Ako je vaš vrt vaš ponos i radost znate da se lijep vrt ne brine sam za sebe. Mi olakšavamo pronalaženje savršenog alat za vrt i za rješavanje bilo kakvih zadataka nudeći velik izbor ručnog alata i motornog alata za travnjake i vrt i obradu površina. Ovi alati mogu preuzeti neke od teških radova u vašem vrtu kako bi vam pružili više vremena za uživanje u plodovima vašeg rada. Korištenjem odgovarajućeg alata za vrt, svaki posao u vrtu čini vaš posao lakšim i učinkovitijim.

Prikazujemo 1–16 od 132 rezultata

 • Grablje PVC Lepezaste King

  king logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grablje PVC Lepezaste King

  Grablje PVC Lepezaste King su plastične grablje za lišće bez držala s 22 zuba predstavljaju praktičan alat za učinkovito čišćenje lišća i ostalog otpada u vrtu ili dvorištu. Izrađene su od visokokvalitetne plastike koja je izdržljiva i otporna na vanjske utjecaje, čime osiguravaju dugotrajan radni vijek. Sa svojih 22 zuba, ove grablje omogućavaju brzo i učinkovito skupljanje lišća, grančica i ostalog materijala, čineći čišćenje prostora jednostavnim i ugodnim zadatkom.

  SKU: 3858886535249-1
 • , ,

  Aku pila za grane lančana PTQ134z

  praktik tools PTQ linija
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku pila za grane lančana PTQ134z

  Praktik bežična električna mini lančana pila za rezanje je praktičan alat za podrezivanje stabala i grmova, kao i za usitnjavanje svježih rezova i manje radove na drvu. Ova kompaktna pila pripada Praktik Q-line PTQ obitelji i može se kombinirati sa svim baterijama i punjačima istog sistema. Njezin motor nudi više snage i dulje vrijeme rada u usporedbi s konvencionalnim motorima.

  S dužinom mača od 10 cm i kapacitetom rezanja od 8 cm, ova mala i lagana bežična električna lančana pila idealna je za fleksibilnu upotrebu u vrtu. Visoko učinkovit motor osigurava vrlo niske vibracije i brzinu lanca do 5,0 m/s. Pila dolazi s visokokvalitetnim mačem i lancem za visinsku reznu izvedbu i najbolje radne rezultate. Mač i lanac se lako mijenjaju, bez upotrebe alata, što olakšava održavanje.

  Za sigurnu i fleksibilnu upotrebu, pila ima zaštitu za ruku i preklopni pokrov lanca. Ovaj praktičan vrtni alat udoban je za držanje zahvaljujući uskom ručkom, posebnim površinama za meki hvat i integriranom naslonu za dvoručnu upotrebu. U paketu se nalazi i poklopac za mač kako biste sigurno pohranili malu lančanu pilu. Napomena: Baterija i punjač nisu uključeni u isporuku i moraju se kupiti zasebno, na primjer, kao dio praktičnog početnog seta.

  SKU: 3858892334287
 • , ,

  Svrdlo za cijepanje drva

  0 od mogućih 5
  (0)

  Svrdlo za cijepanje drva
  Cijepanje drva bez napora – Praktik svrdlo odnosno trn pretvara bušilicu u snažan uređaj za razbijanje i cijepanje drva, štedeći vam vrijeme i energiju. Brzo kalanje drva – Praktik lako cijepa i kala većinu drva u savršene komade u roku od 30 sekundi, povećavajući učinkovitost. Univerzalna podrška za sve prihvate SDS+ i HEX adapter – Libiyi se može pričvrstiti na sve bušilice, električne čekiće,  udarne bušilice bilo koje marke ili veličine. Materijal industrijske čvrstoće – Izrađen od otpornog na hrđu visokougljičnog čelika, lagani je, ali čvrst, što osigurava trajnost. Inovativan dizajn sa šiljastim navojem – Dublji navoji olakšavaju cijepanje drva uz manje napora, pružajući zadovoljavajuće iskustvo rezanja. Kompaktan i prenosiv – Njegova mala veličina i lagani dizajn omogućuju cijepanje drva bilo gdje, od vašeg dvorišta do udaljenih kampova. Siguran i precizan – Praktik svrdlo osigurava točno i lako cijepanje drva bez rizika od ozljeda koje se mogu javiti pri upotrebi tradicionalnih sjekira. Dolazi u dvije dimenzije, 32*135mm (P853) i 42*145mm (P854), odaberite veličinu koja Vam više odgovara.

  SKU: svrdlo za cijepanje
 • , ,

  Višenamjenski Nož Bahco 2446-BL

  bacho logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Višenamjenski Nož Bahco 2446-BL

  Bahco model B-2446-BL višenamjenski je nož polirane oštrice od nehrđajućeg čelika, dvokomponentna gumirana drška za bolji zahvat prilikom rada s nožem. Dolazi sa praktičnom futrolom od kvalitetne čvrste plastike za nošenje na remenu. Idealan nož za ribolovce jer pluta na vodi i poslove u prirodi.

  • Dvokomponentna crna ručka za udobnost pri korištenju i sigurno držanje
  • Futrola za nošenje na pojasu i dvostruko dugme za držanje drugog noža
  • Robusni nož sa čvrstom oštricom od nehrđajućeg čelika za višenamjensku upotrebu
  SKU: 7314150508242
 • Aku škare za grane Bosch Pro Pruner 2X3Ah

  bosch
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku škare za grane Bosch Pro Pruner 2X3Ah u set-u s baterijama i punjačem

  Bosch Pro Pruner: više snage, manje napora

  Slobodan rad bez ograničenja

  Bosch Pro Pruner akumulatorske škare za vrt pružaju svu snagu i učinkovitost potrebnu za brzo i jednostavno orezivanje voćaka i grmlja.

  Brži i učinkovitiji rad

  Bosch Pro Pruner škare imaju snažan litij-ionski akumulator koji osigurava do 4.500 rezova po punjenju. To znači da možete obaviti više posla u manje vremena.

  Lakše i preciznije orezivanje

  Bosch Pro Pruner škare imaju oštre noževe koji ne hrđaju i omogućuju glatko i precizno orezivanje.

  Idealan izbor za orezivanje voćaka

  Bosch Pro Pruner škare su idealan izbor za orezivanje voćaka i grmlja. Snaga i učinkovitost ovih škara omogućuju vam da brzo i jednostavno obavite posao.

  • Snaga i učinkovitost za brzo i jednostavno orezivanje
  • Slobodan rad bez ograničenja
  • Lakše i preciznije orezivanje
  • Idealan izbor za orezivanje voćaka
  SKU: 4059952530093
 • Mačeta Gerber Gator Jr.

  gerber
  0 od mogućih 5
  (0)

  Mačeta Gerber Gator Jr.

  Gerber Gator Jr. je trajna i učinkovita mačeta. Ima dvije vrste oštrice: s jedne strane ima glatku oštricu koja je namijenjena sječenje a, na drugoj strani ima nazupčenu oštricu koja je namijenjena piljenju grana. Osigurano je da se s pomoću mačete probijete kroz gusto rastlinje. Odstranjivanje manjeg granja s grubom stranom je vrlo lagano. Patentirana GatorGrip drška pokraj vrhunske oštrice pruža udobnost u dlanu i omogućava odlično prianjanje za preciznu upotrebu mačete. S Gerber Jr. mačetom ste opremljeni za lov, ribolov ili avanturu u nepoznato.

  SKU: 013658120334
 • Škare za travu 330mm PG023

  praktik garden logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Škare za travu 330mm PG023

  Ručne škare za travu PG023 su jednoručne škare koje su idealne za obrubljivanje i šišanje travnjaka na teško dostupnim mjestima, poput zidova i ograda. Imaju kvalitetne oštrice koje omogućuju precizan rez čak i nakon dulje upotrebe. Za vašu zaštitu ove škare posjeduju i praktičnu jednoručnu sigurnosnu bravu.

  SKU: 3858890169102
 • Škare za grane Fiskars PowerGear L31

  logo fiskars 01
  (1)

  Škare za grane Fiskars PowerGear L31

  Fiskars škare za grane PowerGear L31 su škare praktične veličine za širok izbor manjih poslova rezanja, ali one koje još uvijek imaju veliku snagu. Poluge su izrađene od FiberCompa kako bi bile iznimno lagane i čvrste, što je dodatno poboljšano SoftGrip prekrivenim ručkama za veću udobnost. Kao i kod drugih članova PowerGear™ obitelji, patentirani PowerGear™ mehanizam čini rezanje 3 puta lakšim u usporedbi sa standardnim mehanizmima, što je velika prednost.

  SKU: 6411503961707
 • , ,

  Presađivač za biljke i lukovice 855

  brgarden logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Presađivač za biljke i lukovice 855

  Presađivač za lukovice izvrstan alat za presađivanje sadnica koja vam pomaže u učinkovitom uzgoju novih biljaka. Omogućuje vam iskopavanje prikladnih rupa za vaše biljke u vrtu, postavljanje lukovice i bilje u zemlju s funkcijom otpuštanja zemlje i sadnice zajedno u predviđenu rupu.

  SKU: 3858884168555
 • , ,

  Lovački nož Bahco Laplander 220mm 2444

  bacho logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Lovački nož Bahco Laplander 220mm 2444

  Bahco Laplander model B-2444 višenamjenski je nož polirane oštrice od nehrđajućeg čelika, dvokomponentna gumirana drška za bolji zahvat prilikom rada s nožem. Dolazi sa praktičnom futrolom od kvalitetne čvrste plastike za nošenje na remenu. Idealan lovački nož za lovce i ribolovce jer pluta na vodi i druge radnje u prirodi.

  SKU: 7314150238453
 • Fiskars X25 sjekira 2540g

  logo fiskars 01
  0 od mogućih 5
  (0)

  Fiskars X25 sjekira 2540g

  Savršena sjekira za cijepanje velikih trupaca. Teška oštrica daje vam potrebnu moć prodiranja zahvaljujući jedinstvenoj oštrici. Posebna geometrija i izrada oštrice savršeno se nadopunjuje laganom, ali čvrstom drškom s 3D rukohvatom, idealnom ravnotežom za cijepanje uz maksimalnu sigurnost, udobnost i ergonomiju.

  SKU: 6411501224835
 • Škare za grane teleskopske Dedra 80A022

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Škare za grane teleskopske Dedra 80A022

  Škare teleskopske Dedra 80A022 dizajnirane su za rezanje živih izdanaka i grana, bypass sustavom ili mimoilaznim oštricama. Teleskopske ruke škara za rezidbu dodatno povećavaju domet i omogućuju vam da dosegnete visoke izbojke ili grane. Oštrica od manganskog čelika (Mn65) presvučene su teflonskim premazom koji sprječava lijepljenje i štiti oštricu od korozije. Zahvaljujući čvrstom nazubljenom prijenosniku, koji povećava prijenos snage, škare za orezivanje mogu bez napora rezati grane promjera do 35 mm. Ručka je izrađena od aluminija s udobnom drškom od dva materijala.

  SKU: 5902628801227
 • Škare za grane teleskopske Dedra 80A031

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Škare za grane teleskopske Dedra 80A031

  Škare za rezidbu s nakovnjem Dedra 80A031 dizajnirane su za rezanje suhih izdanaka i grana. Teleskopske ruke škara za rezidbu dodatno povećavaju domet i omogućuju vam da dosegnete visoke izbojke ili grane. Čelična oštrica presvučena je teflonskim premazom koji sprječava ljepljenje i štiti oštricu od korozije. Škare imaju reznu oštricu i nazubljeni nakovanj sa zubom, zahvaljujući kojima ni debele grane ne iskliznu tijekom rezanja. Zahvaljujući robusnom prijenosniku, škare za rezidbu mogu bez napora rezati grane promjera do 35 mm. Ručka je izrađena od aluminija s udobnom drškom od dva materijala. 

  SKU: 5902628801319
 • ,

  Nož Dick Ergogrip

  dick logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Nož Dick Ergogrip

  Mesarski noževi iz ErgoGrip serije beskompromisni su u ergonomiji i oštrini. Tražite pouzdan, robustan mesarski nož za svakodnevnu upotrebu? Bilo u industriji, u obrtu ili za svinjokolju, ErgoGrip noževi su apsolutno higijenski mesarski noževi vrhunske profesionalne kvalitete za rad bez umora. Za ovu seriju koriste se isključivo visokokvalitetne legure noževa (X55CrMo14) i sastave materijala za oštricu i ručku.

  SKU: ergogrip
 • ,

  Pila ručna trepezna King

  king logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Pila ručna trepezna King

  Pila se sastoji od vrlo jake i stabilne oštrice za maksimalni prijenos snage na nazubljenu oštricu. List pile izrađen je od visokokvalitetnog čelika. Oštrica se sastoji od indukcijsko očvršćenog, trostruko naoštrenih i očvrslih zuba. Ova kombinacija osigurava brzo i precizno rezanje u oba smjera. Pila trepez je opremljena plastičnom, ergonomsko oblikovanom ručkom.

  SKU: kingtrapez
 • , ,

  Aku pila lančana PTQ098-Z 18V

  praktik tools PTQ linija
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku pila lančana PTQ098-Z 18V Praktik aku pila na lanac PTQ098 kombinira kvalitetu proizvoda s OREGON vodilicom i lancem. Uz visokokvalitetnu OREGON vodilicu i lanac, akumulatorska motorna pila je jednostavna za korištenje, pouzdana i sigurna za rukovanje. Ova pouzdana, praktična aku motorka idealna je za orezivanje ili rušenje malih do srednjih stabala, pravljenje drva za ogrjev i rezanje ili rezanje građevinske građe. Aku lančana motorna pila PTQ098 sigurna je i jednostavna za korištenje u vrtu.

  Z model se isporučuje se bez baterije i punjača.

  SKU: 3858892334010

Prikazujemo 1–16 od 132 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti