Sigma rezac plocica 4EN NEX 125cm
Sigma rezac plocica 4EN NEX 125cm Sigma rezac plocica 4EN NEX 125cm2 Sigma rezac plocica 4EN NEX 125cm1 Sigma rezac plocica 4EN NEX 125cm3 Sigma rezac plocica 4EN NEX 125cm4 Sigma rezac plocica 4EN NEX 125cm5 video
Sigma

Sigma rezač pločica 4FN NEX 155cm

1 recenzija

Sigma rezač pločica 4FN NEX 155cm

Nova serija 4 je maksimalna evolucija rezača pločica , potpuno redizajnirana , nudi maksimalnu učinkovitost rezanja i praktičnost!
Godine istraživanja i poboljšanja spojene su kako bi se stvorila nova linija koja kombinira inovaciju, preciznu mehaniku i dizajn kako bi ponudila jedinstveno iskustvo rezanja.
Profesionalni rezač pločica Sigma 4FN NEX dizajniran je za rezanje pločica debljine do 19 mm maximalne dužine reza 155cm, a dijagonalno rezanje pločica do dimenzija 109,6×109,6 cm.

886,00  984,44  /kom

Dostupnost:

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 984,44 
kom
Odaberite lokaciju dostave

Usporedi

Sigma rezač pločica 4FN NEX 155cm

Ergonomska ručka specifična rezanje guranjem. Kotač za rezanje promjera 16 mm uvijek je jasno  vidljiv na strani operatera i opremljen je dvostrukim ovjesom za amortizirano rezanje strukturiranih pločica.

Kotač  za rezanje se okreće na valjčastom ležaju, bočno vođen  pomoću metalne ljuske protiv trenja umetnute u  CNC glodani držač, kako bi se izbjeglo trenje i bočni zazor. Kotači promjera 16 mm s unutarnjim ležajem za maksimalnu glatkoću u fazi zarezivanja,  također dostupni u verziji s TIN premazom. Razdjelna stopa širine 120 mm s izmjenjivom zaštitom protiv tragova.

Klizna kolica su bez zazora,  zahvaljujući 3 dvoredna kuglična ležaja  koji jamče preciznost tijekom vremena bez potrebe za  održavanjem. Postoji automatski sustav koji   drži ručku podignutom kako bi se olakšalo   umetanje pločice. Automatski čelični kompenzator za podešavanje predopterećenja klizača na tračnici.

Za fazu lomljenja jednostavno podignite ručku kako biste omogućili automatsko spuštanje stopala na pločicu. Prednja  zaštitna gumena podloga apsorbira udarac tijekom reza kako se ne bi oštetila baza.

Maksimalna duljina ravnog reza je 1550 mm, a dijagonalni rezovi mogu se napraviti na pločicama dimenzija do 1096×1096 mm.
Duljina ravnog reza: 1550 mm
Duljina dijagonalnog  reza: Pločica do 1096 mm x 1096 mm
19 mm maksimalna debljina rezanja.
Težina 25,0 kg.

SKU: 4fn155cm Kategorija: Oznake , , , , ,
Težina30 kg
Debljina mm

do 19mm

Brand

Dužina cm

rez do 155cm

Temelji se na 1 recenziji

5.0 sveukupno
1
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

  1. Oliver Zonjic (Potvrđen vlasnik)

    extra masina

    Oliver Zonjic

Pitanja & Odgovori

Još nema pitanja

Postavi pitanje

Na vaše će pitanje odgovoriti predstavnik trgovine ili drugi kupci.

Ova je web stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Google Pravila Privatnosti i Uvjeti Korištenja.

Zahvaljujemo na pitanju!

Vaše je pitanje primljeno i na njega ćemo uskoro odgovoriti. Molimo vas da više ne podnosite isto pitanje.

Greška

Warning

Došlo je do greške prilikom spremanja vašeg pitanja. Molimo prijavite ga administratoru web mjesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Ova je web stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Google Pravila Privatnosti i Uvjeti Korištenja.

Hvala vam na odgovoru!

Vaš je odgovor primljen i uskoro će biti objavljen. Molimo vas da više ne predajete isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje. Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.

Košarica

close
Close Popup

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti
Close Popup