siporex 10cm
,

SIPOREX 60*20*10CM TERMOSTONE

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


Thermostone  TS-P 10/400 zidni poro blok s utorom i perom a upotrebljava se za izgradnju nenosivih pregradnih zidova. Prvi red ploča se postavlja na cementni mort, dok se ostali redovi zidaju pomoću tankoslojnog morta za porasti beton.

Utrošak po m2: Zidanje pregradnog zida širine 10 cm =  0,102 m(ili 8,33 komada/m2)

13,90 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom
Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Rok uporabe proizvoda je neograničen. Prilikom transporta paletu s proizvodom treba zaštititi od pomicanja ili prevrtanja. Proizvod se skladišti u Thermostone foliji.

oznaka proizvoda dimenzije (mm) grupa proizvoda srednja vrijednost tlačne čvrstoće N/mm2 obujamska masa
(u suhom stanju)
kg/m3
dužina širina visina N/mm2 / t/m3
TS-P 10/400 600 100 200 2,0/0,40 2,0 400
dimenzijsko postojanje (skupljanje) mm/m zvučna izolacija
R’w
toplinska vodiljivost
λ10DRY
W/mK
razred požarne otpornosti
NPD NPD 0,11 Euroklasa A1
SKU: s602010 Kategorije: ,
MPN: s602010

Temelji se na 0 ocjena

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocjenu.

Ovaj proizvod još nema ocjenu.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.