,
fam logo

ULJE U4 ZA KOČNICE 0,5L

SKU: 8600501000183
Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


Sintetička tekućina za punjenje sustava hidrauličnih kočnica i hidrauličnih spojki sa diskovima ili dobošima, proizvedena od smjese poliglikola i dodatka protiv hrđe i korozije. Vrlo teško apsorbira vlagu iz zraka, pa iz tog razloga ima jako visoku točku vrenja što onemogućava stvaranje parnih čepova, što osigurava sigurno kočenje i duži vijek trajanja i u najtežim uvijetima eksploatacije. Nije za upotrebu u kočionim sustavima za koje je proizvođač predvidio upotrebu tekućine na bazi mineralnih ulja.

28,00 kn
56,00 kn /l

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Viskoznost na -40 °C (mm²/s) <1500
Viskoznost na 100 °C (mm²/s) >1.5
Točka vrenja sa ravnotežnim refluksom (°C) 250
pH vrijednost 7-10
SKU: 8600501000183 Kategorije: , Oznake: , , ,

Temelji se na 0 ocjena

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu.

Ovaj proizvod još nema ocjenu.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. Ne zaboravite da će nakon plaćanja povrat i zamjena robe biti nemogući ako roba spada u popis proizvoda izrađenih po narudžbi ili zamješanih boja koji se ne mogu zamijeniti i vratiti.
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.