rastjerivač komaraca1
rastjerivač komaraca1 rastjerivač komaraca2

RASTJERIVAČ KOMARACA UZV 230V

Dostupnost:

Na zalihi


Podijeli:
EAN: 8711252328423

Električni rastjerivač protiv komaraca u utičnici. 
Nanošenje: sredstvo protiv komaraca stavite u utičnicu, a komarce rastjeruje ultrazvučnim visokim tonom. 
Napon: 230 V 
Napajanje: 0,5 W 
Frekvencija: 15 – 25 KHz 
Promjer: 60 mm 
Visina: 30 mm 
Boja: bijela

17,00 kn /kom

Na zalihi

kom
Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku.