Kanalica za oborinsku odvodnju 1m
preuzmi e1562158224943

Kanalica za oborinsku odvodnju 1m

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 5998627305835

Kanalica za oborinsku odvodnju 1m

Može se koristiti za sakupljanje i odvodnju oborinskih voda kod čvrstog kolnika ili ceste (beton, kamen za popločavanje, beton, tlakavci, popločnjaci, asfalt itd.).

85,00 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Kanalica za oborinsku odvodnju 1m

Materijal: Tijelo kanala je od plastičnog materijala na bazi HD-PE, a rešetkasti poklopac od pocinčanog kovanog čelika. Proizvod  je otporan na svojstva kiseline, baze i kemikalije. Ugradnja je jednostavna, jer se elementi dužine od 1m mogu precizno sastaviti. Može se krojiti na mjeru. Izrađen je od lakog plastičnog materijala koji je otporan na udarce, i lako se čisti. Zaštitna rešetka se može skinuti.

Područje primjene: U otvorenom prostoru, sustav kanala dimenzioniran je na pješački i automobilski promet manjeg intenziteta (4 -5 puta, sa brzinom prijelaza max.10 km/h, npr. kod obiteljskih kuća). Može se koristiti za sakupljanje i odvodnju atmosferskih voda sa staza i manjih puteva sa tvrdom oblogom (beton,kamen i asfalt). Može se još ugraditi kod podzemnih garaža i ispred izlaznih vrata na prohodne krovove.

Dužina elementa: 1000 mm

Dimenzija protoka vode (širina × visina): 100 mm × 90 mm

Vanjska dimenzija (širina × visina): : 130 mm × 120 mm

Klasa opterećenja: A15 (1,5 tonna) Temperaturna otpornost: (-) 50°C – (+) 100°C

Elemeneti sustava: Tijelo kanala od plastičnog materijala na bazi HDPE u dužini od 1 m, rešetkasti poklopac od pocinčanog čelika.

Dodatni elementi koji se prodaju odvojeno, završni elemenat od PVC-a i vertikalni priključni čvor sa ø110cm priključka.

SKU: 5998627305835 Kategorija: Oznake: , , ,
Težina2.65 kg
Dimenzije125 × 135 × 1000 mm

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close