Mast FOR2
,
fam logo

Mast FOR2

Dostupnost:

Dostupno za 2-7 radnih dana


EAN:

Mast FOR2

Litijske višenamjenske mazive masti odlikuju se dobrom mehaničkom i oksidacijskom stabilnošću, dobrim svojstvima i odličnom zaštitom od korozije. Primjenjuju se za podmazivanje kliznih i kotrljajućih ležajeva, kliznih staza, zglobova, elektromotora, strojnih sklopova u svim industrijskim granama pri umjerenim opterećenjima, brzinama i radnim temperaturama. Primjenjuju se za podmazivanje motornih vozila, građevinskih mašina, poljoprivredne i rudarske mehanizacije i drugih transportnih uređaja.

25,00 kn120,00 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Mast FOR2

OsnovaLitijumov sapun
Konzistencija NLGI2
Točka kapanja (°C)190
Opterećenje pri svarivanju N1600

Standardi: DIN 51 502:KP 2K-30; ISO L-X CCHB 2; SRPS B.H3.624

TežinaN/A
DimenzijeN/A
Pakiranje u kg

0,8kg, 0,4kg, 4kg

Brand

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close