,
topex

Pištolj Za Plastiku 200w

SKU: 5902062425218
Dostupnost:

Dostupno po narudžbi za 2-10 radna dana, za točan rok pošaljite upit linkom ispod količine


Pištolj za plastiku, ljepilo promjera 11,2 mm, snage 200W. Prikladno kućište i udobna ručka smanjuju napor u radu. Kućište otporno na toplinu , stalak za precizno nanošenje ljepila. Izvedba ljepila 12 g / min. Idealno za “uradi sam”, kao i za profesionalnu primjenu poput popravljanja tepiha, izrade namještaja. Sukladnost s europskim sigurnosnim standardima osigurava se CE certifikatom.

  • Protok ljepila 12-18 g/min
  • idealan za pričvršćivanje, modeliranje, popravke, brtvljenje i fugiranje
  • lijepe sve sa svim: drvo, plastiku, keramiku, metal, staklo, tekstil, kožu….

NAPOMENA!

Samo pištolj od 11 mm i 11,2 mm odgovara pištolju!

8 mm ljepila ne odgovaraju ovom pištolju!

62,00 kn

Dostupno po narudžbi za 2-10 radna dana, za točan rok pošaljite upit linkom ispod količine

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Temelji se na 0 ocjena

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu.

Ovaj proizvod još nema ocjenu.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. Ne zaboravite da će nakon plaćanja povrat i zamjena robe biti nemogući ako roba spada u popis proizvoda izrađenih po narudžbi ili zamješanih boja koji se ne mogu zamijeniti i vratiti.
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.