Dimnjak Schiedel UNI SC set - 7m
Dimnjak Schiedel UNI SC set - 7m
,
Logo_Schiedel_GmbH

Dimnjak Schiedel UNI SC set – 7m

Dostupnost:

Dostupno po vašoj narudžbi za 2-7 radnih dana


EAN:

Dimnjak Schiedel UNI SC set – 7m

Kompletan set dimnjaka visine 7 metara, sa svim elementima koji su potrebni za njegovu funkcionalnost, zapakirano na paleti.

Set dimnjaka 7 metara sadrži:
-plašt od lakog betona – 21 komad
-šamotna cijev dužine 33 cm – 17 komada
-priključak za ložište pod 90° – 1 komad
-priključak  vratašca za čišćenje – 1 komad
-posuda za kondezat – 1 komad
-ventilacijska rešetka – 1 komad
-limena vratašca za čišćenje – 1 komad
-izolacija od kamene vune
-završna betonska ploča
-završna diletacijska rozeta
-vezivni kit

2.853,73 kn-3.339,00 kn
2.568,36 kn-3.005,10 kn

Popust na količinu

Količina 1+
Cijena2.568,36 kn3.005,10 kn

Izaberite opciju klikom:

Obriši

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Dimnjak Schiedel UNI SC set – 7m
Cijev iz šamota, plašt iz laganog betona, toplinska izolacija
SCHIEDEL UNI SC je troslojni, montažni sistem dimnjaka, namijenjen isključivo za kruta goriva. Sastoji se od UNI SC najmodernije šamotne cijevi , toplinske izolacije, vanjskog plašta i Schiedelovih dopunskih elemenata.
UNI SC CIJEV IZ ŠAMOTA

UNI SC cijev izrađena je najmodernijom tehnologijom od visokokvalitetnog šamota. Njezina svojstva prilagođena su posebnim zahtjevima za rad peči na kruta goriva. Cijev se odlikuje vrhunskim karakteristikama za siguran rad, otporna je na temperaturne promjene i na kiseline, visoke je tvrdoće. Masa cijevi koju je potrebno grijati, vrlo je mala. Cijev je sukladna standardu EN 1457 kl. B1N1.

PLAŠT IZ LAGANOG BETONA
Plašt je izrađen od laganog betona s optimalnim mjerama i kanalima koji omogućavaju prozračivanje toplinske izolacije. Niska specifična gustoća materijala omogućava jednostavno rukovanje. Posebna geometrija plašta smanjuje prostor kod ugradnje i skladištenja, a dodatni kanali osiguravaju mogućnost armiranja, a time i statičku stabilnost. Sukladan standardu EN 12446.

TOPLINSKA IZOLACIJA
Prilagodljiva toplinska izolacija s visokim izolacijskim svojstvima u cijelosti obuhvaća cijev i osigurava maksimalnu toplinsku izolaciju dimnjaka. Sukladna standardu HR DIN 4102-1.

  • jedan UNI S plašt za dva ili više tipova dimnjaka
  • montaža zbog male težine jednostavna i brza
  • primjenjiv za kruta goriva
  • mogućnost statičkog ojačanja dimnjaka – armiranja
  • dugi vijek trajanja
  • otpornost na djelovanje halogenih spojeva

UNI SC upute za montažu

Izjava o svojstvima

 

Težina700 kg
Promjer dimnjaka:

16cm, 18cm, 20cm

Brand

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close