Korištenje odgovarajućih vrtnih alata i potrepština čini vaš rad lakšim, uspješnijim i ugodnijim! U ponudi držimo sve što vam treba za vrt i poljoprivreda: ručne vrtne alate, motorne alate, kopačice, zemlju za cvijeće, gnojiva i folije, prskalice.

 • ,

  Milwaukee M18FSZ-0X recipro pila

  Milwaukee
  0 od mogućih 5
  (0)

  Milwaukee M18FSZ-0X recipro pila 4933478293

  • POWERSTATE™ motor bez četkica za do 5x dulji vijek trajanja motora i do 30% brže rezanje
  • Patentirana spojka za zaštitu zupčanika – produljuje vijek trajanja zupčanika i motora apsorbirajući velike udarne sile uzrokovane naglim blokiranjem oštrice
  • FIXTEC™ stezaljka oštrice otporna na habanje aktivirana polugom omogućuje brzu i jednostavnu promjenu oštrice
  • Metalni ojačani priključak baterije pruža poboljšanu izdržljivost i zadržavanje baterije tijekom cijelog vijeka trajanja
  • Ugrađeno LED svjetlo osvjetljava radnu površinu tijekom rezanja
  • Podesiva cipela za optimizirano korištenje listova pile
  • Integrirani mjerač goriva u bateriji
  • Izdržljiva metalna kuka za vješanje splavi za upravljanje radnim prostorom i sigurnost
  • DNK naše FUEL™ platforme redefinira ravnotežu bežičnih tehnologija. MILWAUKEE® POWERSTATE™ motor bez četkica, REDLITHIUM™ baterija i REDLINK PLUS™ elektronička inteligencija daju izvanrednu snagu, vrijeme rada i izdržljivost
  • Fleksibilni sustav baterija: radi sa svim MILWAUKEE® M18™ baterijama
  SKU: 4058546344702
 • , ,

  Višenamjenski Nož Bahco 220mm 2446

  bacho logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Višenamjenski Nož Bahco 220mm 2446

  Bahco model B-2446 višenamjenski je nož polirane oštrice od nehrđajućeg čelika, dvokomponentna gumirana drška za bolji zahvat prilikom rada s nožem. Dolazi sa praktičnom futrolom od kvalitetne čvrste plastike za nošenje na remenu. Idealan nož za ribolovce jer pluta na vodi i poslove u prirodi.

  • Udobna dvokomponentna ručka omogućuje izvrsno držanje
  • Isporučuje se s praktičnom futrolom za nošenje na pojasu
  • Posebna futrola s dvostrukim gumbom za nož
  • Robusni višenamjenski nož sa čvrstom oštricom od nehrđajućeg čelika
  • Dužina oštrice 100 mm
  • Ukupna duljina proizvoda 220 mm
  SKU: 7314150128648
 • ,

  Fiskars mačeta sjekira CL-581 805/460mm

  logo fiskars 01
  0 od mogućih 5
  (0)

  Fiskars mačeta sjekira CL-581 805/460mm

  Fiskars mačeta sjekira CL-581 Solid 1051236 je snažan alat visokih performansi razvijen za brzo i učinkovito kroćenje brzorastuće vegetacije na gradilištu, posebno kada želite očistiti veće površine ili rezati tvrde i žilave materijale. Iznimno oštra oštrica otporna na hrđu ima jedinstveni oblik za obavljanje raznih zadataka. Oštrica od 46 cm savršena je za čišćenje gustog grmlja, sjeckanje korijenja i rezanje debelih grana i druge radove u dvorištu. Mačetom sa sjekirom možete upravljati jednom rukom, a drugu ostaviti slobodnom za sakupljanje biljnog materijala. Ručka visokih performansi ima inteligentnu strukturu površine s visokom udobnošću. Može se držati na nekoliko različitih načina – blizu vrha za veću preciznost, u sredini za opću namjenu ili na kraju za maksimalnu snagu rezanja.

  SKU: 6411501702173
 • ,

  Metalna mišolovka PG068

  praktik garden logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Metalna mišolovka PG068

  Klasična mišolovka izrađena od metala s oprugom dokazano je učinkovit način za hvatanje miševa. Ove zamke rade tako da se metalna žica prebaci preko vrata miša kada pokušava zgrabiti mamac.; Kada se pravilno koristi, brzo i učinkovito hvata miševe. Zamke za miševe se mogu ponovno koristiti i u osnovi su učinkovite zauvijek , tako da se mogu trajno ostaviti na problematičnim područjima.

  SKU: 3858890169805
 • Grablje PVC Lepezaste King

  king logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grablje PVC Lepezaste King

  Grablje PVC Lepezaste King su plastične grablje za lišće bez držala s 22 zuba predstavljaju praktičan alat za učinkovito čišćenje lišća i ostalog otpada u vrtu ili dvorištu. Izrađene su od visokokvalitetne plastike koja je izdržljiva i otporna na vanjske utjecaje, čime osiguravaju dugotrajan radni vijek. Sa svojih 22 zuba, ove grablje omogućavaju brzo i učinkovito skupljanje lišća, grančica i ostalog materijala, čineći čišćenje prostora jednostavnim i ugodnim zadatkom.

  SKU: 3858890095142
 • , ,

  Vrećice za vakumiranje Profi Home 25kom

  0 od mogućih 5
  (0)

  Vrećice za vakumiranje Profi Home 25kom

  Vrećice za vakumiranje u roli Profi Home su vrhunske vrećice za vakumiranje i sigurne su za hranu. Održavajte hranu svježom do 3-5 puta dulje od drugih rješenja za pohranu. Za korištenje s većinom kućnih strojeva za vakumiranje (vakumirka). Role su trostrano zavarene i u pakiranju ima 25kom.  Stavite hranu unutar vakum vrećice, vakumirate i na kaju zavarite otvor.

  SKU: vrecicevakumagro-1
 • , ,

  Vrećice za vakumiranje u roli Profi Home 2kom

  0 od mogućih 5
  (0)

  Vrećice za vakumiranje u roli Profi Home 2kom

  Vrećice za vakumiranje u roli Profi Home su vrhunske role za vakumiranje sigurne su za hranu. Održavajte hranu svježom do 3-5 puta dulje od drugih rješenja za pohranu. Za korištenje s većinom kućnih strojeva za vakumiranje (vakumirka). Role su dvostrano zavarene i dužine 6m. Prije upotrebe, izrežite na željenu veličinu i zavarite treću stranu upotrebom vašeg aparata za vakumiranje. Stavite hranu unutar izrađene vakum vrećice, vakumirate i na kaju zavarite 4.ti spoj.

  SKU: vrecicevakumagro
 • , ,

  Aku pila za grane lančana PTQ134z

  praktik tools PTQ linija
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku pila za grane lančana PTQ134z

  Praktik bežična električna mini lančana pila za rezanje je praktičan alat za podrezivanje stabala i grmova, kao i za usitnjavanje svježih rezova i manje radove na drvu. Ova kompaktna pila pripada Praktik Q-line PTQ obitelji i može se kombinirati sa svim baterijama i punjačima istog sistema. Njezin motor nudi više snage i dulje vrijeme rada u usporedbi s konvencionalnim motorima.

  S dužinom mača od 10 cm i kapacitetom rezanja od 8 cm, ova mala i lagana bežična električna lančana pila idealna je za fleksibilnu upotrebu u vrtu. Visoko učinkovit motor osigurava vrlo niske vibracije i brzinu lanca do 5,0 m/s. Pila dolazi s visokokvalitetnim mačem i lancem za visinsku reznu izvedbu i najbolje radne rezultate. Mač i lanac se lako mijenjaju, bez upotrebe alata, što olakšava održavanje.

  Za sigurnu i fleksibilnu upotrebu, pila ima zaštitu za ruku i preklopni pokrov lanca. Ovaj praktičan vrtni alat udoban je za držanje zahvaljujući uskom ručkom, posebnim površinama za meki hvat i integriranom naslonu za dvoručnu upotrebu. U paketu se nalazi i poklopac za mač kako biste sigurno pohranili malu lančanu pilu. Napomena: Baterija i punjač nisu uključeni u isporuku i moraju se kupiti zasebno, na primjer, kao dio praktičnog početnog seta.

  SKU: 3858892334287
 • Pila motorna 45cm Dedra DED8712

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Pila motorna 45cm Dedra DED8712

  Benzinska motorna pila 45cm Dedra DED8712 je alat koji će naći svoju primjenu u kući, vrtu ili na gradilištu. Brzina lanca od 20,2 m/s omogućit će korisniku brz i učinkovit rez. Duljina vodilice na ovom modelu je 45 cm, a širina utora je 1,5 mm. Pilu pokreće motor s unutarnjim izgaranjem od 54,6 cm³. Pila je opremljena i automatskom kočnicom koja zaustavlja lanac i uređaj u slučaju podizanja uređaja tijekom rezanja. Ručka pile je jasno odvojena od tijela gdje se nalazi motor. To se pretvara u smanjenje vibracija koje se prenose izravno na ruke korisnika.

  SKU: 5902628871206
 • Križni nož za cjepač Villager HLS 5T/55T

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Križni nož za cjepač Villager HLS 5T/55T

  Križni nož za cjepače Villager koji omogućuje cjepanje na još manje komade nego strandardni nož.

  SKU: 8605032609980
 • , ,

  Svrdlo za cijepanje drva

  (1)

  Svrdlo za cijepanje drva
  Cijepanje drva bez napora – Praktik svrdlo odnosno trn pretvara bušilicu u snažan uređaj za razbijanje i cijepanje drva, štedeći vam vrijeme i energiju. Brzo kalanje drva – Praktik lako cijepa i kala većinu drva u savršene komade u roku od 30 sekundi, povećavajući učinkovitost. Univerzalna podrška za sve prihvate SDS+ i HEX adapter – Libiyi se može pričvrstiti na sve bušilice, električne čekiće,  udarne bušilice bilo koje marke ili veličine. Materijal industrijske čvrstoće – Izrađen od otpornog na hrđu visokougljičnog čelika, lagani je, ali čvrst, što osigurava trajnost. Inovativan dizajn sa šiljastim navojem – Dublji navoji olakšavaju cijepanje drva uz manje napora, pružajući zadovoljavajuće iskustvo rezanja. Kompaktan i prenosiv – Njegova mala veličina i lagani dizajn omogućuju cijepanje drva bilo gdje, od vašeg dvorišta do udaljenih kampova. Siguran i precizan – Praktik svrdlo osigurava točno i lako cijepanje drva bez rizika od ozljeda koje se mogu javiti pri upotrebi tradicionalnih sjekira. Dolazi u dvije dimenzije, 32*135mm (P853) i 42*145mm (P854), odaberite veličinu koja Vam više odgovara.

  SKU: svrdlo za cijepanje
 • Mamac za štakore Gardentop 150g svježi

  0 od mogućih 5
  (0)

  Mamac za štakore Gardentop 150g svježi

  Mamac za štakore Gardentop su kumulativni antikoagulacijski rodenticid za suzbijanje štetnih glodavaca u poljoprivrednim objektima i kućanstvima. Mamac za štakore Gardentop predstavlja nova inovativnai patentirana svojstva: FLUO-NP tehnologija s fluorescentnim pigmentima čini mamac vidljivim pod slabim osvjetljenjem, nakon gutanja izmet glodavaca je fluorescentne formulacije i jednostavnije je praćenje aktivnosti glodavaca.
  PASTA PLUS patentirana je formulacija koja kombinira uravnotežen sastav hranjivih sastojaka kao što su mlijeko u prahu, šećer i masti sa žitaricama što posebno privlači miševe i štakore. (Može biti plavo ili žuto pakiranje)

  SKU: 8005831065275
 • Cjepač drva 10T 3700W PT9010

  0 od mogućih 5
  (0)

  Cjepač drva 10T 3700W PT9010

  Cjepač drva 10T 3700W PT9010 razvijen je prema najnovijim standardima kvalitete i sigurnosti. Vertikalni cjepač je idealan za cijepanje komada od 1m u vašem dvorištu. Snažni električni motor od 3,7 kW napaja visoko učinkovitu hidrauličku pumpu i precizno stupnjevani regulacijski ventil, koji operateru omogućuju odabir između 2 razine brzine dodavanja. Hidrauličko-mehanički podizač trupaca dovodi čak i teške trupce na mjesto bez napora i osigurava udobno i udobno cijepanje. Potporna grana osigurava stabilnost tijekom procesa dizanja. S uređajem za fiksiranje materijala za cijepanje materijal za cijepanje može se fiksirati prije procesa cijepanja bez gnjavaže oko držanja. Dugi nož za cijepanje izrađen je od kaljenog specijalnog čelika za dugotrajan radni vijek. Automatsko ponovno postavljanje rascjepnog noža s integriranim sigurnosnim isključivanjem nudi optimalnu zaštitu i osigurava učinkovito cijepanje bez zamora. Sigurnosno upravljanje s 2 ruke, prekidač za uključivanje i isključivanje i hvatač materijala za cijepanje s obje strane daljnje su mjere za siguran i učinkovit rad.

  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay1.032,65 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi1.079,00 

  SKU: 3858892334171
 • Cjepač drva 8T 3500w PT9008

  0 od mogućih 5
  (0)

  Cjepač drva 8T 3500w PT9008

  Praktik PT9008 8 tona vertikalni cjepač drva je moćan i svestrani alat koji brzo i lako cijepa balvane svih veličina. Njegov hidraulični sustav od 8 tona lako se nosi s najtvrdokornijim drvetom, a kompaktan dizajn ga čini idealnim za korištenje u ograničenim prostorima.Praktik cjepači drva su renomirani po svojim visokokvalitetnim hidrauličnim sustavima koji jamče snažno cijepanje drvnih komada.

  Način Rada:

  Kada se cjepač aktivira, elektromotor pokreće hidrauličnu pumpu. Pumpa generira visoki tlak u hidrauličnom ulju, koje se potom šalje u cilindar. Cilindar pokreće hidraulički klip naprijed i natrag, učinkovito cijepajući drvene balvane.

  Prednosti Vertikalnog Cjepača Drva:

  Vertikalni cjepači drva obično su praktičniji za korištenje u usporedbi s horizontalnim modelima. Također zauzimaju manje prostora, čineći ih idealnim za ograničene radne okoline. Dodatno, vertikalni cjepači drva imaju stabilnu konstrukciju koja smanjuje rizik od prevrtanja, što ih čini sigurnijim za upotrebu.

  Za koga je namijenjen vertikalni cjepač drva Praktik PT9008?

  Vertikalni cjepač drva Praktik je idealan za sve koji trebaju cijepati veliku količinu drva za ogrjev, kao što su vlasnici kuća s pećima na drva, kao i profesionalni drvodjelci. Također je dobra izbor za tvrtke koje prodaju drvo za ogrjev, kao što su usluge sječe drveća i tvrtke za uređenje krajolika.

  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay687,70 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi752,21 

  SKU: 3858892334164
 • , ,

  Višenamjenski Nož Bahco 2446-BL

  bacho logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Višenamjenski Nož Bahco 2446-BL

  Bahco model B-2446-BL višenamjenski je nož polirane oštrice od nehrđajućeg čelika, dvokomponentna gumirana drška za bolji zahvat prilikom rada s nožem. Dolazi sa praktičnom futrolom od kvalitetne čvrste plastike za nošenje na remenu. Idealan nož za ribolovce jer pluta na vodi i poslove u prirodi.

  • Dvokomponentna crna ručka za udobnost pri korištenju i sigurno držanje
  • Futrola za nošenje na pojasu i dvostruko dugme za držanje drugog noža
  • Robusni nož sa čvrstom oštricom od nehrđajućeg čelika za višenamjensku upotrebu
  SKU: 7314150508242
 • Aku škare za grane Bosch Pro Pruner 2X3Ah

  bosch
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku škare za grane Bosch Pro Pruner 2X3Ah u set-u s baterijama i punjačem

  Bosch Pro Pruner: više snage, manje napora

  Slobodan rad bez ograničenja

  Bosch Pro Pruner akumulatorske škare za vrt pružaju svu snagu i učinkovitost potrebnu za brzo i jednostavno orezivanje voćaka i grmlja.

  Brži i učinkovitiji rad

  Bosch Pro Pruner škare imaju snažan litij-ionski akumulator koji osigurava do 4.500 rezova po punjenju. To znači da možete obaviti više posla u manje vremena.

  Lakše i preciznije orezivanje

  Bosch Pro Pruner škare imaju oštre noževe koji ne hrđaju i omogućuju glatko i precizno orezivanje.

  Idealan izbor za orezivanje voćaka

  Bosch Pro Pruner škare su idealan izbor za orezivanje voćaka i grmlja. Snaga i učinkovitost ovih škara omogućuju vam da brzo i jednostavno obavite posao.

  • Snaga i učinkovitost za brzo i jednostavno orezivanje
  • Slobodan rad bez ograničenja
  • Lakše i preciznije orezivanje
  • Idealan izbor za orezivanje voćaka
  SKU: 4059952530093

Prikazujemo 1–16 od 677 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti