Bison_Epoxy_Repair_Aqua_Card_56_g
,
Bison e1562705814567

EPOXY REPAIR AQUA 56G

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 8710439040240

Dvokomponentni epoxy kit za trajne popravke i obnovu

Područje primjene
Za popravke i obnovu predmeta izloženih vlazi ili vodi. Idealno za primjenu na moru ili hitne popravke pod vodom.
Pakiranje: Stik 56 g

  • Brzo
  • Može se bojiti
  • Jednostavno za uporabu
  • Ne stišće se
  • Za uporabu u unutrašnjim i vanjskim prostorima
  • Prianja za većinu površina

42,00 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close