Odbojnik za vrata zid samoljepivi mod.411
Odbojnik za vrata zid samoljepivi mod.411 Odbojnik za vrata zid samoljepivi mod.411 n
amig

Odbojnik za vrata-zid samoljepivi mod.411

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN:

Odbojnik za vrata-zid samoljepivi mod.411

Zaštitite zidove od oštećenja kvake s samoljepljivim zidnim odbojnikom (štitnikom) vrata. Spriječite oštećenja na zidovima, radijatorima i sličnim uzrokovanim vratima i kvakama

15,00 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Odbojnik za vrata-zid samoljepivi mod.411

SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , ,

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close