Pravo zalijevanje je neophodno kako bi vaše biljke i travnjak ostali zeleni i zdravi. Imamo sve što vam je potrebno kako biste svom vrtu pružili navodnjavanjem vodu koja mu je potrebna.
Vrtna crijeva za sve zadatke navodnjavanja i čišćenja u vrtu: spojnice za jednostavnu i sigurnu vezu od slavine do pištolja za prskanje.
Automatski sustavi za navodnjavanje kap na kap i pop up prskalice za travnjake, golf terene i za najbolji travnjak, nudimo Rainbird asortiman proizvoda za profesionalna rješenja u navodnjavanju.

Prikazujemo 1–16 od 181 rezultata

 • Potopna pumpa 550W Dedra

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Potopna pumpa 550W Dedra

  Potopna pumpa Dedra DED8841 koristi se za ispumpavanje čiste ili prljave vode iz raznih vrsta rezervoara za vodu koji se nalaze u kućanstvima, farmama, rekreacijskim parcelama, npr. bazen, ribnjak, bunar, podrum. Također se može koristiti za sušenje površine namijenjene za realizaciju građevinske investicije.

  Karakteristike:

  • Hermetičko kućište od plastike otporne na udarce.
  • Izdržljiva i jaka konstrukcija.
  • Ima ručku za nošenje.
  • Ima ručku za vješanje plovka
  • Plutajući prekidač (plovak)
  • Kabel za napajanje dužine 10m.
  SKU: 5902628884107
 • Rainbird XFS podzemna cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFS podzemna cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  Rain Bird XFS podzemni kap na kap sustav cijevi bakrene boje s tehnologijom Copper Shield najnovija je inovacija u obitelji sustava kap po kap Rain Bird Landscape. Rain Birdova patentirana tehnologija Copper Shield štiti kapljku od prodiranja korijena, stvarajući dugotrajan sustav podzemnog navodnjavanja kap na kap bez održavanja za korištenje ispod travnjaka ili grmlja i pokrivača tla. Poseban materijal za cijevi čini XFS podzemnu cijev kap na kap s bakrenim štitom najfleksibilnijom cijevi u industriji i najlakšim podzemnik kapaljkama za projektiranje i ugradnju.

  SKU: rainbirdxfs33x100m
 • Rainbird Xeriman alat za ubadanje kapaljki

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird Xeriman alat za ubadanje kapaljki

  Alat za instalaciju Rain Bird samoprobijajućih kapaljki Xeribug  brzo je i jednostavno pomagalo u jednom koraku za primjenu kod navodnjavanja kap po kap. Olakšava ugradnju Xeri-Bug kapaljki i spojnica s bodljikavim umetkom od 1/4″ izravno u alkatan cijevi za kapanje od 1/2″ ili 3/4″. Rain Bird jamči kvalitetu, vrijednost i performanse.

  SKU: XM-TOOL
 • Potopna pumpa 950W Dedra

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Potopna pumpa 950W Dedra

  Potopna pumpa Dedra DED8843 koristi se za ispumpavanje čiste ili prljave vode iz raznih vrsta rezervoara za vodu koji se nalaze u kućanstvima, farmama, rekreacijskim parcelama, npr. bazen, ribnjak, bunar, podrum. Također se može koristiti za sušenje površine namijenjene za realizaciju građevinske investicije.

  Karakteristike:

  • Hermetičko kućište od plastike otporne na udarce.
  • Izdržljiva i jaka konstrukcija.
  • Ima ručku za nošenje.
  • Ima ručku za vješanje plovka
  • Plutajući prekidač (plovak)
  • Kabel za napajanje dužine 10m.
  SKU: 5902628884305
 • Dripline koljeno 16x16mm

  irritec logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Dripline koljeno 16x16mm

  Dripline ubodno koljeno 16x16mm za crijeva promjera fi16mm Dripline koja se jednostavno ubadaju u cijevi i čvrsto drže.

  SKU: 5330
 • LR-MB pristupnik LoRa na WiFi

  solem
  0 od mogućih 5
  (0)

  LR-MB pristupnik LoRa na WiFi

  LR-MB-10 je Wi-Fi / LoRa™ pristupnik (gateway) koji omogućava komunikaciju i prijenos podataka s MySOLEM platforme putem Wi-Fi prema uređajima s LoRa radio signalom do modula za navodnjavanje, rasvjetu ili bazen. Također ovaj primopredajnik omogućuje slanje podataka senzora koji dolaze s terena na platformu MySOLEM. Zahvaljujući velikom radijskom dometu, moduli za navodnjavanje, rasvjetu i bazen mogu se instalirati na udaljenosti od nekoliko stotina metara od LR-MB. Izbjegavate sva ograničenja ožičenja ili dometa i možete povezati cijeli vrt zahvaljujući LR-MB pristupniku.

  SKU: lr-mb
 • LR-IP baterijski programator navodnjavanja 9V Bluetooth Radio

  solem
  0 od mogućih 5
  (0)

  LR-IP baterijski programator navodnjavanja 9V Bluetooth Radio

  LR-IP je baterijski programator kontroler za elektromagnetske ventile za navodnjavanje koji koristi LoRa™ (radio dugog dometa) i Bluetooth za upravljanje. Vodootporan je, napaja se baterijom od 9 V i može dati mogućnost stvaranja instalacija na velikim udaljenostima. To je savršeno rješenje za sustave navodnjavanja koji su udaljeni jedan od drugoga i pokrivaju velike zone. U kombinaciji s LoRa™ (LR-MB) ili 3G (LR-BST) pristupnikom, može se daljinski kontrolirati pomoću MySOLEM aplikacije za pametne telefone i osobna računala od bilo kuda. LR-IP je vodootporni programator navodnjavanja na baterije 9V. LR-IP modul ima IP68 indeks zaštite i 100% je vodootporan, te ga je moguće ugraditi u zatvoreni prostor ili na otvorenom u okna zajedno s elektro ventilima.

  SKU: lr-ip
 • ,

  Rainbird DBM vodotjesni spoj

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird DBM vodotjesni spoj

  Brzi vodotjesni spoj za elektroventile u šahtu tzv. “Quick Connect”.

  • za kabelske veze u niskonaponskim instalacijama (<30V)
  • za spajanje do 3 kabela do 1,5 mm²
  • Otporan na vodu, kompaktna veličina
  SKU: DBM
 • Rainbird holdender koljeno 1″Mx1″Ž

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird holdender koljeno 1″Mx1″Ž

  Rainbird holdender koljeno 1″M x 1″Ž 1″ s 1 muška i 1 ženskim navojima za proširenje holender razdjelnika za elektro magnestke ventile. Matice sadrže gumene o-prstenove (brtve): nemojte previše zatezati; zategnite samo rukom.

  SKU: RB1312-010
 • Rainbird holdender križni spoj 3″Mx1″Ž

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird holdender križni spoj 3″Mx1″Ž

  Rainbird holdender križni spoj 1″ s 3 muška i 1 ženskim navojima za proširenje holender razdjelnika za elektro magnestke ventile. Matice sadrže gumene o-prstenove (brtve): nemojte previše zatezati; zategnite samo rukom.

  SKU: RB1320-010
 • Rainbird XFF ubodna spojnica

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodna spojnica

  Rainbird XFF ubodna spojnica spajanje dvije XFF cijevi dripline u liniju. Koristi se i kao reparator u slučaju oštećenja cijevi i za produživanje postojećih linija. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-COUP
 • Rainbird XFF ubodno koljeno

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodno koljeno

  Rainbird XFF ubodno koljeno za spajanje XFF cijevi dripline pod kutem od 90 stupnjeva. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-ELBOW
 • Rainbird XFF ubodni T komad

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodni T komad

  Rainbird XFF ubodni T komad za spajanje 3 cijevi dripline, izradu grananja cijevi XFF kap na kap. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-TEE
 • Rainbird XFF ubodni adapter 1/2″ i 3/4″

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodni adapter 1/2″ i 3/4″

  Priključak za spajanje XFF cijevi na glavnu dovodnu cijev na navoj (PE alkatan) na ventile i slično. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: xffnavoj
 • Rainbird XFD cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFD cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  Najfleksibilnija cijev kap na kap s ugrađenim kapaljkama s kompenzacijom tlaka za navodnjavanje cvijeća, povrća, voća, pokrivača tla, gustih sadnica, redova živica i više. Ekstra fleksibilna cijev za brzu i jednostavnu ugradnju. Dvoslojna cijev (smeđa preko crne ili ljubičasta preko crne) pruža neusporedivu otpornost na kemikalije, UV oštećenja i rast algi. Patentirani dizajn kapaljki osigurava povećanu pouzdanost. Dulje lateralni vodovi kap na kap od konkurencije.

  SKU: XFD-23-33-100
 • Rainbrid kapaljka Xeri-Bug kompenzirajuća

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbrid kapaljka Xeri-Bug kompenzirajuća

  Rainbrid Xeri-Bug serija samoubodnih kapaljki s regulacijom pritiska daju ujednačen protok i na kosinama. Kapaljke niskog protoka s točkastim izvorom za navodnjavanje zona korijena biljaka, drveća i biljaka u posudama. Bojom označene kapaljke za različite protoke. Samoubodne kapaljke se jednostavno ugrađuju rukom ili još jednostavnije s alatkom Xeriman (XM-TOOL)

  • Samoprobijajući vrh za brzo probijanje i umetanje u jednom koraku u dovodne cijevi (npr. Rainbird XFD ili alkatan)
  • -10-32 ulaz s navojem koji se lako uvlači u PolyFlex Riser, 1032 adapter za navoj ili 1800 Xeri-Bubbler adapter
  • Izlazni otvor sigurno drži 1⁄4″ distribucijsku cijev (XQ)
  SKU: xbkapaljke

Prikazujemo 1–16 od 181 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti