temeljna cromacolor
,
Cromacolor logo

CROMACOLOR TEMELJNA BOJA 0,9kg

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


Podijeli:
EAN:

TEMELJNA BOJA ZA METAL
Temeljni antikorozivni premaz, odlično prianjanje na metalne površine.
Odlično povezuje nanesene slojeve, može se premazivati alkidnim premazima.

Pakiranje: 0,9 kg

31,00 kn
34,44 kn /kg

Očisti
Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Težina 0.986 kg
Dimenzije 100 × 100 × 117 mm
Boja

Crvena temeljna, Siva

Brand

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.