Testerol lancol ulje za podmazivanje lanaca motorne pile
Testerol lancol ulje za podmazivanje lanaca motorne pile 4
, , ,

Testerol – lancol ulje za podmazivanje lanaca motorne pile

Dostupnost:

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana


EAN:

Testerol – lancol ulje za podmazivanje lanaca motorne pile

TESTEROL (LANCOL) su ulja mineralne baze namijenjena za podmazivanje lanaca svih tipova ručnih motornih i električnih pila. Osiguravaju dobru prionjivost, izuzetnu zaštitu od habanja i zaštitu od hrđe i korozije lanaca motornih i električnih pila u svim vremenskim uvjetima.

17,00 kn63,00 kn
15,75 kn17,00 kn /l

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Testerol – lancol ulje za podmazivanje lanaca motorne pile

TESTEROL je ulje mineralne baze namijenjeno za podmazivanje lanaca svih tipova motornih pila koje se koriste za obradu drveta pri teškim uvjetima rada, pri svim temperaturama, u prisustvu vode, prašine i blata. Ne smije se upotrebljavati za pravljenje mješavine sa gorivom za pogon motornih pila.

Visokokvalitetno ulje za podmazivanje lanaca svih tipova motornih pila, osigurava

  • visoka antihabajuća svojstva
  • visoka svojstva prijanjanja
  • dug radni vijek lanaca motornih pila
  • odlična antikoroziona svojstva
  • efikasno odvajanje vode

Kvalitetni nivo: ISO-L-AC, SRPS ISO 6743-1 (L-AC)

Net weight1 kg, 4 kg
TežinaN/A
DimenzijeN/A
Pakiranje u litrama

1l, 4l

Brand

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close