Brzosušivi lak Quicklak sjajni 0,75l
,
Cromacolor logo

Brzosušivi lak Quicklak sjajni 0,75l

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

Brzosušivi lak Quicklak sjajni 0,75l

Quick lak je univerzalni brzosušivi emajl za zaštitu i dekoraciju metalnih, drvenih i plastičnih površina. Zbog svojih antikorozivnih svojstava može se koristiti kao antikorozivni završni premaz. Radi svoje specijalne formule potrebno mu je kratko vrijeme sušenja. Brzosušivi nijansirani emajli su izrađeni iz sintetičkih smola, finih organskih i anorganskih pigmenata otpornih na UV zrake, te organskih otapala sa niskim sadržajem aromata. Vrlo brzo se suše. Nijanse boja po RAL ljestvici.

54,99 kn69,00 kn
73,32 kn92,00 kn /l

Izaberite opciju klikom:

Očisti

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Brzosušivi lak Quicklak sjajni 0,75l

Uporaba: Brzosušivi emajl lak prekriva metalne površine, drvo i plastiku.

Upute za korištenje: Podloga treba biti suha, očišćena od prašine i masnoće. Površinu prethodno prebrusiti finim brusnim papirom i ukloniti prašinu. Za polimere sa niskom površinskom napetošću i za metal, potrebno je površinu prethodno tretirati Univerzalnim brzosušećim temeljem Allgrund. Prije upotrebe boju dobro promiješati. Najbolje prianjanje kod plastičnih materijala ostvaruje se na slijedećim polimernim materijalima: PA, PMMA, PS. Drvo prvo premažemo sa Quick lak bezbojnim temeljem. Boju nanosimo kistom, valjkom ili špricanjem u jedan ili dva sloja. Proizvod je pripremljen za uporabu. Za čišćenje upotrijebiti nitro razrjeđivač.

Vrijeme sušenja: 30 min – prašno suh, 60 min – suho na dodir.

Vrijeme između dva nanošenja: 6 sati.

Utrošak: 750ml = 6-7m2

Zbog specifičnih uvjeta i načina rada preporučujemo prethodne probe na manjem uzorku, za svaki slučaj uporabe.

SKU: quicklaksjaj Kategorije: , Oznake , , , , ,
Net weight0.75 kg, 0.75 kg, 0.75 kg, 0.75 kg, 0.75 kg, 0.75 kg, 0.75 kg, 0.75 kg, 0.75 kg, 0.75 kg
Težina0.824 kg
Dimenzije100 × 100 × 117 mm
Boja RAL

Bijela RAL 9003, Crna RAL 9005, Crvena vatrena RAL 3000, Plava RAL 5010, Siva RAL 7001, Smeđa RAL 8011, Srebrna RAL 9006, Žuta RAL 1003, Zelena tamna RAL 6005, Bezbojna sjajna

Brand

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close