Ulje 2T rox 1dcl
, , , ,

ULJE 2T ZA DVOTAKTNE MOTORE 100mL

Dostupnost:

Na zalihi


EAN: 3858890573084

Polusintetičko ulje za dvotaktne motore iznimne snage koji koriste mješavinu goriva i ulja. Preporuča se za motocikle,skutere,motorne pile,kosilice itd… Sadrži sintetička otapala koji omogućuju lako mješanje sa gorivom. Preporučen omjer : 1:50 (500ml ulja na 25l goriva).

Ispunjava standarde: API:TC, JASO:FC, ISO:EGC

9,99 kn
99,90 kn /l

Na zalihi

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close