Antifriz ili rashladna tekućina za motor je obojena tekućina koja se pomiješa s vodom kako bi pomogla u regulaciji vašeg motora tijekom ekstremnih temperatura. Kako se temperatura vani mijenja od vruće do hladne rashladna tekućina pumpa se kroz blok motora kako bi se održala ravnomjerna radna temperatura. Međutim, antifriz ne regulira samo temperaturu. Održavanje odgovarajuće razine tekućine također pomaže u sprečavanju korozije i smrzavanja.

AdBlue je mješavina uree i deionizirane vode koja se raspršuje u ispušni sustav dizelskih motora, pomažući u smanjenju emisije dušikovog oksida. Njegovo široko uvođenje podudara se sa sve strožim ciljevima emisija koje proizvođači automobila sada moraju ispuniti.

 • Antifriz koncentrat 100 Hemolub

  0 od mogućih 5
  (0)

  Antifriz koncentrat 100 Hemolub

  Antifriz koncentrat Hemolub 100 je koncentrirana rashladna tekućina za zaštitu rashladnih susutava motornih vozila sa vodenim hlađenjem izrađena od monoetilen glikola i odgovarajućih inhibitora korozije. Ne sadrži amine, fosfate i nitrite što doprinosi očuvanju okoliša. Primjenom osigurava niske temperature mržnjenja, odličnu zaštitu od stvaranja taloga, korozije, hrđe i kavitacije.

  SKU: antifirzhm
 • AdBlue 10L s lijevkom

  0 od mogućih 5
  (0)

  AdBlue 10L s lijevkom

  HEMOLUB AdBlue je po sastavu neškodljivi 32,5% sintetička vodena otopina ure najvišeg nivoa kvalitete i stupnja čistoće proizveden po najstrožim DIN 70070 i ISO 22241 standardima i CEFIC instrukcijama. Koristi se kao agens za smanjenje emisije štetnih ispušnih plinova kod motora sa SCR (Selective Catalystic Reduction) sustavima u Euro 4, Euro 5 i Euro 6 dizel vozilima.

  SKU: 8606014941517
 • Antifriz crveni G12 Long Life 100

  Nisotec
  0 od mogućih 5
  (0)

  Antifriz crveni G12 Long Life 100

  NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 (G12+) je rashladni fluid na bazi etilen glikola, iz grupe organskih (OAT) antifriza. Ne sadrži nitrite, amine, fosfate, borate i silikate. Osigurava zaštitu rashladnog sustava od smrzavanja i ključanja kao i zaštitu od korozije. Posebno se preporučuje za punjenje rashladnih aluminijskih sistema suvremenih motora sa vodenim hlađenjem u automobilima i komercijalnim vozilima vodećih svjetskih proizvođača: Mercedesa, Volkswagena (G-12+), GM-a, kao i vozilima SCANIA, MAN itd.

  SKU: antifrizg12
 • Antifriz 100 Nisotec

  Nisotec
  0 od mogućih 5
  (0)

  Antifriz 100 Nisotec

  Antifriz 100 Nisotec je koncentrirana rashladna tekućina za zaštitu rashladnih sistema motora, na bazi monoetilen glikola i inhibitora korozije. Ne sadrži nitrite, amine i fosfate. Prije upotrebe mora se razblažiti vodom. Efikasnu zaštitu od smrzavanja i/ ili pregrijavanja postižu tekućine koje sadrže 30 do 50% koncentrata u vodi. Koncentracije niže od 35% i više od 70% se ne preporučuju. Pruža dobru zaštitu od smrzavanja, korozije i pregirjavanja rashladnih sistema. Pogodan je za otvorene i zatvorene rashladne sisteme. Period zamjene je 2 godine. Antifriz je plavo zelene boje.

  SKU: n/a

Prikazuje se svih 4 rezultata

Košarica

close