ratino

Mamac za štakore Ratino plus 150g svježi

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 3858891437866

Mamac za štakore Ratino plus 150g svježi

Učinkoviti rodenticid za miševe i štakore koji sadrži najučinkovitiju aktivnu tvar i ima dokazano najveću učinkovitost od svih mamaca. Otrov za štakore i miševe, takozvana jagoda vrlo je učinkovita.
Prednosti:
Dokazano jedan od najprivlačnijih mamaca na tržištu
Učinkovit u vanjskim i unutarnjim prostorima, posebno u stajama, silosima i ostalim zgradama gdje je na raspolaganju puno hrane
Dodani atraktanti privlače glodavce
Sadrži gadilo Bitrex i zato nije opasno za čovjeka i domaće životinje
Visoka učinkovitost i manjih količina
Najučinkovitija aktivna tvar brodifacoum

15,00 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close