Pištoljska Pur pjena 750ml
cromakem

Pištoljska Pur pjena 750ml

Dostupnost:

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana


EAN: 3856000812337

Pištoljska Pur pjena 750ml

PIŠTOLJSKA POLIURETANSKA PJENA
jednokomponentna poliuretanska pjena za poslove brtvljenja, zapunjavanja, izolacije, lijepljenja, montaže i ugrađivanja uu građevinarstvu. Odlično prianja na sve građevinske materijale: drvo, beton, ciglu, metal i aluminij. Odlična zvučna i toplinska izolacija temperaturna otpornost od -40°C do +90°C.

32,90 kn /kom

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Možda će vam se također svidjeti…

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close