Set glodala 8mm 12kom P530
praktik tools plava linija

Set glodala 8mm 12kom P530

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


EAN: 3858890167160

Set glodala 8mm 12kom P530

Zabrtvljeni ležajevi za glatko precizno rezanje. Set sadrži izbor popularnih bitova glodala, bitove je moguće ponovno oštriti.
Sve termički obrađene oštrice od karbida visoke koncentracije, oštro rezanje, glatko okretanje.

 

129,90 kn /kom

Dostupno za 2-7 radnih dana

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Set glodala 8mm 12kom P530

Dobro čuvano i zaštićeno u drvenoj kutiji, pogodnoj za nošenje i uporabu. Pogodno za iverice, MDF ploče tvrdog i mekog drveta, uglavnom se koriste za obradu drva i rezbarenje itd.

Set 12 komada glodala u drvenoj kutiji

Prihvat: 8 mm

SKU: 3858890167160 Kategorija: Oznake , , , ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close