Od početka do kraja nudimo vrtne škare i alat za rezidbu za svaki posao. Odaberite jednu od višenamjenskih škara za obrezivanje i berbu kako biste postavili zdrav temelj, obrezali biljke i cvijeće kako biste potaknuli zdrav rast i ubrali plodove svog rada. Škarama za živicu uredite okućnicu za lijep izgled, a mačetama i srpovima raskrčite zarasle površine.

Poredaj po Showing 1 - 16 of 59 results
Poredaj po
Filtriraj proizvode Showing 1 - 16 of 59 results
Cijena
 • Aku škare za grane Villager VBP 7.0

  villager
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku škare za grane Villager VBP 7.0

  Akumulatorske vrtne škare Villager VBP 7.0 savršene su za rezanje grana, grmlja ili drveća promjera do 22 milimetra. Aku škare za voćke su također idealne za rezanje vinove loze, grana voćaka itd. Akumulatorske škare za rezidbu drveća i grmlja izvrstan su izbor za precizan rad u vrtovima, vinogradima i voćnjaku. Savršeno leže u ruci i prikladni su za dešnjake i ljevoruke bez potrebe za posebnim podešavanjem. Oštrice su izrađene od visokokvalitetnog čelika i imaju teflonski premaz. Na škarama se nalaze LED diode koje prikazuju trenutno stanje baterije.

  SKU: 8605032634388
 • Kuker škare za voćke art.72

  kuker logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Kuker škare za voćke art.72

  Profesionalne škare s dva oštrica izrađene od kovanog i kaljenog čelika. Najlonska čahura i gumene obloge nude izvrsnu udobnost rezanja. Pogodno za orezivanje u sektoru voćaka i maslinarstvu.  Poseban tretman za odvođenje topline daje čeliku veliku tvrdoću i žilavost. Rezovi su čisti i tako se izbjegava stvaranje neželjenih patogena.

  SKU: 3856011118718
 • Kuker nož za cijepljenje voćaka Art.2

  kuker logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Kuker nož za cijepljenje voćaka Art.2

  Klasični Kuker ravni nož za cijepljenje, koji se koristi za cijepljenje voćaka i ukrasnih kultura i sl. Profesionalni nož koji olakšava poslove kalemljenja voćaka na procjep.

  SKU: 510309
 • ,

  Fiskars mačeta sjekira CL-581 805/460mm

  logo fiskars 01
  (1)

  Fiskars mačeta sjekira CL-581 805/460mm

  Fiskars mačeta sjekira CL-581 Solid 1051236 je snažan alat visokih performansi razvijen za brzo i učinkovito kroćenje brzorastuće vegetacije na gradilištu, posebno kada želite očistiti veće površine ili rezati tvrde i žilave materijale. Iznimno oštra oštrica otporna na hrđu ima jedinstveni oblik za obavljanje raznih zadataka. Oštrica od 46 cm savršena je za čišćenje gustog grmlja, sjeckanje korijenja i rezanje debelih grana i druge radove u dvorištu. Mačetom sa sjekirom možete upravljati jednom rukom, a drugu ostaviti slobodnom za sakupljanje biljnog materijala. Ručka visokih performansi ima inteligentnu strukturu površine s visokom udobnošću. Može se držati na nekoliko različitih načina – blizu vrha za veću preciznost, u sredini za opću namjenu ili na kraju za maksimalnu snagu rezanja.

  SKU: 6411501702173
 • Aku škare za grane Bosch Pro Pruner 2X3Ah

  bosch
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku škare za grane Bosch Pro Pruner 2X3Ah u set-u s baterijama i punjačem

  Bosch Pro Pruner: više snage, manje napora

  Slobodan rad bez ograničenja

  Bosch Pro Pruner akumulatorske škare za vrt pružaju svu snagu i učinkovitost potrebnu za brzo i jednostavno orezivanje voćaka i grmlja.

  Brži i učinkovitiji rad

  Bosch Pro Pruner škare imaju snažan litij-ionski akumulator koji osigurava do 4.500 rezova po punjenju. To znači da možete obaviti više posla u manje vremena.

  Lakše i preciznije orezivanje

  Bosch Pro Pruner škare imaju oštre noževe koji ne hrđaju i omogućuju glatko i precizno orezivanje.

  Idealan izbor za orezivanje voćaka

  Bosch Pro Pruner škare su idealan izbor za orezivanje voćaka i grmlja. Snaga i učinkovitost ovih škara omogućuju vam da brzo i jednostavno obavite posao.

  • Snaga i učinkovitost za brzo i jednostavno orezivanje
  • Slobodan rad bez ograničenja
  • Lakše i preciznije orezivanje
  • Idealan izbor za orezivanje voćaka
  SKU: 4059952530093
 • Mačeta Gerber Gator Jr.

  gerber
  0 od mogućih 5
  (0)

  Mačeta Gerber Gator Jr.

  Gerber Gator Jr. je trajna i učinkovita mačeta. Ima dvije vrste oštrice: s jedne strane ima glatku oštricu koja je namijenjena sječenje a, na drugoj strani ima nazupčenu oštricu koja je namijenjena piljenju grana. Osigurano je da se s pomoću mačete probijete kroz gusto rastlinje. Odstranjivanje manjeg granja s grubom stranom je vrlo lagano. Patentirana GatorGrip drška pokraj vrhunske oštrice pruža udobnost u dlanu i omogućava odlično prianjanje za preciznu upotrebu mačete. S Gerber Jr. mačetom ste opremljeni za lov, ribolov ili avanturu u nepoznato.

  SKU: 013658120334
 • Škare za travu 330mm PG023

  praktik garden logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Škare za travu 330mm PG023

  Ručne škare za travu PG023 su jednoručne škare koje su idealne za obrubljivanje i šišanje travnjaka na teško dostupnim mjestima, poput zidova i ograda. Imaju kvalitetne oštrice koje omogućuju precizan rez čak i nakon dulje upotrebe. Za vašu zaštitu ove škare posjeduju i praktičnu jednoručnu sigurnosnu bravu.

  SKU: 3858890169102
 • Škare za grane Fiskars PowerGear L31

  logo fiskars 01
  (1)

  Škare za grane Fiskars PowerGear L31

  Fiskars škare za grane PowerGear L31 su škare praktične veličine za širok izbor manjih poslova rezanja, ali one koje još uvijek imaju veliku snagu. Poluge su izrađene od FiberCompa kako bi bile iznimno lagane i čvrste, što je dodatno poboljšano SoftGrip prekrivenim ručkama za veću udobnost. Kao i kod drugih članova PowerGear™ obitelji, patentirani PowerGear™ mehanizam čini rezanje 3 puta lakšim u usporedbi sa standardnim mehanizmima, što je velika prednost.

  SKU: 6411503961707
 • Škare za grane teleskopske Dedra 80A022

  dedra
  (1)

  Škare za grane teleskopske Dedra 80A022

  Škare teleskopske Dedra 80A022 dizajnirane su za rezanje živih izdanaka i grana, bypass sustavom ili mimoilaznim oštricama. Teleskopske ruke škara za rezidbu dodatno povećavaju domet i omogućuju vam da dosegnete visoke izbojke ili grane. Oštrica od manganskog čelika (Mn65) presvučene su teflonskim premazom koji sprječava lijepljenje i štiti oštricu od korozije. Zahvaljujući čvrstom nazubljenom prijenosniku, koji povećava prijenos snage, škare za orezivanje mogu bez napora rezati grane promjera do 35 mm. Ručka je izrađena od aluminija s udobnom drškom od dva materijala.

  SKU: 5902628801227
 • Škare za grane teleskopske Dedra 80A031

  dedra
  0 od mogućih 5
  (0)

  Škare za grane teleskopske Dedra 80A031

  Škare za rezidbu s nakovnjem Dedra 80A031 dizajnirane su za rezanje suhih izdanaka i grana. Teleskopske ruke škara za rezidbu dodatno povećavaju domet i omogućuju vam da dosegnete visoke izbojke ili grane. Čelična oštrica presvučena je teflonskim premazom koji sprječava ljepljenje i štiti oštricu od korozije. Škare imaju reznu oštricu i nazubljeni nakovanj sa zubom, zahvaljujući kojima ni debele grane ne iskliznu tijekom rezanja. Zahvaljujući robusnom prijenosniku, škare za rezidbu mogu bez napora rezati grane promjera do 35 mm. Ručka je izrađena od aluminija s udobnom drškom od dva materijala. 

  SKU: 5902628801319
 • , ,

  Aku pila lančana PTQ098-Z 18V

  praktik tools PTQ linija
  0 od mogućih 5
  (0)

  Aku pila lančana PTQ098-Z 18V Praktik aku pila na lanac PTQ098 kombinira kvalitetu proizvoda s OREGON vodilicom i lancem. Uz visokokvalitetnu OREGON vodilicu i lanac, akumulatorska motorna pila je jednostavna za korištenje, pouzdana i sigurna za rukovanje. Ova pouzdana, praktična aku motorka idealna je za orezivanje ili rušenje malih do srednjih stabala, pravljenje drva za ogrjev i rezanje ili rezanje građevinske građe. Aku lančana motorna pila PTQ098 sigurna je i jednostavna za korištenje u vrtu.

  Z model se isporučuje se bez baterije i punjača.

  SKU: 3858892334010
 • Aku škare za grane PTQ097-Z 18v

  praktik tools PTQ linija
  (1)
  Aku škare za grane PTQ097-Z 18v Akumulatorske električne škare jamče maksimalnu udobnost pri korištenju i povećavaju produktivnost u obavljanju poslova rezidbe. Garancija 4 godine!
  Z model se isporučuje se bez baterije i punjača.
  SKU: 3858892334003
 • Fiskars Solid vrtne škare P121

  logo fiskars 01
  0 od mogućih 5
  (0)

  Fiskars Solid vrtne škare P121

  Fiskars Solid voćarske škare (P121) su lagan alat, jednostavan za korištenje za obrezivanje stabljika i tankih grana. Potpuno kaljena, precizno brušena oštrica ostaje duže oštra, dok je premaz oštrice s niskim trenjem otporne na hrđu što omogućuje glatkije i lakše rezove. Opremljene laganom, ali čvrstom FiberComp™ ručkom, ovae škare također imaju bravu koja se lako otvara i štiti oštricu tijekom transporta i skladištenja.

  SKU: 6411501111029
 • Mačeta Fiskars CL-561 620mm

  logo fiskars 01
  (3)

  Mačeta Fiskars CL-561 620mm

  Konstruirana za brzu i snažnu izvedbu, naša mačeta nudi bolji način da ukrotite brzorastuću vegetaciju u vašem dvorištu i vrtu, posebno kada čistite velike površine širokim potezima. Posebno oblikovana za razne zadatke, ultra-oštra, nehrđajuća oštrica pomaže vam da ubrzate radnje čišćenja dok oslobađate jednu ruku za slaganje isječaka. Udoban dizajn ručke ima inteligentni uzorak teksture i omogućuje vam da čvrsto uhvatite za precizan rad, uhvatite središte za opću upotrebu ili uhvatite kraj za zamah s maksimalnom snagom. Dizajn također uključuje dugu oštricu s posebno zakrivljenim profilom koji sprječava da se zaglavi pri radu kroz gusto rastlinje.

  SKU: 6411501702166
 • ,

  Fiskars sjekirica mačeta CL-541 230mm

  logo fiskars 01
  0 od mogućih 5
  (0)

  Fiskars sjekirica mačeta CL-541 230mm

  Dizajnirana za brze, snažne učinke, sjekirica nudi bolji način da ukrotite brzorastuću vegetaciju u vašem dvorištu i vrtu, posebno kada siječete debele materijale. Izuzetno oštra oštrica otporna na hrđu promišljeno je oblikovana za širok raspon zadataka, pomažući vam da ubrzate čišćenje, a pritom ostavljate jednu ruku slobodnom za hrpu reznica. Udoban dizajn ručke za performanse ima inteligentni uzorak teksture i omogućuje vam precizan rad, uhvatite sredinu za opću upotrebu ili uhvatite kraj kako biste zamahnuli maksimalnom snagom. Dizajn također uključuje izoštrenu krivulju oštrice za brzo povlačenje.

  SKU: 6411501702159
 • Kosir s pilom Fiskars CL521

  logo fiskars 01
  (2)

  Kosir s pilom Fiskars CL521

  Dizajniran za brzu i snažnu izvedbu, kosir s pilom nudi bolji način da ukrotite brzorastuću vegetaciju u vašem dvorištu i vrtu, čak i kada čistite guste, drvenasto rastinje. Izuzetno oštra oštrica otporna na hrđu promišljeno je oblikovana za širok raspon zadataka, pomažući ubrzati vaš rad, a ostavljajući jednu ruku slobodnom za uzimanje reznica. Udoban dizajn ručke za performanse ima inteligentni uzorak teksture i omogućuje vam precizan rad, uhvatite sredinu za opću upotrebu ili uhvatite kraj kako biste zamahnuli maksimalnom snagom. Dizajn također uključuje izoštrenu krivulju oštrice za brzo povlačenje i oštri rub pile za probijanje kroz čvrste grane.

  450mm

  SKU: 6411501702142
Poredaj po Showing 1 - 16 of 59 results
Poredaj po

Košarica

close
Close Popup

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti
Close Popup