Crijep je građevinski materijal koji se koristi od davnina za pokrivanje krovova nastamba ili zgrada. Dizajn crijepa omogućava da se zgrada zaštiti od prodora vode, te termičku zaštitu od topline i hladnoće. Izbor materijala od kojeg se izrađuje crijep je od pečene gline ili lakog betona. U ponudi nudimo renomirane proizvođače Nexe crijep, Tondach, Terran i Elrus.

Prikazuje se svih 15 rezultata

 • Crijep Erlus Scala

  erlus
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Erlus Scala

  Vrlo fleksibilan – s kliznim rasponom od 70 mm
  Crijep Erlus Scala iznenadit će vas svojim izdašnim rasponom klizanja od 70 mm, što se posebno isplati kod polaganja krova ili proširenja postojećeg crijepa novim crijepom. Promjenjiva duljina pokrova nije samo praktična i ekonomična – položena u preklapanju ili potpuno urezana, moderni klizni crijep također omogućuje iznimne dizajne krova. Što se tiče svog oblika, savršeno je opremljen da spriječi ulazak snijega ili kiše, te izdrži usisavanje vjetra: zbog dvostruko međusobno povezane bočne spojnice i vodotoka u kutu s četiri pločice, dvostrukog spoja stopala i dva rebra za spojeve glave.

  SKU: erlusscala
 • Crijep Erlus Reformpfanne XXL

  erlus
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Erlus Reformpfanne XXL

  Moderan reformski dizajn u velikom formatu koji štedi vrijeme i novac.Erlus Reformpfanne XXL je klasični crijep jasnih rubova i uravnoteženih proporcija. To ga čini jednako prikladnim za tradicionalne arhitektonske stilove kao i za modernu arhitekturu. Ravni oblik Ergoldsbacher Reformpfanne XXL® također savršeno odgovaraza krovove na dvije i četiri vode, budući da sljemenski crijep dobro pristaje, sljeme se ne čini pričvršćenim.

  Cijene s popustom na osnovnu cijenu za ostale načine
  plaćanja od uplate na račun ili na blagajni:
  Kartično plaćanje na rate Corvuspay2,17  (16,35 kn)
  Plaćanje pouzećem (otkupnine) pri dostavi2,77  (20,87 kn)
  SKU: erlusReformpfanneXXL
 • Crijep Renova odzračnik

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Renova odzračnik

  U ventiliranoj krovnoj konstrukciji koristi se za odvod zraka. Njegov smještaj se preporučuje u 2. redu ispod grebena, odnosno u 3. redu iznad strehe. Tako se zrak može slobodno se kretati pod krovom i ne ugrožava nepokretnost crijepa na granicama krovne konstrukcije. U u slučaju velike površine krova, odzačni crijep se postavlja na dva reda. Crijep  se postavlja približno između dva roga po dužini krova. Rešetka na strehi ne spriječava slobodan protok zraka, ali spriječava ulazak insekata, ptica pod krov.

  SKU: crijeprenova-2
 • Crijep Renova sljemenjak s kopčom

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Renova sljemenjak s kopčom

  Pokrivni element sljemena i grebena. S obzirom na vremenske prilike, kod postavljanja crijepova treba uzeti u obzir najčeći smjer vjetra i svaki element treba
  učvrstiti. Po mogućnosti, vjetar se ne smije provući ispod sljemenjaka, odnosno količina padalina koja ovdje ulazi mora biti minimalna. Sa zakivanjem ili zaptivanjem sljemenjak je otporan na oluje. Ranije uobičajeni postupak malterisanja ili bojenja se ne preporučuje. Za učvršćivanje letvi sljemena treba koristiti nosač letvi.

  SKU: crijeprenova-1
 • Crijep Renova

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Renova

  Crijep Renova prirodnih boja i mekih linija. Zaštićen je površinskom zaštitom Colorsystem, koja se sastoji od dvostrukog premaza površine crijepa. Crijep renova je pogodan za sve vrste krovova. Crijep Renova je valovitog oblika i izuzetno čvrst i kompaktan. Velika površina crijepa jamči ekonomičnost, što ga čini čestim izborom kupaca.
  Moguća besplatna dostava za kompletan krov od 150 i više m2.

  SKU: crijeprenova
 • Crijep Biber Erlus

  erlus
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Biber Erlus

  Povijesni oblik za prepoznatljiva svojstva. Erlus biber crijep ima važnu ulogu kada je riječ o očuvanju povijesnih spomenika i klasične arhitekture. A budući da se ovdje rijetko mogu koristiti standardne veličine ili rješenja, ERLUS nudi lako dostupne proizvode po mjeri i dosljedne vrhunske kvalitete. Uz to, ERLUS proizvodnja biber crijepa obuhvaća jedan od najvećih asortimana  u industriji. Ovaj povijesni crijep također može pružiti uzbudljiv kontrast i u novim građevinskim projektima, posebice jer je klasični biber criejp dostupan u brojnim bojama i profilima.

  SKU: erlsubiber
 • Sljemenjak Glinex (3kom – 1m)

  nexe crijep logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Sljemenjak Glinex (3kom – 1m)

  Utoreni sljemenjak, žljebnjak za crijep Glinex kontinetal i Glinex premium. U 1 metar dužni ide 3 komada sljemenjaka.

  SKU: 140012
 • Crijep Glinex Kontinetal

  nexe crijep logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Glinex Kontinetal

  Crijep Glinex kontinental je glineni crijep iznimne kvalitete, kontinentalni tip, dvostruko utoreni s rupom za čavao. Prosječne je mase 3,1 kg, s utroškom od oko 13 komada na 1m2 krova, čime se bitno smanjuje broj potrebnih crjepova. Vrhunsku kvalitetu crijepa Glinex kontinental dokazuje i naša garancija od najmanje 40 godina.

  SKU: 006209
 • ,

  Crijep Cezar odzračni

  nexe crijep logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Cezar odzračni

  U provjetrenoj krovnoj konstrukciji služi za odvod zraka. Njegov smještaj preporučuje se u 2. redu ispod sljemena, odnosno u 3. redu iznad strehe. Tako se zrak može slobodno kretati ispod pokrova i ne dovodi u opasnost nepokretnost crjepova na granicama krovne konstrukcije.

  SKU: n/a
 • ,

  Crijep Cezar

  nexe crijep logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Cezar

  Cezar je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju za Vaš krov. Glavna odlika crijepa je njegova veličina (10 kom/m2) što znatno utječe na utrošak materijala, kao i brzinu gradnje, a u konačnici predstavlja i bolju ekonomsku isplativost. Ponuda boja – natur, crvena, crna, smeđa i antracit.

  SKU: n/a
 • ,

  Sljemenjak carski

  nexe crijep logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Sljemenjak carski

  Carski sljemenjak (kubura, žljebnjak) koji se kombinira s Nexe crijepom Cezar, Oktavian, Dioklecijan, Valens. Proizvodi se u 5 boja: prirodna, engoba crvena, lux smeđa i lux crna, te antracit.

  SKU: n/a
 • ,

  Crijep Synus 1/1

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Synus Terran

  Lagan i čvrst!. Temeljni element pokrova, stavlja se na više od 95% površine krovova. Crijep Synus ima visoku krajnju tvrdoću, što se tiče materijala, izrađuju se od obojanog betona, tretiranog površinski. Predviđanjem potreba kupaca, nastala je linija proizvoda s novom dodatnom zaštitom ColorSystem. Još jedan korak naprijed u svojoj inovaciji, pa je stigao na hrvatsko tržište nježan, ali ipak čvrst crijep, koja zadovoljava sva očekivanja.

  Moguća besplatna dostava za kompletan krov od 150 i više m2.

  SKU: n/a
 • ,

  Sljemenjak s kopčom CS Terran

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Sljemenjak s kopčom CS Terran

  Pokrovni element sljemena i grebena. S obzirom na vremenske prilike, kod postavljanja crjepova treba uzeti u obzir prevladavajući smjer vjetra i svaki element treba učvrstiti. Po mogućnosti, vjetar se ne smije provući ispod sljemenjaka, odnosno količina oborina koji ovdje ulaze mora biti minimalna.

  SKU: sljemenjak-cs
 • ,

  Crijep Rundo

  terran logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Rundo

  Crijep Rundo je tradicionalna linija proizvoda sa stilom biber crijepa, jasne vizije i svježe prirodnosti. Izbor onih koji slijede arhitektonske zahtjeve modernog doba, ali i dalje preferiraju klasični stil.

   

  SKU: rundo
 • , ,

  Crijep Oktavijan

  nexe crijep logo
  0 od mogućih 5
  (0)

  Crijep Oktavijan
  Pravi carski crijep velikog formata, Oktavijan svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu  kombinaciju za krov. Posebno je prilagođen za primjenu u kontinentalnim i mediteranskim područjima. Glavna odlika crijepa je njegova veličina (10 kom/m) što znatno utječe na utrošak materijala, kao i brzinu gradnje, a u konačnici predstavlja i bolju ekonomsku isplativost. U ponudi su sljedeće boje: natur, crvena, crna lux, smeđa lux.

  SKU: crijep_oktavijan

Prikazuje se svih 15 rezultata

Košarica

close

Ova web-stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.  Politika privatnosti