Rain Bird nudi kompletnu liniju automatskih programatora za prskalice i regulatora navodnjavanja kako bi udovoljili svim potrebama, od najmanjeg stambenog sustava do velikih, složenih komercijalnih nekretnina. Programatori jednostavni za programiranje zona, fleksibilnih i moćnih modularnih timera te najnovijih samopodesivih pametnih timera temeljenih na vremenskim uvijetima koji se neprestano prilagođavaju vremenskim prilikama. Pri izboru programatora treba voditi računa o voltaži elektro magnetskih ventila 9V ili 24V izmjenično, kako bi sustav funkcionirao.

 • Rainbird programator serije RC2 WiFi

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird programator serije RC2 WiFi

  Novo! Kompletno rješenje za pametno upravljanje
  S NOVIM Rain Bird RC2 pametnim rješenjem za kontrolu navodnjavanja možete pouzdano upravljati svojim sustavom s bilo kojeg mjesta. NOVA tehnologija Quick Pair za besprijekorno postavljanje WiFi pristupa za upozorenja u stvarnom vremenu i automatske vremenske prilagodbe koje mogu uštedjeti vodu i novac. Pristup kontroleru putem mobilne aplikacije Rain Bird sa ili bez WiFi-ja

  SKU: n/a
 • Programator za navodnjavanje Dedra 80N301

  dedra
  (2)

  Programator za navodnjavanje Dedra 80N301

  Elektronički programator za navodnjavanje mozak je sustava za navodnjavanje. Ovaj programator je idealan za manje sustave kap na kap, jer radi na baterije i ne treba struja. Jasna i intuitivna upravljačka ploča omogućuje vam precizno programiranje i podešavanje vremena otvaranja ventila za vodu bez intervencije nakon obavljenog posla. Osobito korisno kada je zalijevanje mnogo učinkovitije navečer ili noću. Ugrađena 4 programa navodnjavanja omogućuju vam brz početak zalijevanja. Podesivo vrijeme navodnjavanja od 01-240 minuta.

  SKU: 5902628801364
 • LR-MB pristupnik LoRa na WiFi

  solem
  0 od mogućih 5
  (0)

  LR-MB pristupnik LoRa na WiFi

  LR-MB-10 je Wi-Fi / LoRa™ pristupnik (gateway) koji omogućava komunikaciju i prijenos podataka s MySOLEM platforme putem Wi-Fi prema uređajima s LoRa radio signalom do modula za navodnjavanje, rasvjetu ili bazen. Također ovaj primopredajnik omogućuje slanje podataka senzora koji dolaze s terena na platformu MySOLEM. Zahvaljujući velikom radijskom dometu, moduli za navodnjavanje, rasvjetu i bazen mogu se instalirati na udaljenosti od nekoliko stotina metara od LR-MB. Izbjegavate sva ograničenja ožičenja ili dometa i možete povezati cijeli vrt zahvaljujući LR-MB pristupniku.

  SKU: lr-mb
 • LR-IP baterijski programator navodnjavanja 9V Bluetooth Radio

  solem
  0 od mogućih 5
  (0)

  LR-IP baterijski programator navodnjavanja 9V Bluetooth Radio

  LR-IP je baterijski programator kontroler za elektromagnetske ventile za navodnjavanje koji koristi LoRa™ (radio dugog dometa) i Bluetooth za upravljanje. Vodootporan je, napaja se baterijom od 9 V i može dati mogućnost stvaranja instalacija na velikim udaljenostima. To je savršeno rješenje za sustave navodnjavanja koji su udaljeni jedan od drugoga i pokrivaju velike zone. U kombinaciji s LoRa™ (LR-MB) ili 3G (LR-BST) pristupnikom, može se daljinski kontrolirati pomoću MySOLEM aplikacije za pametne telefone i osobna računala od bilo kuda. LR-IP je vodootporni programator navodnjavanja na baterije 9V. LR-IP modul ima IP68 indeks zaštite i 100% je vodootporan, te ga je moguće ugraditi u zatvoreni prostor ili na otvorenom u okna zajedno s elektro ventilima.

  SKU: lr-ip
 • ,

  Rainbird DBM vodotjesni spoj

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird DBM vodotjesni spoj

  Brzi vodotjesni spoj za elektroventile u šahtu tzv. “Quick Connect”.

  • za kabelske veze u niskonaponskim instalacijama (<30V)
  • za spajanje do 3 kabela do 1,5 mm²
  • Otporan na vodu, kompaktna veličina
  SKU: DBM
 • Rainbird programator ESP 9V

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird programator ESP 9V

  RainBird ESP-9V kontroler nudi jednostavno programiranje uz robustan dizajn koji može izdržati najvlažnije, najprljavije i najprašnije uvjete – što ga čini jasnim izborom za vaše potrebe kontrole navodnjavanja, bez obzira na vašu lokaciju.

  • Neusporedivo 5-godišnje jamstvo — budite mirni znajući da vam Rain Bird podržava ako vaš programator navodnjavanja ima problema.
  • Dizajn otporan na vremenske uvjete — vrhunska zaštita od prljavštine, prašine i vode, tako da se vaš regulator za navodnjavanje na baterije može instalirati bilo gdje
  • 2+ godine trajanja baterije — trajanje baterije vodeće u industriji, čak i u teškim, vlažnim uvjetima
  • Intuitivno programiranje — izvođači, upravitelji nekretninama i vlasnici kuća mogu jednostavno pojednostaviti tijek rada i precizno navodnjavati
  • Novi ESP-9V kontroler na baterije jednostavan je za korištenje, jednostavan za instalaciju i održavanje.
  SKU: esp9v
 • Rainbird LNK WiFi modul 24V

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird LNK WiFi modul 24V

  • Upravljanje sustavom navodnjavanja s bilo kojeg mjesta
  • Rain Bird sada nudi LNK ™ WiFi modul za stambene i lake komercijalne kontrolere Rain Bird.

  Novi WiFi modul Rain Bird LNK omogućuje jednostavan pristup i kontrolu sustava za navodnjavanje Rain Bird sa bilo kojeg mjesta u svijetu. Pomoću LNK WiFi modula i BESPLATNE mobilne aplikacije Rain Bird korisnici putem pametnog telefona ili tableta dobivaju pristup upravljanju izvan mjesta, upozorenja u stvarnom vremenu i naprednim alatima za upravljanje vodom.

  amazon alexa Google assistant

  SKU: LNKWIFI
 • WooBee baterijski programator navodnjavanja 9V Bluetooth

  solem
  0 od mogućih 5
  (0)

  WooBee baterijski programator navodnjavanja 9V Bluetooth

  WooBee je vodootporni programator navodnjavanja na baterije (9V ili 4xAA), s velikim zaslonom i gumbima, koji je također povezan bluetoothom na vaš pametni telefon. WooBee je jednostavan za korištenje sa ili bez pametnog telefona i savršen je za instalacije bez napajanja poput ukopanih i udaljenih kutija ventila za navodnjavanje.

  SKU: woobee
 • Rainbird programator WPX 9V

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird programator WPX 9V

  Ovaj model se više ne proizvodi, novi model je ESP 9V

  Lakši, čvršći i dugotrajniji programator – kontroler na baterije 9V.

  • Praktična i izdržljiva opcija za neprekidno navodnjavanje kada električna energija (struja) nije na raspolaganju.
  • Vodootporno kućište osigurava dug život čak i kada je ugrađen u kutiju ventila.
  • IP68 certifikat za zaštitu od prodiranja vode i prašine.
  • Za ventile sa solenoidima na 9V
  SKU: n/a
 • ,

  Rainbird programator serije ESP-RZX

  rainbird
  (3)

  Rainbird programator serije ESP-RZX

  Fleksibilne mogućnosti programiranja čine ovaj programator idealnim za razne aplikacije uključujući rezidencijalne i manje komercijalne sustave navodnjavanja. Programiranje temeljeno na zonama omogućuje neovisno programiranje svakog ventila. Više nije nužno objašnjavati “Program” krajnjim korisnicima, čime su gotovo u potpunosti eliminirani naknadni pozivi krajnjih korisnika. Veliki LCD ekran istovremeno prikazuje sve programirane postavke pojedine zone.

  SKU: n/a
 • Rainbird senzor oborina RSD-BEx

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird senzor oborina RSD-BEx

  RSD oborinski senzor je uređaj namijenjen za rezidencijalne i komercijalne površine. Smanjuje potrošnju vode i produljuje radni vijek sustava sprječavajući bespotreban rad za kišnog vremena. Oborinski senzor za kišu RSD-Bex smanjuje potrošnju vode automatskim prekidanjem navodnjavanja za vrijeme oborina uz brzo i jednostavno podešavanje
  postavki nivoa oborina.

  SKU: RSD-BEX
 • ,

  Rainbird WC20 (DBRY) vodotjesni spoj

  rainbird
  0 od mogućih 5
  (0)

  Rainbird WC20 (DBRY) vodotjesni spoj

  • Koriste se za električne spojeve na instalacijama malih napona (< 30V) uglavnom za spajanje elektroventila u ventilskim kutijama
  • Spoj do 3 kabela presjeka 4 mm2
  •  Vodootporni
  SKU: WPSK20

Prikazuje se svih 12 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti