Električni grijači s ventilatorom izvanredno su učinkoviti uređaji koji se koriste u najrazličitije svrhe. Oni vam osiguravaju čisto, brzo i sigurno grijanje. Električni grijači idealni su za privremeno grijanje ili grijanje u slučaju nužde, jednostavni su za korištenje i potpuno prenosivi.

Direktni uljni grijači takozvani termogeni vrlo su učinkoviti uređaji koji trenutačno stvaraju puno topline i to tamo gdje je to potrebno. Najbolje ih je koristiti na otvorenom ili u dobro ventiliranim područjima, kao što su tvornice, skladišta ili gradilišta.

Plinski grijači Master TRENUTNO osiguravaju ogromne količine topline. Ovi termogen uređaji vrlo su isplativi za korištenje, učinkoviti i pouzdani. Prijenosni plinski grijači najprikladniji su za dobro ventilirana mjesta, kao što su gradilišta, skladišta ili tvornice.

 • Uljni grijač zraka indirektni Master BV290 85kW

  Master
  0 od mogućih 5
  (0)

  Uljni grijač zraka indirektni Master BV290 85kW

  Prijenosni Master indirektni top  (s dimnjakom za izbacivanje štetnih plinova) za grijanje BV290, visokog tlaka, snage grijanja od 85kW za rad na dizelsko gorivo. Diesel grijači zraka s dimnjakom koriste se kao vrlo učinkoviti grijač toplog zraka i  idealni su za brzo grijanje zatvorenih prostora. Učinkoviti uređaji koji trenutačno stvaraju puno topline uz veliki protok zraka, a na izlazu iz samog grijača razvijaju temperaturu od cca 100°C. Omogućuju čisto grijanje unutarnjih prostora bez ispušnih plinova, a uz recirkulaciju toplog zraka uštede i do 30%. Koriste se za grijanje većih prostora: gradilišta, skladišta, tvornice, šatori, plastenici. Mogućnost rada sa fleksibilnim crijevima za ciljano grijanje određenog mjesta gdje želimo usmjeriti toplinu.

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay3.126,21 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi3.000,60 
  SKU: 8053670890015-1
 • Uljni grijač zraka indirektni Master BV77 21kW

  Master
  0 od mogućih 5
  (0)

  Uljni grijač zraka indirektni Master BV77 21kW

  Prijenosni Master indirektni top  (s dimnjakom za izbacivanje štetnih plinova) za grijanje BV77, visokog tlaka, snage grijanja od 21kW za rad na dizelsko gorivo. Master neizravni uljni grijači visoko su učinkoviti i stvaraju 100% čist, suh topli zrak bez dima. Idealni su za mjesta s ograničenom ventilacijom poput trgovina, šatora za događaje, prostora za pripremu hrane ili izložbenih dvorana. Mogu se koristiti sa savitljivim crijevima za distribuciju toplog zraka. Koriste se za grijanje većih prostora: gradilišta, skladišta, tvornice, šatori, plastenici. Mogućnost rada sa fleksibilnim crijevima za ciljano grijanje određenog mjesta gdje želimo usmjeriti toplinu.

  SKU: 8053670890329
 • Uljni grijač zraka Master B360 111kW

  Master
  0 od mogućih 5
  (0)

  Uljni grijač zraka Master B360 111kW

  Uljni grijač zraka Master B360 111kW je učinkoviti uređaj koji trenutačno stvara puno topline i sposoban je ugrijati velike prostore, a na izlazu iz samog grijača razvijaju temperaturu od cca 300°C. Koriste se za grijanje većih prostora: gradilišta, skladišta, tvornice, servisa, farme, a rade na dizelsko gorivo. Top za grijanje na diesel je vrlo učinkoviti grijač toplog zraka i  idealni su za otvorene zgrade, plastenike, poljoprivredne prostorije i općenito ventilirane prostorije.

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay2.592,24 
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi2.488,20 
  SKU: b360
 • Plinski grijač zraka 17-50kW DED9947

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Plinski grijač zraka 17-50kW DED9947

  Plinski grijač DEDRA DED9947 snage 17-50 kW dizajniran je za toplinsku udobnost u različitim vrstama prostora. Stoga će svoju primjenu naći kako u industrijskim uvjetima, poput proizvodnih hala ili skladišta, tako i u kućnim prostorima, poput radionica ili garaža.

  Osim toga, ovaj model plinske grijalice nudi širok raspon snaga, od 17 do 50 kW, što mu omogućuje prilagodbu zahtjevima različitih prostorija, bez obzira na njihovu veličinu. Uređaj radi na plin propan-butan (G30) koji osigurava učinkovito i ekonomično korištenje goriva, a također utječe na kontrolu troškova grijanja. Kućište grijača, izrađeno od metala, štiti korisnike od previsoke temperature unutar uređaja, a dodatno se sam ne zagrijava čak ni tijekom dugotrajnog rada.

  Toplinska zaštita ugrađena u grijač DEDRA DED9947 osigurava nesmetan i što je najvažnije siguran rad uređaja.

  SKU: 5902628994707
 • Grijalica električna 3kw Dedra DED9921B

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grijalica električna 3kw Dedra DED9921B

  Električna grijalica DED9921B je uređaj namijenjen za unutarnju upotrebu. Koristi se za grijanje stambenih i pomoćnih prostorija kao što su podrumi, garaže, radionice i sl. Uređaj je namijenjen za korištenje kao dodatni izvor topline, ne može biti glavni izvor topline. Uređaj ima zaštitu od pregrijavanja, predviđen je za neprekidni rad i ne proizvodi prljavštinu niti neugodne mirise tijekom rada. Korišteni su aksijalni ventilator i izdržljivi niskotemperaturni grijači. Grijalica ima ugrađen senzor temperature, regulator snage i termostat. Postavljanjem gumba za temperaturu na minimum, uređaj se može koristiti kao ventilator bez funkcije grijanja. Grijač je jednostavan za transport zahvaljujući maloj težini, malim dimenzijama i udobnoj ručki.

  SKU: 5902628992154
 • Grijač na naftu sa dimnjakom 30kW Dedra DED9955BTK

  dedra
  (1)

  Grijač na naftu sa dimnjakom 30kW Dedra DED9955BTK

  Uljna grijalica s dimnjakom DED9955BTK uređaj je namijenjen za unutarnju upotrebu. Termogen na lož ulje s dimnjakom Dedra od 30kw se koristi za grijanje nestambenih prostorija kao što su radionice, skladišta, proizvodne hale, staklenici ili tijekom renoviranja i građevinskih radova. Grijač radi na dizel ili lož ulje.

  Grijalica DEDB9955BTK opremljena je dimnjakom za odvođenje dimnih plinova, pa je zagrijani zrak čist i ne zagađuje okoliš. Komora za izgaranje izrađena je od nehrđajućeg čelika, što osigurava ne samo trajnost, već i otpornost na koroziju, a kućište se ne zagrijava čak ni tijekom duljeg rada. Za veću sigurnost korištenja uljni grijač ima termičku zaštitu koja prekida napajanje u slučaju pregrijavanja, izgaranja goriva ili gašenja plamena. Termogen s dimnjakom ima prozirni ekran koji prikazuje temperaturu okoline i tipku za podešavanje temperature. Kotači i ručka omogućuju jednostavan transport i skladištenje.

  SKU: 5902628995544
 • Grijač na naftu 37kW Dedra DED9953A

  dedra
  (2)

  Grijač na naftu 37kW Dedra DED9953A

  Uljna grijalica DED9953A uređaj je namijenjen za unutarnju upotrebu. Termogen na lož ulje Dedra od 51kw se koristi za grijanje nestambenih prostorija kao što su radionice, skladišta, proizvodne hale, staklenici ili tijekom renoviranja i građevinskih radova. Grijač radi na dizel ili lož ulje. Grijač na naftu se smije koristiti samo u prostorijama s učinkovitom ventilacijom. Metalno kućište se ne zagrijava čak ni tijekom dugog rada. Toplinska zaštita osigurava siguran rad. Grijalica na lož ulje ima jasan zaslon koji prikazuje temperaturu okoline i gumb za regulaciju temperature. Kotači i ručka olakšavaju transport i skladištenje.

  SKU: 5902628995353
 • Grijač na naftu 20kW Dedra DED9950A

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grijač na naftu 20kW Dedra DED9950A

  Uljna grijalica DED9950A uređaj je namijenjen za unutarnju upotrebu. Termogen Dedra od se koristi za grijanje nestambenih prostorija kao što su radionice, skladišta, proizvodne hale, staklenici ili tijekom renoviranja i građevinskih radova. Grijač radi na dizel ili lož ulje. Grijač na naftu se smije koristiti samo u prostorijama s učinkovitom ventilacijom. Metalno kućište se ne zagrijava čak ni tijekom dugog rada. Toplinska zaštita osigurava siguran rad. Grijač na lož ulje ima gumb za podešavanje i regulaciju temperature. Ručka olakšava transport i skladištenje.

  SKU: 5902628995506
 • Grijač na naftu 51kW Dedra DED9964AT

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grijač na naftu 51kW Dedra DED9964AT

  Uljna grijalica DED9951A uređaj je namijenjen za unutarnju upotrebu. Termogen Dedra od 51kw se koristi za grijanje nestambenih prostorija kao što su radionice, skladišta, proizvodne hale, staklenici ili tijekom renoviranja i građevinskih radova. Grijač radi na dizel ili lož ulje. Grijač na naftu se smije koristiti samo u prostorijama s učinkovitom ventilacijom. Metalno kućište se ne zagrijava čak ni tijekom dugog rada. Toplinska zaštita osigurava siguran rad. Grijalica na lož ulje ima jasan zaslon koji prikazuje temperaturu okoline i gumb za regulaciju temperature. Kotači i ručka olakšavaju transport i skladištenje.

  SKU: 5902628996473
 • Plinski grijač zraka 12-30kW

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Plinski grijač zraka 12-30kW Dedra DED9946

  Plinska grijalica (top ili termogen) DED9946 je uređaj namijenjen za unutarnju upotrebu. Koristi se za grijanje nestambenih prostorija kao što su radionice, skladišta, proizvodne hale, staklenici ili tijekom renoviranja i građevinskih radova. Grijač se napaja plinom propan-butan (G30). Uređaj se smije koristiti samo u prostorijama s učinkovitom ventilacijom.Metalno kućište se ne zagrijava čak ni tijekom dugog rada. Toplinska zaštita osigurava siguran rad. Set uključuje namjenski reduktor i crijevo. Čvrsta ručka olakšava nošenje i transport.

  Ovaj proizvod ne može se koristiti kao primarni izvor grijanja.

  Značajke plinskog grijača DEDRA DED9946:

  • Pogonjen plinom propan-butana G30
  • Prilagođen za uporabu s cilindrima od 11 kg
  • Reduktor i crijevo uključeni
  • Toplinska zaštita
  • Metalno kućište
  • Čvrsta ručka za prijevoz
  SKU: 5902628994608
 • Grijalica električna 9kw trofazna Dedra

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grijalica električna 9kw trofazna Dedra DED9924B
  Električna grijalica DED9924B je uređaj namijenjen za unutarnju upotrebu. Koristi se za grijanje stambenih i pomoćnih prostorija kao što su podrumi, garaže, radionice, proizvodne hale, skladišta i sl. Uređaj je namijenjen za korištenje kao dodatni izvor topline, ne može biti glavni izvor topline. Uređaj ima zaštitu od pregrijavanja, predviđen je za neprekidni rad i ne proizvodi prljavštinu niti neugodne mirise tijekom rada. Korišteni su aksijalni ventilator i izdržljivi niskotemperaturni grijači. Zahvaljujući učinkovitom ventilatoru, uređaj ima veliki protok zraka. Grijalica ima ugrađen senzor temperature, regulator snage i termostat. Postavljanjem gumba za temperaturu na minimum, uređaj se može koristiti kao ventilator bez funkcije grijanja. Grijač je jednostavan za transport zahvaljujući praktičnoj ručki

  SKU: 5902628992451
 • Grijalica električna 3300w monofazna Dedra

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grijalica električna 3300w monofazna Dedra DED9921
  Električni grijač DED9921 uređaj je namijenjen grijanju zatvorenih prostora. Koristi se za zagrijavanje stambenih i poslovnih prostora poput podruma, garaža, radionica, itd. Ovaj uređaj namijenjen je kao pomoćni izvor topline, a ne kao glavni izvor. Uređaj je dizajniran za kontinuirani rad te ne proizvodi dim ili miris tijekom uporabe. Ima ugrađeni senzor temperature, regulator snage i termostat. Kada je temperatura postavljena na minimum, uređaj se može koristiti kao ventilator bez funkcije grijanja. Grijač je jednostavan za prijenos zbog svoje male težine, kompaktnih dimenzija i praktične ručke.

  SKU: 5902628992109
 • Plinski grijač zraka 15kW

  dedra
  (1)

  Plinski grijač zraka 15kW Dedra DED9941A

  DED9941A plinski grijač (top) uređaj je namijenjen uporabi u zatvorenim prostorima. Koristi se za grijanje nestambenih prostora poput radionica, skladišta, proizvodnih hala, staklenika, za terese ili tijekom radova na popravku i izgradnji. Grijač je napajan plinom propan-butan (G30). Uređaj se smije koristiti samo u prostorima s učinkovitom ventilacijom. Metalno kućište se ne zagrijava, čak ni tijekom dugotrajnog rada. U paketu su uključeni poseban reduktor i crijevo. Standardna ručka olakšava nošenje i prijevoz.

  Ovaj proizvod ne može se koristiti kao primarni izvor grijanja.

  Značajke plinskog grijača DEDRA DED9941A:

  • Pogonjen plinom propan-butana G30
  • Prilagođen za uporabu s cilindrima od 11 kg
  • Reduktor i crijevo uključeni
  • Toplinska zaštita
  • Metalno kućište
  • Čvrsta ručka za prijevoz
  SKU: 5902628994158
 • Grijač na naftu 30kw s termostatom Dedra

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grijač na naftu 30kw s termostatom Dedra

  DED9952B uljna grijalica (termogen) je uređaj dizajniran za uporabu u zatvorenim prostorima.

  Koristi se za grijanje nestambenih prostora poput radionica, skladišta, proizvodnih hala, staklenika ili tijekom radova na popravku i gradnji, a napaja se dizelskim ili laganim loživim uljem.

  Izgarajuća komora izrađena je od nehrđajućeg čelika, što osigurava dugovječnost i otpornost na koroziju, dok se metalno kućište ne zagrijava ni tijekom dugotrajnog rada. Radi povećane sigurnosti, uljna grijalica DED9952B ima ugrađeni senzor plamena – detektira prisutnost plamena i, ako se ugasi, isključuje cijeli uređaj. Isto vrijedi i u slučaju nedostatka ulja – napajanje se isključuje, eliminirajući rizik od oštećenja uređaja.

  Toplinska zaštita osigurava siguran rad. Grijalica ima zaslon koji jednostavno čita okolnu temperaturu i gumb za kontrolu temperature.

  Kotači i ručka olakšavaju prijevoz i pohranu.

  NAPOMENA: Ovaj proizvod ne smije se koristiti kao primarni izvor grijanja. Radi sigurnosti, uređaj se smije koristiti samo u prostorima s učinkovitom ventilacijom!

  SKU: 5902628995254
 • Grijač na naftu 40kw Dedra

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Grijač na naftu 40kw Dedra DED9954A

  Grijalica ( termogen ) s protustrujom DED9954A dizajnirana je za uporabu u zatvorenim prostorima. Namijenjena je grijanju nestambenih prostora poput radionica, skladišta, proizvodnih hala, staklenika ili tijekom radova na popravku i izgradnji. Grijalicu pokreće dizelsko ili  loživo ulje. Jedinica se smije koristiti samo u prostorima s učinkovitom ventilacijom. Metalno kućište ne zagrijava se čak ni tijekom dugotrajnog rada. Toplinska zaštita osigurava siguran rad. Grijalica posjeduje dva jednostavna zaslona koji prikazuju temperaturu okoline i temperaturu postavljenu pomoću gumba za kontrolu temperature. Za lakši prijevoz i pohranu, opremljena je kotačima i ručkom. Ovaj proizvod nije namijenjen kao primarni izvor grijanja.

  Značajke uljne grijalice, termogena DEDRA DED9954A:

  • Termostat
  • Pogon dizelskim ili laganim loživim uljem
  • Zaslon koji prikazuje temperaturu okoline
  • Zaslon koji prikazuje postavljenu temperaturu
  • Gumb za postavljanje željene temperature
  • Toplinska zaštita
  • Metalno kućište
  • Kotači i ručka za lakši prijevoz
  SKU: 5902628995452
 • ,

  Odvlaživač zraka industrijski Dedra 50L/24h

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Odvlaživač zraka industrijski Dedra 50L/24h

  Industrijski odvlaživač zraka Dedra 50L/24h, poznat kao model DED9902, je uređaj osmišljen za učinkovito uklanjanje viška vlage iz različitih prostorija. Ovaj moćni uređaj idealan je za sušenje prostorija, bilo da se radi o sušarama, podrumima ili industrijskim okruženjima gdje je suvišna vlaga nepoželjna.

  Primjena:

  • Građevinska Industrija: U građevinarstvu će se ovaj uređaj koristiti za brzo sušenje materijala kao što su žbuka, estrih, glazura ili svježe obojeni zidovi.
  • Prehrambena Industrija: U preradi hrane, ovaj odvlaživač ubrzava proces uklanjanja vlage tijekom proizvodnje hrane i sprečava rast štetnih plijesni i gljivica.
  • Sanacija Nakon Poplava: Nakon poplava ili izljeva vode, ovaj uređaj je neprocjenjiv za brzo sušenje prostorija i obnavljanje normalnih uvjeta.

  Ključne značajke:

  • Visoka Učinkovitost: Protok zraka iznosi 300m³/h, što omogućava brzo sušenje velikih površina od 120-180m². Učinkovitost od 50 litara dnevno (pri temperaturi od 30˚C i relativnoj vlažnosti od 80%) znači da će se vlaga brzo ukloniti.
  • LCD Zaslon i Programator: Opremljen je LCD zaslonom i programatorom, što olakšava upravljanje uređajem i čini ga praktičnim za korištenje.
  • Ekološki Prijateljski: Uređaj koristi rashladni agens R290, koji ne oštećuje ozonski omotač niti doprinosi globalnom zatopljenju.

  Dedra 50L/24h odvlaživač zraka nudi sveobuhvatno rješenje za vaše potrebe u kontroli vlage u različitim industrijskim i građevinskim okruženjima.

  SKU: 5902628991232

Prikazujemo 1–16 od 27 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti