ruris banner
Poredaj po Showing 1 - 9 of 9 results
Poredaj po
Filtriraj proizvode Showing 1 - 9 of 9 results
Cijena
 • Strižna kosilica Ruris DAC 777K

  ruris
  0 od mogućih 5
  (0)

  Strižna kosilica Ruris DAC 777K
  DAC 777K benzinska kosa kosilica idealna je za košenje trave, lucerne ili korova, a zahvaljujući poljoprivrednim kotačima, ovaj stroj se može koristiti čak i u područjima sa srednjim nagibima. Radni mehanizam: DAC 777K ima sustav pokretanja koji je karakteriziran podizanjem, spuštanjem, pomicanjem ručice ili rotacijom, budući da je integrirani dio mjenjačke kutije. Košnja s DAC 777K vrši se mehaničkim kontrolama koje korisnik daje mjenjaču i nožu za košenje bez napora korisnika. DAC 777K ima samohodni sustav, koji daje pogonska osovina, na kojoj su kotači, ali i sustav koji upravlja nožem za košnju.

  BESPLATNA DOSTAVA! (za kontinentalnu Hrvatsku)

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay977,55 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi1.180,80 
  SKU: 6424340249808
 • Kopačica Ruris DAC7000ACC2 7ks

  ruris
  0 od mogućih 5
  (0)

  Kopačica Ruris DAC7000ACC2 7ks
  DAC motorna kopačica DAC 7000ACC2 s dvosmjernim mjenjačem naprijed i nazad. Ruris korisnicima nudi snažnu i učinkovitu motornu kopačicu za obradu tla u plastenicima ili vrtovima. Za manje od 30 minuta površina od 500 četvornih metara spremna je za sijanje ili predsjetvu. Za uske prostore na kraju reda u plastenicima, vrtovima, kopačica se može okrenuti upravljanjem mjenjačem na poleđini i na taj način DAC kopačica ispunjava sve radne uvjete i u skučenim prostorima. DAC kopačica ima 25% veći moment prijenosa u rasponu snage od 5,5 KS do 7 KS uz konstantnu štedljivu potrošnju od 1,1 litara benzina na sat. Svi modeli kopačica imaju kao svojstvo prijenosni sustav, vuča (pogonska osovina) na kojoj su transportni kotači ili kopači pričvršćeni vijcima (ovisno o njihovoj upotrebi). Sve Motorne kopačice – Freze su prvenstveno namijenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude proizvođača Ruris sa zakovicama koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu.
  Na sljedećem linku možete pogledati i ostale video snimke kopačice <kliknite ovdje>

  BESPLATNA DOSTAVA! (za kontinentalnu Hrvatsku)

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay644,10 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi860,90 
  SKU: 6424340250293
 • Ruris plug za krumpir

  ruris
  0 od mogućih 5
  (0)

  Ruris plug za krumpir

  Plug za kopačicu za vađenje krumpira za motornu kopačicu je specijalizirani priključak koji se koristi za olakšavanje i ubrzavanje procesa vađenja krumpira iz zemlje. Ovaj alat je dizajniran da se montira na motornu kopačicu, čime se omogućava efikasno korištenje motorizirane snage za obavljanje posla koji bi inače zahtijevao mnogo fizičkog napora.

  SKU: rurisplug
 • Kopačica Ruris 913ACC 13ks s opremom

  ruris
  (1)

  Kopačica Ruris 913ACC 13ks s opremom

  Kada je vašem velikom vrtu potrebna obrada, potrebna vam je oprema na koju se možete osloniti. Vrtna freza Ruris 913ACC napravljena je za obavljanje najtežih poslova u velikim vrtovima i gospodoarstvima površine preko 5000m2 . Snažan motor od 390 ccm s 13KS lako razbija tvrdo nabijeno tlo. Radite svojim tempom s 2 brzine naprijed i manevrirajte s 1 brzinom unatrag i neutralnom opcijom (lerom). Možete računati na Ruris 913ACC da će vam pomoći učiniti čak i najteže poslove lakšim.
  Besplatna dostava!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay1.139,05 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi1.168,55 
  SKU: 91312019
 • Motorni bušač rupa Ruris TT12

  ruris
  (1)

  Motorni bušač rupa Ruris TT12

  Motorni bušač rupa RURIS TT12 za namjene u  kućanstvu, industriji i poljoprivredi. Namijenjena je za izradu rupa u tlu i različite primjene: ograde, stupovi, grmlje i mlade biljke, kao i za uzimanje uzoraka tla za geološku analizu. Prava prednost RURIS TT12 bušilice je ta da je može koristiti gotovo svatko čak i bez tehničkog znanja. Promjeri rupe za bušenje mogu biti od 150mm do 200mm ovisno o svrdlu koje koristite. Prijenos je osmišljen na principu metalnih zupčanika u uljnoj kupelji te kod visokofrekventnih primjena bušilica RURIS je maksimalno učinkovita i pouzdana i napravljena za dugoročno korištenje.

  SKU: 6424340290824
 • ,

  Motorni atomizer prskalica Ruris A102

  ruris
  (1)

  Motorni atomizer prskalica Ruris A102

  Motorni atomizer za namjene u poljoprivredi, hortikulturi i zaštiti bilja Ruris A102 atomizer pogodan je i za industrijsko korištenje zbog čvrste konstrukcije uređaja. Izvedba spremnika i kvalitetnih materijala protočne cijevi izdržava sve vrste kemikalija i fungicida koji se koriste u zaštiti bilja upravo kako bi korisnici Rurisa mogli povećati raspon primjene prskalice-atomizera. Uređaj za raspršivanje ima kao standardnu opremu 4 razine prskanja otopine u spremniku. Konkurentna prednost atomizera Ruris A102 je pregradna cijev koju ima kao standardnu opremu te rotirajući cilindar za formiranje spiralnog mlaza čime se postiže maksimalno učinkovito raspršivanje primjenom 99% otopine na cijelu površinu plodova, lišće itd. Način rada i brzina motora se kontrolira pomoću višenamjenske ručke.

  SKU: 6424340185199
 • Ruris 651KSD diesel kopačica

  ruris
  (5)

  Ruris 651KSD diesel kopačica 6ks
  RURIS 651KSD kopačica-freza dolazi kao novost na tržištu i posljednji je proizvod tvrtke RURIS. Prilikom projektiranja ove Motorne kopačice -Freze korištena je nova tehnologija izgradnje prijenosnika, koja ima 3-brzinski mjenjač (2 naprijed i 1 stupanj prijenosa za vožnju unatrag). Zbog robusnosti šasije odlučili smo koristiti dizelski motor s niskim vibracijama koji razvija 6 KS i 20% manju potrošnju goriva u usporedbi s tradicionalnim motorom. Udobnost i rukovanje osiguravaju produženi upravljač koji olakšava precizno pozicioniranje Motorne kopačice – Freze tijekom rada. Jednostavno pokretanje motora osigurava dekompresijski ventil smješten na kućištu motora, tako da je početni način rada jednostavan.

  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay1.054,50 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi1.187,20 

  SKU: 6424340393426
 • Kopačica Ruris 7ks sa dodacima

  ruris
  0 od mogućih 5
  (0)

  Kopačica Ruris 7ks sa dodacima model DAC7000ACC1
  DAC motorna kopačica DAC 7000ACC1 s dvosmjernim mjenjačem naprijed i nazad. Ruris korisnicima nudi snažnu i učinkovitu motornu kopačicu za obradu tla u plastenicima ili vrtovima. Za manje od 30 minuta površina od 500 četvornih metara spremna je za sijanje ili predsjetvu. Za uske prostore na kraju reda u plastenicima, vrtovima, kopačica se može okrenuti upravljanjem mjenjačem na poleđini i na taj način DAC kopačica ispunjava sve radne uvjete i u skučenim prostorima. DAC kopačica ima 25% veći moment prijenosa u rasponu snage od 5,5 KS do 7 KS uz konstantnu štedljivu potrošnju od 1,1 litara benzina na sat. Svi modeli kopačica imaju kao svojstvo prijenosni sustav, vuča (pogonska osovina) na kojoj su transportni kotači ili kopači pričvršćeni vijcima (ovisno o njihovoj upotrebi). Sve Motorne kopačice – Freze su prvenstveno namijenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude proizvođača Ruris sa zakovicama koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu.
  Na sljedećem linku možete pogledati i ostale video snimke kopačice <kliknite ovdje>

  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay721,99 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi997,19 
  SKU: DAC7000ACC1
 • Bušač rupa za zemlju Ruris TT14 sa svrdlima

  ruris
  (1)

  Bušač rupa za zemlju Ruris TT14 sa svrdlima

  Motorna bušilica za zemlju RURIS TT14 proizvod je koji može raditi na tvrdom tlu i ima posebnu konstrukciju ručki tako da njome može rukovati jedan ili dva korisnika. Za tvrda tla ili radove koji zahtijevaju tešku obradu tla i teške radne uvjete ili veće radne dubine, motornom bušilicom mogu upravljati dva korisnika i time se postiže dobra kvaliteta izvedenih radova.
  BESPLATNA DOSTAVA
  SKU: 6424340349249
Poredaj po Showing 1 - 9 of 9 results
Poredaj po

Košarica

close
Close Popup

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti
Close Popup