Dispenzer tesa
, ,
tesa

Ručni dispenser + traka

Dostupnost:

Na zalihi


EAN: 4042448022240

Ručni dispenser + traka

TESA STANDARDNA AMBALAŽNA TRAKA ZA PAKIRANJE 50m x 48mm + DISPENZER

Vrlo čvrsta – izrađena od visokokvalitetnog metala, ima zaštitu oštrica za zaštitu od ozljeda.
Prikladno za sve trake za pakiranje do širine 50 mm. Idealan za uredski, skladišni i proizvodni rad.
Boja: plavo-crvena
Širina trake [mm]: 48

55,00 kn

Na zalihi

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close