Vodeno staklo 1l
, ,

Vodeno staklo 1l

(1 recenzija korisnika)
Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 3858888110550

Vodeno staklo 1l – staklena voda

Dodatak pri šamotiranju, služi za impregnaciju i postizanje vodonepropusnosti betonskih zidova.

Također se koristi u proizvodnji silikata, silikagela, ljepila, valovite fiber i zidne ljepenke, furnira, sredstva za pranje i čišćenje u doradi nezapaljivih tkanina, za aperitiranje i presvlačenje papira, za otežavanje svile, za čišćenje ulja i masti, u rafiniranju nafte, za izradu brusnih ploča.

18,00 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Vodeno staklo 1l

NAMJENA

Dodatak pri šamotiranju, impregnacija i vodonepropusnost betonskih zidova, u proizvodnji silikata, silikagela, ljepila, valovite, fiber i zidne ljepenke, furnira, sredstva za pranje i čišćenje u doradi nezapaljivih tkanina, za apretiranje i presvlačenje papira, za otežavanje svile, za čišćenje ulja i masti, u rafiniranje nafte, za izradu brusnih ploča.

SASTAV • natrijev silikat <96%

FIZIKALNE KARAKTERISTIKE
• izgled: viskozna zelenkasta tekućina
• pH vrijednost: 11,5-12,3
• miris: bez mirisa
• plamište: nije zapaljiv
• temperatura samozapaljenja: nije zapaljiv
• topljivost: dobro u vodi: 1,33-1,38
ROK TRAJANJA Neograničen.
PAKIRANJE 1 L • 5 L
SKLADIŠTENJE PRIKLADNI UVJETI: zaključane, prozračne i suhe prostorije.
IZBJEGAVATI: držanje s kompatibilnim materijalima.

Sigurnosno tehnički list

Težina1.44 kg
Dimenzije80 × 80 × 235 mm

Temelji se na 1 recenziji

5.0 sveukupno
1
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

  1. tomislav prodan (Potvrđen vlasnik)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    tomislav prodan

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close