nit_za_kosnju
, ,
brgarden logo

Niti za košnju – trimer

Dostupnost:

Na zalihi


EAN:

Plastična nit za košnju otporna je na habanje, temperaturu i pucanje. Najlonske niti napravljene su od osobitog, vrlo trajnog materijala, otpornog na habanje, a u ponudi su u različitim formama, debljinama presjeka i duljinama. Kvalitetna nit idealna je za košnju travnjaka i travnatih površina u Vašem vrtu, voćnjaku ili livadi.

najlon, nit, flaks, silk

6,00 kn204,00 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

TežinaN/A
DimenzijeN/A
Brand

Presjek niti

Kvadratni, Okrugli, Zvjezdasti

Promjer Ø (mm)

1,60mm, 1,30mm, 2,00mm, 2,40mm, 2,70mm, 3,00mm, 3,30mm

Dužina u m

15m, 25m, 50m, 320m

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close