Hidraulična ulja se razlikuju od ostalih maziva. Ne samo da je mazivo, već je i sredstvo kojim se snaga prenosi kroz hidraulički sustav. Dakle, to je mazivo i uređaj za prijenos snage. Ova dvostruka uloga čini ga jedinstvenim.

Prikazuje se svih 4 rezultata

 • ,

  Hidrol HM46 Hemolub

  hemolub
  0 od mogućih 5
  (0)

  Hidrol HM46 Hemolub

  HEMOLUB HIDROL HM su hidraulična ulja formulirana sa visoko kvalitetnim mineralnim uljima i stabilnim sistemom aditiva na bazi cinka. Namijenjena su da se koriste u većini industrijskih hidrauličnih sistema, koji zahtijevaju zaštitu od habanja i korozije. Posjeduju izuzetnu hidrolitičku i oksidacionu stabilnost. Pogodna su i za podmazivanje druge industrijske opreme koja zahtjeva ulja sa dobrom oksidacionom stabilnošću i podmazivanjem kao što su npr. manje opterećeni zupčanici i ležajevi.

  SKU: n/a
 • Ulje Traktol 80 JD J20C

  Nisotec
  0 od mogućih 5
  (0)

  Ulje Traktol 80 JD J20C

  NISOTEC TRAKTOL 80 je univerzalno, traktorsko hidraulično transmisiono ulje (UTTO), mineralne osnove namenjeno za podmazivanje traktora i drugih poljoprivrednih strojeva, kod kojih su funkcionalno povezani hidraulika, prijenos i mokre kočnice, a kod kojih proizvođač opreme preporučuje upotrebu UTTO maziva.

  API GL-4; John Deere JDM J20C; Ford M2C86-B/C; Massey Ferguson M1135; Caterpillar TO-2

  SKU: n/a
 • Hidrol HM 68 10l Nisotec

  Nisotec
  0 od mogućih 5
  (0)

  Hidrol HM 68 10l Nisotec

  NISOTEC HIDROL HM su hidraulična ulja formulirana sa visoko kvalitetnim mineralnim uljima i stabilnim sustavom aditiva na bazi cinka. Namjenjena su za korištenje u većini industrijskih hidrauličnih sustava, koji zahtjevaju zaštitu od habanja i korozije.

  • Zaštita od habanja i kavitacije, a time i dugi radni vijek opreme
  • Izuzetnu oksidacionu stabilnost i zaštitu od korozije
  • Odličnu sposobnost izdvajanja vode i zraka
  SKU: 8600142190977
 • ,

  Hidrol HM46

  Nisotec
  0 od mogućih 5
  (0)

  Hidrol HM46

  NISOTEC HIDROL HM su hidraulična ulja formulirana sa visoko kvalitetnim mineralnim uljima i stabilnim sistemom aditiva na bazi cinka. Namijenjena su da se koriste u većini industrijskih hidrauličnih sistema, koji zahtijevaju zaštitu od habanja i korozije. Posjeduju izuzetnu hidrolitičku i oksidacionu stabilnost. Pogodna su i za podmazivanje druge industrijske opreme koja zahtijeva ulja sa dobrom oksidacionom stabilnošću i podmazivanjem kao što su npr. manje opterećeni zupčanici i ležajevi.

  SKU: n/a

Prikazuje se svih 4 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti