niskog protoka s točkastim izvorom za navodnjavanje zona korijena biljaka, drveća i biljaka u posudama. Bojom označene kapaljke za različite protoke. Samoubodne kapaljke se jednostavno ugrađuju rukom ili još jednostavnije s alatkom Xeriman (XM-TOOL)

  • Samoprobijajući vrh za brzo probijanje i umetanje u jednom koraku u dovodne cijevi (npr. Rainbird XFD ili alkatan)
  • -10-32 ulaz s navojem koji se lako uvlači u PolyFlex Riser, 1032 adapter za navoj ili 1800 Xeri-Bubbler adapter
  • Izlazni otvor sigurno drži 1⁄4″ distribucijsku cijev (XQ)
  SKU: xbkapaljke
 • Držač za cijev ubodni 100kom

  rainbird
  (5)

  Držač za cijev ubodni 100kom

  Držači za cijev koji se ubadaju u zemlju osmišljene su za učvršćivanje vodova za navodnjavanje kap na kap kako bi bile na željenom mjestu bez pomicanja uslijed rada. Idealne za  alkaten cijevi, dripline crijeva kap na kap i tkanine protiv korova i gotovo svakoj primjeni na otvorenom. Ovi su držači za višekratnu upotrebu i izrađene su od čelika debljine 2,9mm radi izdržljivosti.

  SKU: SW16-20N100

Prikazujemo 1–16 od 48 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti