Blok SB14
,

BLOK SB-14 250*380*140 Stropni

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


Sastavni dio Fert stropa je opečna ispuna (250/380/140 mm) koja popunjava prostor između nosivih Fert gredica. Ispuna je standardne vise 14 cm dok osni razmak gredica iznosi 50 cm. Visina gotovog stropa je 20 cm, odnosno 14 cm plus 6 cm tlačna ploča.

Stropni program se sastoji od nosivih gredica i ispune od stropnog bloka. Podložna pločica s armaturom i
betonom čini montažni dio nosivih gredica. Strop se izvodi kao polumontažni.
Polumontažni Fert program ima obilježja dobrog zvučnog i toplinskog izolatora. Prednost Fert stropnog
programa je jednostavna i brza izvedba koja zahtjeva malo dodatne opreme te nije potrebna specijalizirana
radna snaga.
Primjena:
međukatne i krovne ravne ploče
kose krovne ploče
nadstrešnice
industrijski objekti

5,25 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close