podloga c 1
,
colorit

PODLOGA C Colorit

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

AKRILNA DISPERZIVNA IMPREGNACIJA (EMULZIJA)

Podloga-C je izrađena na bazi akrilnih veziva i aditiva, za bolju penetraciju u podlogu. Koristi se za impregnaciju fasadnih i unutrašnjih završnih slojeva. Razređuje se sa vodom u odnosu 1:3

Potrošnja: cca 60-80 g/m²
Pakovanje: boca 1, euro kanister 5l
Temperatura rada i sušenja: od +5ºC do 30ºC

19,90 kn90,00 kn
18,00 kn19,90 kn /l

Izaberite opciju klikom:

  • 1l
  • 5l
Očisti

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Net weight1 kg, 5 kg
TežinaN/A
DimenzijeN/A
Pakiranje u litrama

1l, 5l

Brand

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close