Uvjeti prodaje

Vidam Trade d.o.o.

Kolodvorska 116, 31540 Donji Miholjac

MB: 030009407

OIB: 88213570283

Ovim uvjetima utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internet trgovini tvrtke Vidam Trade na internet adresi www.vidam.hr

U navedenoj internet trgovini, tvrtka Vidam Trade d.o.o. se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i prosljedi ih prodavatelju.

Tvrtka Vidam Trade d.o.o. zadržava pravo promjena cijena navedenih u službenim ponudama, u odnosu na WEB shop, ukoliko je u međuvremenu došlo do promjene cijene proizvoda kod dobavljača.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja snosi kupac tj. korisnik.

Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavjestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na webshop@vidam.hr.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvrtka Vidam Trade d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Vidam Trade d.o.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI

Vidam Trade d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.