Škripci koji se ponekad nazivaju i trećom rukom, nezaobilazan je alat u alatnici ili radionici. Škripci se obično postavljaju na radne stolove ili slične čvrste nosače kako bi materijal ostao na mjestu. Škripci se mogu koristiti za širok spektar posla. Odaberite najprikladnije škripce koji su dovoljno jaki za vaš rad.

Poredaj po Showing the single result
Poredaj po
Filtriraj proizvode Showing the single result
Cijena
 • Škripac okretni Topex

  topex
  (2)

  Škripac okretni Topex

  Škrip s okretnim postoljem i visokim pritiskom čeljusti . Dizajnirani za pričvršćivanje radnih dijelova za ručnu ili strojnu obradu. Izdržljivi dizajn od lijevanog željeza s nakovom i otvrdnutim navojem omogućuje uporabu škripca u teškim radovima. Okretna baza omogućuje da radni komad stavite u najudobniji položaj za rad.

  SKU: skriptopexokr
Poredaj po Showing the single result
Poredaj po

Košarica

close
Close Popup

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti
Close Popup