sika vidam logo

Prikazuje se svih 7 rezultata

 • ,

  Sika Ceram 220 ljepilo za pločice 25kg

  sika vidam logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Sika Ceram 220 ljepilo za pločice 25kg

  Visokokvalitetno, polimer modificirano cementno ljepilo za podne i zidne keramičke pločice, za unutarnju i vanjsku primjenu, smanjenog klizanja i produženog otvorenog vremena. Klasa C2TE prema EN 12004.

  • Vrlo dobra prionjivost na većinu podloga (beton, cementni mort, kamen, cigla)
  • Laka ugradnja kao posljedica odlične obradivosti
  • Može se nanositi u sloju debljine do 10 mm
  SKU: 7612895213279
 • ,

  Sikadur 31 CF Normal 4+2kg

  sika vidam logo
  (1)

  Sikadur 31 CF Normal 4+2kg

  „Sikadur®-31 CF Normal je strukturalno, dvokomponentno, tiksotropno ljepilo bez otapala, bazira se na kombinaciji epoksidnih smola i specijalnih punila, predviđeno za upotrebu pri normalnim temperaturama između +10˚C i +35˚C“. Tehnički potpuno ispravna i dostatna rečenica, ali korisnik iz nje ne može iščitati polivalentnost i sveprisutnost ovog proizvoda. Navedeni proizvod daje čvrste i krute spojeve, tlačne čvrstoće cca 90 MPa. Spomenimo da je uobičajena tlačna čvrstoća betona ~30 MPa, pa ako lijepite betonske elemente, dogodit će se da je epoksidni spoj čvršći i od okolnog betona! Drugim riječima, spoj je tri puta čvršći od betona starog nazivlja MB30 (marka 30) koji se koristio u stambenim objektima kao konstruktivni beton. Ujedno služi i kao kruta hidroizolacija, tako da je učestalo tražen za sve vrste lijepljena i sidrenja.

  SKU: 7612895472201
 • Sika Estriplast

  sika vidam logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Sika Estriplast

  Dodatak za cementne estrihe i estrihe za podno grijanje. Primjena: olakšava ugradnju, ubrzava vrijeme stvrdnjavanja, povećava tlačnu i savojnu čvrstoću, te poboljšava toplinsku provodljivost kod podnih grijanja. Nema negativan utjecaj na vijek trajanja cijevi za podno grijanje. Način doziranja: dodavanjem u vodu.

  SKU: n/a
 • ,

  SikaSwell S-2 402g

  sika vidam logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  SikaSwell S-2 402g 300ml – Bubriva masa za brtvljenje

  Jednokomponentna, poliuretanska masa za brtvljenje koja bubri u kontaktu s vodom. Za brtvljenje hidroizolacijskih konstrukcija i fiksiranje SikaSwell®-P profila ili Sika® Injectoflex cijevi.

  Brtvljenje:

  • Radnih reški
  • Prodora cijevi ili metalne konstrukcije kroz zidove i podne ploce
  • Oko svih prodora i radnih reški
  • Radne reške u otvorima za cijevi i dr.

  Fiksiranje:
  Sika® Injectoflex-sistem tip HP i tip NS i SikaSwell®-P profila

  SKU: 7612894242652
 • ,

  SIKA SIKACRYL 150 300ml

  sika vidam logo
  (1)

  Akrilno brtvilo za soboslikare i izvođače suhe gradnje
  Sikacryl®-150 je brtvilo namijenjeno soboslikarima i izvođačima suhe gradnje, prikladno za brtvljenje pukotina u zidovima i spojevima u interijeru npr. s malim pomacima, oko prozora i vrata, spojevi zida, stropa i poda, PVC cijevi. Može se nanositi na većinu uobičajenih površina kao što su žbuka, vlaknasti cement, cigla, disperzivne boje za zidove, gips-kartonske ploče, beton, PVC, aluminij, drvo itd.

  SKU: 7612895216690
 • ,

  Sika Top Seal 107 5+20KG 2/1

  sika vidam logo
  (2)

  Sika Top Seal 107 5+20KG 2/1

  SikaTop® Seal-107

  Dvokomponentni hidroizolacijski mort niskog modula elastičnosti, obogaćen polimerima.

  Primjena: kao hidroizolacijski sloj bazena, podruma, terasa, kupaonica, rezervoara, betonskih cijevi, mostova, kanala. Kod većih deformacija potrebno je ugraditi PP mrežicu za armiranje.

  Ugradnja: nanosi se nazubljenim gleterom maksimalne debljine 2 mm po sloju, preporuka 2 sloja po 2 mm.

  SKU: sikatop10725k
 • ,

  Sika Grout 212

  sika vidam logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Sika Grout 212

  Ekspandirajući mort za podlijevanje na cementnoj bazi s brzim vezanjem. Primjena: za podlijevanje strojeva, kranskih staza, za zalijevanje ankera i klinova. Omogućava ranu opteretivost i kod niskih temperatura. Vrlo visoka konačna čvrstoća.

  SKU: 7612895194769

Prikazuje se svih 7 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti