Niskoekspandirajuća PU pjena 13396_222
,
cromakem

NISKOEXPANDIRAJUĆA PU PJENA RUČNA

Dostupnost:

Na zalihi


EAN: 3856000811910

NISKOEKSPANDIRAJUĆA PU PJENA, MANUALNA (RUČNA)
Jednokomponentna pjena niske ekspanzije za poslove brtvljenja, zapunjavanja, izolacije, montaže i ugrađivanja u građevinarstvu. Odlična zvučna i toplinska izolacija.

36,00 kn

Popust na količinu Offer ends: 31.12.2020

Količina 1 -11 12 -119 120 +
Cijena36,00 kn32,40 kn30,60 kn

Cijene ovise o odabranoj količini

Na zalihi

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close