Freza cilindrična HSS 8x30mm
,
logoPG

Freza cilindrična HSS 8x30mm

Dostupnost:

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)


EAN: 8014249040651

Freza cilindrična HSS 8x30mm – turpija za bušilicu

Freza za brušenje dijelova, spojeva i zavarenih spojeva sivog liijeva, kovanog i zavarenog materijala. Dorada svih vrsta metalnih kalupa. Prolaz radnog kola završne obrade. Raznovrsna mehanička obrada rupa, utora, okruglih i utornih dijelova. Dorada površina unutarnjih rupa strojnih dijelova. Obrada raznih skulptura od metala i nemetala.

85,90 kn /kom

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

kom

Napomena: na nekim proizvodima mjere kao što su dimenzije ili težina, mogu se razlikovati od dimenzija proizvoda je su izražene u bruto iznosima, tj. uključujući pakiranje.

Freza cilindrična HSS 8x30mm

Obrada svih vrsta metala (uključujući sve vrste kaljenog čelika) i nemetala (poput mramora, žada, kostiju). Za većinu radova može zamijeniti malu brusilicu, a nema zagađenja prašinom. Visoka učinkovitost, kvalitetna završna obrada, dug radni vijek. Jednostavan za upotrebu, siguran i pouzdan, može smanjiti intenzitet rada. Mehanički dijelovi brušenja, zaokruživanja i obrade žljebova. Koristi se za fino rezbarenje smole, plastike, keramike, mekog metala i kamena, fino poliranje drveta i kostiju itd.

Temelji se na 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Ovaj proizvod još nema recenziju.

Prikazane cijene su bruto cijene (s uračunatim PDV-om). Cijena u trgovini može se razlikovati od prikazane cijene. Za robu po narudžbi i robu čija je zaliha iscrpljena, prikazane cijene su samo indikativne i mogu se značajno razlikovati od sadašnjih, pošaljite upit za rok dostave i važeću cijenu. Sustav ažuriranja podataka o robi ažurira podatke povremeno. Fotografije, izgled pakiranja, boja proizvoda može se razlikovati od stvarnog izgleda robe. Proizvođač zadržava pravo promjene specifikacija, opreme, opisa robe. Trudimo se pravodobno mijenjati na stranicama naše web trgovine. Karakteristike proizvoda dobivene su iz otvorenih izvora, uključujući iz kataloga proizvođača i službenih stranica. 100% točnost i potpunost opisa nije zajamčena. 
Ako pronađete bilo kakve netočnosti u opisu i karakteristikama, pošaljite nam e-mail webshop@vidam.hr naziv proizvoda i stavku koja sadrži pogrešku. 

Košarica

close