Navodnjavanje kap na kap je sustav za navodnjavanje vrta, cvijeća i voćnjaka niskog tlaka, i kako riječ kaže navodnjava kap po kap. Kroz kap po kap sustav navodnjavanja korijenje se održava vlažnim, ali ne i natopljenim, koristeći manje vode od ostalih tehnika navodnjavanja i s time stvarajući uštedu i ekološki smo osvješteni.

Veći dio sustava možete sakriti ispod sloja malča sve dok držite bilo koji dio koji emitira vodu na vrhu malča kako biste spriječili začepljenje. Sustav se također može izvoditi na tlu ili malčirati, omogućujući biljkama da ga prikrivaju dok rastu i šire se

Prikazujemo 1–16 od 44 rezultata

 • Rainbird XFS podzemna cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFS podzemna cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  Rain Bird XFS podzemni kap na kap sustav cijevi bakrene boje s tehnologijom Copper Shield najnovija je inovacija u obitelji sustava kap po kap Rain Bird Landscape. Rain Birdova patentirana tehnologija Copper Shield štiti kapljku od prodiranja korijena, stvarajući dugotrajan sustav podzemnog navodnjavanja kap na kap bez održavanja za korištenje ispod travnjaka ili grmlja i pokrivača tla. Poseban materijal za cijevi čini XFS podzemnu cijev kap na kap s bakrenim štitom najfleksibilnijom cijevi u industriji i najlakšim podzemnik kapaljkama za projektiranje i ugradnju.

  SKU: rainbirdxfs33x100m
 • Rainbird Xeriman alat za ubadanje kapaljki

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird Xeriman alat za ubadanje kapaljki

  Alat za instalaciju Rain Bird samoprobijajućih kapaljki Xeribug  brzo je i jednostavno pomagalo u jednom koraku za primjenu kod navodnjavanja kap po kap. Olakšava ugradnju Xeri-Bug kapaljki i spojnica s bodljikavim umetkom od 1/4″ izravno u alkatan cijevi za kapanje od 1/2″ ili 3/4″. Rain Bird jamči kvalitetu, vrijednost i performanse.

  SKU: XM-TOOL
 • Dripline koljeno 16x16mm

  irritec logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Dripline koljeno 16x16mm

  Dripline ubodno koljeno 16x16mm za crijeva promjera fi16mm Dripline koja se jednostavno ubadaju u cijevi i čvrsto drže.

  SKU: 5330
 • Rainbird XFF ubodna spojnica

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodna spojnica

  Rainbird XFF ubodna spojnica spajanje dvije XFF cijevi dripline u liniju. Koristi se i kao reparator u slučaju oštećenja cijevi i za produživanje postojećih linija. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-COUP
 • Rainbird XFF ubodno koljeno

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodno koljeno

  Rainbird XFF ubodno koljeno za spajanje XFF cijevi dripline pod kutem od 90 stupnjeva. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-ELBOW
 • Rainbird XFF ubodni T komad

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodni T komad

  Rainbird XFF ubodni T komad za spajanje 3 cijevi dripline, izradu grananja cijevi XFF kap na kap. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: XFF-TEE
 • Rainbird XFF ubodni adapter 1/2″ i 3/4″

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFF ubodni adapter 1/2″ i 3/4″

  Priključak za spajanje XFF cijevi na glavnu dovodnu cijev na navoj (PE alkatan) na ventile i slično. Priključci s ubodnim umetkom Rain Bird od 17 mm koriste se sa svim cijevima kap na kap serije Rain Bird XF, uključujući XFD kapaljku i XFS podzemnu kapaljku. Oni su redizajnirani i sada se mogu instalirati dvostruko brže od drugih udobnih spojnica.  Kada postavljate nove XF ubodne priključke, brzo ćete primijetiti da je potrebno manje sile za sigurno pričvršćivanje priključaka. To će smanjiti zamor ruku i uštedjet će vam vrijeme i novac.

  SKU: xffnavoj
 • Rainbird XFD cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird XFD cijev kap po kap 2.3l/h 100m

  Najfleksibilnija cijev kap na kap s ugrađenim kapaljkama s kompenzacijom tlaka za navodnjavanje cvijeća, povrća, voća, pokrivača tla, gustih sadnica, redova živica i više. Ekstra fleksibilna cijev za brzu i jednostavnu ugradnju. Dvoslojna cijev (smeđa preko crne ili ljubičasta preko crne) pruža neusporedivu otpornost na kemikalije, UV oštećenja i rast algi. Patentirani dizajn kapaljki osigurava povećanu pouzdanost. Dulje lateralni vodovi kap na kap od konkurencije.

  SKU: XFD-23-33-100
 • Rainbrid kapaljka Xeri-Bug kompenzirajuća

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbrid kapaljka Xeri-Bug kompenzirajuća

  Rainbrid Xeri-Bug serija samoubodnih kapaljki s regulacijom pritiska daju ujednačen protok i na kosinama. Kapaljke niskog protoka s točkastim izvorom za navodnjavanje zona korijena biljaka, drveća i biljaka u posudama. Bojom označene kapaljke za različite protoke. Samoubodne kapaljke se jednostavno ugrađuju rukom ili još jednostavnije s alatkom Xeriman (XM-TOOL)

  • Samoprobijajući vrh za brzo probijanje i umetanje u jednom koraku u dovodne cijevi (npr. Rainbird XFD ili alkatan)
  • -10-32 ulaz s navojem koji se lako uvlači u PolyFlex Riser, 1032 adapter za navoj ili 1800 Xeri-Bubbler adapter
  • Izlazni otvor sigurno drži 1⁄4″ distribucijsku cijev (XQ)
  SKU: xbkapaljke
 • Držač za cijev ubodni 100kom

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Držač za cijev ubodni 100kom

  Držači za cijev koji se ubadaju u zemlju osmišljene su za učvršćivanje vodova za navodnjavanje kap na kap kako bi bile na željenom mjestu bez pomicanja uslijed rada. Idealne za  alkaten cijevi, dripline crijeva kap na kap i tkanine protiv korova i gotovo svakoj primjeni na otvorenom. Ovi su držači za višekratnu upotrebu i izrađene su od čelika debljine 2,9mm radi izdržljivosti.

  SKU: SW16-20N100
 • ,

  Rainbird filter PRF s regulacijom tlaka

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird filter PRF s regulacijom tlaka

  Filter za regulaciju tlaka (RBY), jedinstvena, kompaktna jedinica koja radi sa svim elektro mangetskim ventilima za stvaranje jednostavne, učinkovite kontrolne zone. Kombinira filtraciju i regulaciju tlaka u jednom komadu za zaštitu nizvodnih komponenti u sustavu za navodnjavanje malih protoka.

  SKU: filterprf
 • Tape odvodnik s ventilom muški 3/4″x16mm

  irritec logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Tape odvodnik s ventilom muški 3/4″x16mm

  Odvodnik s priključkom od  3/4″ muškim za priključivanje na glavni dovod vode, tj PE cijev (alkaten, okiten) ili neki drugi dovod vode. Na drugom kraju ima standardni 16mm priključak za tape cijevi.

  SKU: 3858886537885
 • Klin za crijevo Dripline

  brgarden logo
  (3)

  Klin za crijevo Dripline

  Klin za cijev (dripline) Br garden izrađen je od kvalitetnog pvc materijala, te omogućuje učinkovito pričvršćivanje cijevi promjera 16mm u zemlju, kako bi cijevi imale željenu putanju i poziciju za navodnjavanje biljaka.

  SKU: 3858886530411
 • Tape koljeno 16x16mm

  ri tape logo
  (1)

  Tape koljeno 16x16mm

  Tape koljeno za izradu spojeva po kutem od 90 stupnjeva za navodnjavanja kap na kap.

  SKU: 3858889095191
 • , ,

  Regulator tlaka za vodu 3/4″ 2.0 Bar Nelson

  ri tape logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Regulator tlaka za vodu 3/4″ 2.0 Bar Nelson

  Dizajniran i proizveden da izdrži najteže uvjete. Nelson regulatori tlaka nude izuzetne performanse u teškim uvjetima na polju i vrtu. Pojedinačno testirani za osiguranje kvalitete, patentirana tehnologija poboljšava otpor, pružajući preciznu točnost i dug životni vijek za optimalne performanse prskalica i sustava.

  SKU: 3858893142386

Prikazujemo 1–16 od 44 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti