Mobilna Ograda pocinčana 2000x3472mm

Mobilna Ograda pocinčana 2000x3472mm

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


Mobilna Ograda pocinčana 2000x3472mm za gradilište

Ova građevinska ograda inovacija je na području mobilnog ograđivanja i omeđivanja. Korištenjem pocinčanog materijala u obzir se uz sigurnosne razloge uzeo i aspekt zaštite prema okolišu.

Besplatna dostava na upit!

379,00 kn 487,94 kn

Dostupno za 2-7 radnih dana

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Mobilna Ograda pocinčana 2000x3472mm

Tehnički podaci: širina okna: 100x250mm, čvrstoća: 3mm horizontalno, 2,5mm vertikalno, cijevi: 25mm horizontalno, 41,5mm vertikalno, težina: 13kg.

Radi privremene zaštite i kontrole javnih okupljanja, vozila i dobara na gradilištima i javnim događanjima, prometu i industriji. Zaštita protiv krađe, nezgoda i vandalizma. Kontrola ljudi i prometa

SKU: Z2711020354 Kategorija: Oznake: , , ,

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close