Fasade ili toplinski izolacijski sustavi danas nezaobilazan su element konstrukcije koji pored zaštite fasadnih površina od atmosferskih utjecaja ostvaruju i zahtjeve učinkovite toplinske izolacije.

Prednosti ugradnje toplinskih sustava: 

 • Ostvarenje do 40% uštede na troškovima grijanja i hlađenja u zgradama, doprinos udobnosti života učinkovitošću grijanja zimi i hlađenja ljeti
 • Pruža udoban život sprečavajući nastajanje vlage i plijesni
 • Sprječava koroziju (hrđanja) – toplinski dobro izolirane zgrade ne poznaju pojam vlage.

Prikazujemo 1–16 od 45 rezultata

 • ,

  Tipla za stiropor fasadu Fischer FID

  fischer logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Tipla za stiropor fasadu Fischer FID

  Tipla za stiropor fasadu FID za pričvršćivanje u izolaciju. Ugradnja bez toplinskih mostova u izolacijske materijale. Fischer FID (puž tipla za fasadu) za pričvršćivanje u izolaciju je tipl za pričvršćivanje rasvjetnih tijela, poštanski ormarića, kamera i slično u ožbukane i neožbukane izolacijske ploče od stiropora i poliuretana. Fischer FID se postavlja ručno ili pomoću akumulatorskog odvijača. Specijalni spiralni navoj se uvlači u izolacijsku ploču. Služi za učvršćenja poput poštanskih sandučića, svjetiljki i detektora pokreta i drugoga. Mogu se pričvrstiti vijkom od 4,5 mm ili 6 mm.

  SKU: fischerfid
 • ,

  Stiropor tvrdi EPS-100

  terrasit
  0 od mogućih 5
  (0)

  Stiropor tvrdi EPS-100

  Stiropor ploče EPS-100 osigurat će toplinu Vašeg doma. Izrađene su od ekspandiranog polistirena što pruža toplinsku fasadnu izolaciju. Ploče su bijele boje, bez mirisa, teško zapaljive i nisu štetne za zdravlje. Idealne su za primjenu kao toplinska izolacija u ravnim krovovima i podovima sa srednjim opterećenjem. Također se mogu postaviti za izolaciju unutarnjih zidova i stropova koji se obrađuju ljepilom i mrežicom.

  SKU: eps100
 • , , ,

  Mješač za ljepilo i boju, uključena spirala PTQ082

  0 od mogućih 5
  (0)

  Mješač za ljepilo i boju, uključena spirala PTQ082

  Mješač za boju svojim učinkovitim motorom i snažnom spiralom pogodan je za miješanje svih vrsta boja, lakova, ljepila za tapete i smjesa. Elektronskom regulacijom moguće je podesiti optimalnu brzinu vrtnje. Velike i ergonomski oblikovane ručke osiguravaju dobru kontrolu prilikom korištenja. Ovaj uređaj ima dvije mehaničke brzine kao i stupanjsku elektronsku regulaciju okretaja.

  SKU: 3858892333099
 • ,

  Pur pjena za stiropor Styro753pu Tytan

  tytan profesional1
  (1)

  Pur pjena za stiropor Styro753pu Tytan
  STYRO 753 preporučuje se za unutarnje i vanjsko lijepljenje izolacijskih ploča na fasadne zidove, krovove i temelje. Ljepilo omogućuje popunjavanje praznina između ploča, čime se brtvi izolacijski omotač kako bi se spriječio gubitak topline.
  S jednom dozom možete poljepiti do 14m2 stiropora!

  SKU: 5902120178667
 • ,

  Gleter za stiropor 160×380 profi

  Max logo R finale435345
  (3)

  Gleter za stiropor 160×380 profi

  Gladilica za brušenje stiropora koja s donjim nazubljenim metalnim dijelom s lakoćom skida soloj po sloj stiropora (EPS) kako bi se obrusile nepravilnosti i dobila ravnina na fasadama od stiropora.

  SKU: 3856003639566
 • ,

  Isover Thermo TF vuna

  isover logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Isover Thermo TF vuna – izolacijske ploče mineralne kamene vune čija proizvodnja je bazirana na metodi stvaranja vlakana iz rastopljene smjese minerala uz dodatne aditive i sastojke. Proizvedena mineralna vlakna su obrađena u konačni oblik ploče na proizvodnoj liniji. Cjelokupna površina vlakana je u procesu proizvodnje hidrofobirana.

  SKU: n/a
 • ,

  Weber Silikat Persil 25kg (A i B ton)

  0 od mogućih 5
  (0)

  Weber Silikat Persil 25kg (A i B ton) završni fasadni sloj za termo fasade napredne generacije veziva. Sadrži sve kvalitete akrilnih, silikatnih, silikonskih žbuka i nadmašuje ih. Svojom naprednom generacijom veziva omogućuje korištenje kod staklene i kamene vune te EPS-a.

  SKU: WEBERSILIKB
 • ,

  Stiropor Eps-f 3cm 10m2/paket

  terrasit
  0 od mogućih 5
  (0)

  Stiropor Eps-f 3cm Stiropor ploče EPS F Standard osigurat će toplinu Vašeg doma. Izrađene su od ekspandiranog polistirena što pruža toplinsku fasadnu izolaciju. Ploče su bijele boje, bez mirisa, teško zapaljive i nisu štetne za zdravlje. Idealne su za primjenu u fasadnim sustavima zgrada i kuća. Također se mogu postaviti za izolaciju unutarnjih zidova i stropova koji se obrađuju ljepilom i mrežicom.

   

  SKU: 004909
 • ,

  Stiropor Eps-f 1cm 30m2/paket

  terrasit
  0 od mogućih 5
  (0)

  Stiropor Eps-f 1cm Stiropor ploče EPS F Standard osigurat će toplinu Vašeg doma. Izrađene su od ekspandiranog polistirena što pruža toplinsku fasadnu izolaciju. Ploče su bijele boje, bez mirisa, teško zapaljive i nisu štetne za zdravlje. Idealne su za primjenu u fasadnim sustavima zgrada i kuća. Također se mogu postaviti za izolaciju unutarnjih zidova i stropova koji se obrađuju ljepilom i mrežicom.

   

  SKU: 0501100010
 • ,

  Stiropor Eps-f 8cm 3,5m2/paket

  terrasit
  0 od mogućih 5
  (0)

  Stiropor Eps-f 8cm Stiropor ploče EPS F Standard osigurat će toplinu Vašeg doma. Izrađene su od ekspandiranog polistirena što pruža toplinsku fasadnu izolaciju. Ploče su bijele boje, bez mirisa, teško zapaljive i nisu štetne za zdravlje. Idealne su za primjenu u fasadnim sustavima zgrada i kuća. Također se mogu postaviti za izolaciju unutarnjih zidova i stropova koji se obrađuju ljepilom i mrežicom.

   

  SKU: 0501-07008000
 • ,

  Stiropor Eps-f 2cm 15m2/paket

  terrasit
  0 od mogućih 5
  (0)

  Stiropor Eps-f 2cm Stiropor ploče EPS F Standard osigurat će toplinu Vašeg doma. Izrađene su od ekspandiranog polistirena što pruža toplinsku fasadnu izolaciju. Ploče su bijele boje, bez mirisa, teško zapaljive i nisu štetne za zdravlje. Idealne su za primjenu u fasadnim sustavima zgrada i kuća. Također se mogu postaviti za izolaciju unutarnjih zidova i stropova koji se obrađuju ljepilom i mrežicom.

   

  SKU: 0501070010
 • ,

  Stiropor Eps-f 5cm 6m2/paket

  terrasit
  0 od mogućih 5
  (0)

  Stiropor Eps-f 5cm Stiropor ploče EPS F Standard s preklopima osigurat će toplinu Vašeg doma. Izrađene su od ekspandiranog polistirena što pruža toplinsku fasadnu izolaciju. Ploče su bijele boje, bez mirisa, teško zapaljive i nisu štetne za zdravlje. Idealne su za primjenu u fasadnim sustavima zgrada i kuća. Također se mogu postaviti za izolaciju unutarnjih zidova i stropova koji se obrađuju ljepilom i mrežicom.

   

  SKU: 0542070050
 • ,

  Stiropor Eps-f 15cm

  terrasit
  0 od mogućih 5
  (0)

  Stiropor Eps-f 15cm Stiropor ploče EPS F Standard osigurat će toplinu Vašeg doma. Izrađene su od ekspandiranog polistirena što pruža toplinsku fasadnu izolaciju. Ploče su bijele boje, bez mirisa, teško zapaljive i nisu štetne za zdravlje. Idealne su za primjenu u fasadnim sustavima zgrada i kuća. Također se mogu postaviti za izolaciju unutarnjih zidova i stropova koji se obrađuju ljepilom i mrežicom.

  SKU: st150mmeps70
 • ,

  Baumit GranoporTop

  baumit logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Baumit GranoporTop je završna akrilna fasadna žbuka. Pastozna dekorativna žbuka, spremna za upotrebu (tankoslojna) na akrilatnoj bazi. Obrađuje se zaribavanjem, za vanjske površine. Paropropusna i izrazito vodoodbojna.

  • velik izbor nijansi
  • ekonomična
  • univerzalna
  SKU: n/a
 • ,

  Stiropor Eps-F 10cm 3m2/pak

  terrasit
  0 od mogućih 5
  (0)

  Stiropor Eps-F 10cm 3m2/pak Stiropor ploče EPS F Standard osigurat će toplinu Vašeg doma. Izrađene su od ekspandiranog polistirena što pruža toplinsku fasadnu izolaciju. Ploče su bijele boje, bez mirisa, teško zapaljive i nisu štetne za zdravlje. Idealne su za primjenu u fasadnim sustavima zgrada i kuća. Također se mogu postaviti za izolaciju unutarnjih zidova i stropova koji se obrađuju ljepilom i mrežicom.

   
  SKU: 0542--070100

Prikazujemo 1–16 od 45 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti