Korištenje odgovarajućih vrtnih alata i potrepština čini vaš rad lakšim, uspješnijim i ugodnijim! U ponudi držimo sve što vam treba za vrt i poljoprivreda: ručne vrtne alate, motorne alate, kopačice, zemlju za cvijeće, gnojiva i folije, prskalice.

Prikazujemo 1–16 od 676 rezultata

 • Grablje PVC Lepezaste King

  king logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grablje PVC Lepezaste King

  Grablje PVC Lepezaste King su plastične grablje za lišće bez držala s 22 zuba predstavljaju praktičan alat za učinkovito čišćenje lišća i ostalog otpada u vrtu ili dvorištu. Izrađene su od visokokvalitetne plastike koja je izdržljiva i otporna na vanjske utjecaje, čime osiguravaju dugotrajan radni vijek. Sa svojih 22 zuba, ove grablje omogućavaju brzo i učinkovito skupljanje lišća, grančica i ostalog materijala, čineći čišćenje prostora jednostavnim i ugodnim zadatkom.

  SKU: 3858886535249-1
 • , ,

  Vrećice za vakumiranje Profi Home 25kom

  0 od mogućih 5
  (0)

  Vrećice za vakumiranje Profi Home 25kom

  Vrećice za vakumiranje u roli Profi Home su vrhunske vrećice za vakumiranje i sigurne su za hranu. Održavajte hranu svježom do 3-5 puta dulje od drugih rješenja za pohranu. Za korištenje s većinom kućnih strojeva za vakumiranje (vakumirka). Role su trostrano zavarene i u pakiranju ima 25kom.  Stavite hranu unutar vakum vrećice, vakumirate i na kaju zavarite otvor.

  SKU: vrecicevakumagro-1
 • , ,

  Vrećice za vakumiranje u roli Profi Home 2kom

  0 od mogućih 5
  (0)

  Vrećice za vakumiranje u roli Profi Home 2kom

  Vrećice za vakumiranje u roli Profi Home su vrhunske role za vakumiranje sigurne su za hranu. Održavajte hranu svježom do 3-5 puta dulje od drugih rješenja za pohranu. Za korištenje s većinom kućnih strojeva za vakumiranje (vakumirka). Role su dvostrano zavarene i dužine 6m. Prije upotrebe, izrežite na željenu veličinu i zavarite treću stranu upotrebom vašeg aparata za vakumiranje. Stavite hranu unutar izrađene vakum vrećice, vakumirate i na kaju zavarite 4.ti spoj.

  SKU: vrecicevakumagro
 • , ,

  Aku pila za grane lančana PTQ134z

  praktik tools PTQ linija
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku pila za grane lančana PTQ134z

  Praktik bežična električna mini lančana pila za rezanje je praktičan alat za podrezivanje stabala i grmova, kao i za usitnjavanje svježih rezova i manje radove na drvu. Ova kompaktna pila pripada Praktik Q-line PTQ obitelji i može se kombinirati sa svim baterijama i punjačima istog sistema. Njezin motor nudi više snage i dulje vrijeme rada u usporedbi s konvencionalnim motorima.

  S dužinom mača od 10 cm i kapacitetom rezanja od 8 cm, ova mala i lagana bežična električna lančana pila idealna je za fleksibilnu upotrebu u vrtu. Visoko učinkovit motor osigurava vrlo niske vibracije i brzinu lanca do 5,0 m/s. Pila dolazi s visokokvalitetnim mačem i lancem za visinsku reznu izvedbu i najbolje radne rezultate. Mač i lanac se lako mijenjaju, bez upotrebe alata, što olakšava održavanje.

  Za sigurnu i fleksibilnu upotrebu, pila ima zaštitu za ruku i preklopni pokrov lanca. Ovaj praktičan vrtni alat udoban je za držanje zahvaljujući uskom ručkom, posebnim površinama za meki hvat i integriranom naslonu za dvoručnu upotrebu. U paketu se nalazi i poklopac za mač kako biste sigurno pohranili malu lančanu pilu. Napomena: Baterija i punjač nisu uključeni u isporuku i moraju se kupiti zasebno, na primjer, kao dio praktičnog početnog seta.

  SKU: 3858892334287
 • Pila motorna 45cm Dedra DED8712

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Pila motorna 45cm Dedra DED8712

  Benzinska motorna pila 45cm Dedra DED8712 je alat koji će naći svoju primjenu u kući, vrtu ili na gradilištu. Brzina lanca od 20,2 m/s omogućit će korisniku brz i učinkovit rez. Duljina vodilice na ovom modelu je 45 cm, a širina utora je 1,5 mm. Pilu pokreće motor s unutarnjim izgaranjem od 54,6 cm³. Pila je opremljena i automatskom kočnicom koja zaustavlja lanac i uređaj u slučaju podizanja uređaja tijekom rezanja. Ručka pile je jasno odvojena od tijela gdje se nalazi motor. To se pretvara u smanjenje vibracija koje se prenose izravno na ruke korisnika.

  SKU: 5902628871206
 • Križni nož za cjepač Villager HLS 5T/55T

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Križni nož za cjepač Villager HLS 5T/55T

  Križni nož za cjepače Villager koji omogućuje cjepanje na još manje komade nego strandardni nož.

  SKU: 8605032609980
 • , ,

  Svrdlo za cijepanje drva

  0 od mogućih 5
  (0)

  Svrdlo za cijepanje drva
  Cijepanje drva bez napora – Praktik svrdlo odnosno trn pretvara bušilicu u snažan uređaj za razbijanje i cijepanje drva, štedeći vam vrijeme i energiju. Brzo kalanje drva – Praktik lako cijepa i kala većinu drva u savršene komade u roku od 30 sekundi, povećavajući učinkovitost. Univerzalna podrška za sve prihvate SDS+ i HEX adapter – Libiyi se može pričvrstiti na sve bušilice, električne čekiće,  udarne bušilice bilo koje marke ili veličine. Materijal industrijske čvrstoće – Izrađen od otpornog na hrđu visokougljičnog čelika, lagani je, ali čvrst, što osigurava trajnost. Inovativan dizajn sa šiljastim navojem – Dublji navoji olakšavaju cijepanje drva uz manje napora, pružajući zadovoljavajuće iskustvo rezanja. Kompaktan i prenosiv – Njegova mala veličina i lagani dizajn omogućuju cijepanje drva bilo gdje, od vašeg dvorišta do udaljenih kampova. Siguran i precizan – Praktik svrdlo osigurava točno i lako cijepanje drva bez rizika od ozljeda koje se mogu javiti pri upotrebi tradicionalnih sjekira. Dolazi u dvije dimenzije, 32*135mm (P853) i 42*145mm (P854), odaberite veličinu koja Vam više odgovara.

  SKU: svrdlo za cijepanje
 • Mamac za štakore Gardentop 150g svježi

  0 od mogućih 5
  (0)

  Mamac za štakore Gardentop 150g svježi

  Mamac za štakore Gardentop su kumulativni antikoagulacijski rodenticid za suzbijanje štetnih glodavaca u poljoprivrednim objektima i kućanstvima. Mamac za štakore Gardentop predstavlja nova inovativnai patentirana svojstva: FLUO-NP tehnologija s fluorescentnim pigmentima čini mamac vidljivim pod slabim osvjetljenjem, nakon gutanja izmet glodavaca je fluorescentne formulacije i jednostavnije je praćenje aktivnosti glodavaca.
  PASTA PLUS patentirana je formulacija koja kombinira uravnotežen sastav hranjivih sastojaka kao što su mlijeko u prahu, šećer i masti sa žitaricama što posebno privlači miševe i štakore. (Može biti plavo ili žuto pakiranje)

  SKU: 8005831065275
 • Cjepač drva 10T 3700W PT9010

  0 od mogućih 5
  (0)

  Cjepač drva 10T 3700W PT9010

  Cjepač drva 10T 3700W PT9010 razvijen je prema najnovijim standardima kvalitete i sigurnosti. Vertikalni cjepač je idealan za cijepanje komada od 1m u vašem dvorištu. Snažni električni motor od 3,7 kW napaja visoko učinkovitu hidrauličku pumpu i precizno stupnjevani regulacijski ventil, koji operateru omogućuju odabir između 2 razine brzine dodavanja. Hidrauličko-mehanički podizač trupaca dovodi čak i teške trupce na mjesto bez napora i osigurava udobno i udobno cijepanje. Potporna grana osigurava stabilnost tijekom procesa dizanja. S uređajem za fiksiranje materijala za cijepanje materijal za cijepanje može se fiksirati prije procesa cijepanja bez gnjavaže oko držanja. Dugi nož za cijepanje izrađen je od kaljenog specijalnog čelika za dugotrajan radni vijek. Automatsko ponovno postavljanje rascjepnog noža s integriranim sigurnosnim isključivanjem nudi optimalnu zaštitu i osigurava učinkovito cijepanje bez zamora. Sigurnosno upravljanje s 2 ruke, prekidač za uključivanje i isključivanje i hvatač materijala za cijepanje s obje strane daljnje su mjere za siguran i učinkovit rad.

  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay1.032,65  (7.780,50 kn)
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi1.079,00  (8.129,73 kn)

  SKU: 3858892334171
 • Cjepač drva 8T 3500w PT9008

  0 od mogućih 5
  (0)

  Cjepač drva 8T 3500w PT9008

  Praktik PT9008 8 tona vertikalni cjepač drva je moćan i svestrani alat koji brzo i lako cijepa balvane svih veličina. Njegov hidraulični sustav od 8 tona lako se nosi s najtvrdokornijim drvetom, a kompaktan dizajn ga čini idealnim za korištenje u ograničenim prostorima.Praktik cjepači drva su renomirani po svojim visokokvalitetnim hidrauličnim sustavima koji jamče snažno cijepanje drvnih komada.

  Način Rada:

  Kada se cjepač aktivira, elektromotor pokreće hidrauličnu pumpu. Pumpa generira visoki tlak u hidrauličnom ulju, koje se potom šalje u cilindar. Cilindar pokreće hidraulički klip naprijed i natrag, učinkovito cijepajući drvene balvane.

  Prednosti Vertikalnog Cjepača Drva:

  Vertikalni cjepači drva obično su praktičniji za korištenje u usporedbi s horizontalnim modelima. Također zauzimaju manje prostora, čineći ih idealnim za ograničene radne okoline. Dodatno, vertikalni cjepači drva imaju stabilnu konstrukciju koja smanjuje rizik od prevrtanja, što ih čini sigurnijim za upotrebu.

  Za koga je namijenjen vertikalni cjepač drva Praktik PT9008?

  Vertikalni cjepač drva Praktik je idealan za sve koji trebaju cijepati veliku količinu drva za ogrjev, kao što su vlasnici kuća s pećima na drva, kao i profesionalni drvodjelci. Također je dobra izbor za tvrtke koje prodaju drvo za ogrjev, kao što su usluge sječe drveća i tvrtke za uređenje krajolika.

  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay687,70  (5.181,48 kn)
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi752,21  (5.667,53 kn)

  SKU: 3858892334164
 • , ,

  Višenamjenski Nož Bahco 2446-BL

  bacho logo vidam
  0 od mogućih 5
  (0)

  Višenamjenski Nož Bahco 2446-BL

  Bahco model B-2446-BL višenamjenski je nož polirane oštrice od nehrđajućeg čelika, dvokomponentna gumirana drška za bolji zahvat prilikom rada s nožem. Dolazi sa praktičnom futrolom od kvalitetne čvrste plastike za nošenje na remenu. Idealan nož za ribolovce jer pluta na vodi i poslove u prirodi.

  • Dvokomponentna crna ručka za udobnost pri korištenju i sigurno držanje
  • Futrola za nošenje na pojasu i dvostruko dugme za držanje drugog noža
  • Robusni nož sa čvrstom oštricom od nehrđajućeg čelika za višenamjensku upotrebu
  SKU: 7314150508242
 • Aku škare za grane Bosch Pro Pruner 2X3Ah

  bosch
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku škare za grane Bosch Pro Pruner 2X3Ah u set-u s baterijama i punjačem

  Bosch Pro Pruner: više snage, manje napora

  Slobodan rad bez ograničenja

  Bosch Pro Pruner akumulatorske škare za vrt pružaju svu snagu i učinkovitost potrebnu za brzo i jednostavno orezivanje voćaka i grmlja.

  Brži i učinkovitiji rad

  Bosch Pro Pruner škare imaju snažan litij-ionski akumulator koji osigurava do 4.500 rezova po punjenju. To znači da možete obaviti više posla u manje vremena.

  Lakše i preciznije orezivanje

  Bosch Pro Pruner škare imaju oštre noževe koji ne hrđaju i omogućuju glatko i precizno orezivanje.

  Idealan izbor za orezivanje voćaka

  Bosch Pro Pruner škare su idealan izbor za orezivanje voćaka i grmlja. Snaga i učinkovitost ovih škara omogućuju vam da brzo i jednostavno obavite posao.

  • Snaga i učinkovitost za brzo i jednostavno orezivanje
  • Slobodan rad bez ograničenja
  • Lakše i preciznije orezivanje
  • Idealan izbor za orezivanje voćaka
  SKU: 4059952530093
 • Cjepač drva vertikalni Villager LSP 12T

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Villager LSP 12T vertikalni cjepač drva

  Villager LSP 12T vertikalni cjepač drva je moćan i učinkovit stroj koji je savršen za cijepanje balvana svih veličina. Radi pomoću hidraulične pumpe i elektromotora koji osiguravaju snagu cijepanja od 12 tona. Hidraulična pumpa osigurava tlak ulja koji pokreće hidraulični cilindar. Glavni dijelovi cjepača drva su pogonska jedinica, hidraulična pumpa, cilindar, razvodni ventil i okvir. Cjepači drva Villager poznati su po visokokvalitetnim hidrauličnim sustavima koji osiguravaju veću snagu cijepanja drveta.

  Način rada

  Kada se cjepač drva uključi, elektromotor pokrene hidrauličnu pumpu. Pumpa stvara tlak u hidrauličnom ulju, koje se zatim šalje u cilindar. Cilindar pokreće hidraulični cilindar naprijed i nazad, cijepljajući pritom balvan.

  Prednosti korištenja vertikalnog cjepača drva

  Vertikalni cjepači drva su općenito lakši za korištenje od horizontalnih cjepača drva. Također imaju manju površinu, što ih čini idealnim za korištenje u ograničenim prostorima. Osim toga, vertikalni cjepači drva su manje skloni prevrtanju, što ih čini sigurnijim za korištenje.

  Za koga je namijenjen vertikalni cjepač drva Villager LSP 12T?

  Vertikalni cjepač drva Villager LSP 12T je idealan za sve koji trebaju cijepati veliku količinu drva za ogrjev, kao što su vlasnici kuća s pećima na drva ili krblicama, kao i profesionalni drvodjelci. Također je dobra izbira za tvrtke koje prodaju drvo za ogrjev, kao što su usluge sječe drveća i tvrtke za uređenje krajolika.

  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay1.401,25  (10.557,72 kn)
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi1.438,20  (10.836,12 kn)

  SKU: vls8t-107-1
 • Cjepač drva vertikalni Villager VLS 8t-107

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Cjepač drva vertikalni Villager VLS 8t-107
  Cjepač radi preko hidraulične pumpe, pomoću elektro-motora. Pritisak ulja osigurava linijsko kretanje noža koji ima svrhu cijepanja drva. Sastoji se od pogonskog agregata, hidraulične pumpe, cilindra, razvodnog ventila i okvira cjepača. Cjepači Villager posjeduju kvalitetan hidraulični sustav za veću snagu cijepanja drveta.
  BESPLATNA DOSTAVA!

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay797,05  (6.005,37 kn)
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi855,80  (6.448,03 kn)

  SKU: vls8t-107
 • , ,

  Aku puhač Milwaukee M18 FBL-0

  Milwaukee
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku puhač Milwaukee M18 FBL-0

  Milwaukee M18 FBL-0 puhač (puhalo) ima snagu da očisti s udaljenosti od 4.5 metara, dolazi do punog gasa za manje od 1 sekunde i također je do 1.8 kilograma lakši od konkurenata. Dizajniran kako bi zadovoljio potrebe profesionalaca za održavanje krajolika, POWERSTATE motor pruža izlaz zraka brzine od 120 mph. Puhalo ima varijabilni okidač za brzinu i postavke visoke/niske brzine za povećanu kontrolu. Visoka postavka je za najzahtjevnije primjene, a niska je optimizirana za čišćenje otpada iz cvjetnih gredica bez pomicanja malča. Gumb za zaključavanje omogućuje da puhalo bude zaključano na punom gasu, tako da se radna ruka može opustiti, smanjujući umor. Prodaje se bez baterije i punjača u kartonskoj kutiji.

  • POWERSTATE™ motor bez četkica pruža veću učinkovitost, dulje traje i isporučuje maksimalnu snagu
  • REDLINK PLUS™ inteligentni sustav pruža naprednu digitalnu zaštitu od preopterećenja alata i baterije te jedinstveno poboljšava performanse alata pod opterećenjem
  • Ergonomski dizajn u ravnoj liniji uklanja otpatke i prljavštinu u uskim prostorima
  • Do 12,74 m³/min protoka zraka pri brzini od 193 km/h za čišćenje otpada
  • Varijabilni prekidač i zaključavanje brzine za potpunu kontrolu snage
  • Prekidač za zaključavanje uključenosti
  • Fleksibilni sustav baterija: radi sa svim MILWAUKEE® M18™ baterijama
  SKU: 4058546029975
 • Automatska motalica za vrtno crijevo Claber Rotoroll Evolution 20m

  claber
  0 od mogućih 5
  (0)

  Automatska motalica za vrtno crijevo Claber Rotoroll Evolution 20m

  Automatski kolut za crijevo originalnog dizajna i tehnologije, inovativan u svojoj praktičnosti i sigurnoj upotrebi zahvaljujući glatkom namotavanju crijeva i unutarnjem Slow Rewindu, koji jamči savršeno namotavanje svaki put.

  • Kompletan set (20 m crijeva)
  • automatsko namatanje na kolut
  • montaža na zid
  • sustav sporog premotavanja
  SKU: 8000625086962

Prikazujemo 1–16 od 676 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti